Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // FOTO & VIDEO // Kamera kompakt/SLR //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CANON
CANON PowerShot G3 X 20.2MP 25x optisk zoom (Tilsvarende 24-600mm) (0106C002)
CANON PowerShot G3 X 20.2MP 25x optisk zoom (Tilsvarende 24-600mm) (0106C002)
CANON PowerShot G3 X 20.2MP 25x optisk zoom (Tilsvarende 24-600mm) (0106C002)
CANON PowerShot G3 X 20.2MP 25x optisk zoom (Tilsvarende 24-600mm) (0106C002)
CANON PowerShot G3 X 20.2MP 25x optisk zoom (Tilsvarende 24-600mm) (0106C002)

CANON PowerShot G3 X 20.2MP25x optisk zoom (Tilsvarende 24-600mm)

  Produktinfo

  Canon PowerShot G3 X

  En kraftstasjon for bilder og video med 25x zoom
  PowerShot G3 X kombinerer allsidigheten til et 25x zoomobjektiv med den enestående bildeytelsen til en 1,0-type sensor, slik at du kan ta bilder og film i fantastisk kvalitet. Et omfattende utvalg av funksjoner og kontroller for eksperter hjelper deg å slippe kreativiteten løs.

  Stor sensorytelse kombinert med 25x superzoomobjektiv
  Et skarpt, 24 mm zoomobjektiv med ultravidvinkel i kombinasjon med en 1,0-type sensor lar deg fange inn ethvert motiv, nært eller fjernt, med fantastiske detaljer. Enten du tar stillbilder eller filmer, lar PowerShot G3 X deg fange inn motiver med uskarpe bakgrunner og få klare bilder selv i svakt lys.

  Utmerket i svakt lys
  Få livaktige, klare bilder i enhver situasjon – selv i svakt lys – takket være kombinasjonen av en 1,0-type 20,2 megapikslers CMOS-sensor og en DIGIC 6-prosessor.

  Førsteklasses Canon-optikk
  Med 25x optisk zoom og 9-bladers blenderåpning er PowerShot G3 X velegnet til å fotografere langstrakte landskaper, portretter med uskarp bakgrunn og utsøkte detaljer på avstand.

  Skarpe resultater hver gang
  Ingen grunn til at kameraristing skal ødelegge resultatene dine, takket være en intelligent optisk bildestabilisator. Dette kameraet tilpasser seg automatisk og sørger for skarpe, detaljerte bilder og videoer selv om du tar bilde med full zoom eller håndholdt i lav belysning. Filmene dine blir i tillegg veldig stødige takket være filmstabilisering langs fem akser.

  Avanserte filmfunksjoner for ambisiøse filmskapere
  Lag imponerende filmer i full HD-kvalitet med en rekke bildefrekvenser, og dra nytte av ekspertfunksjoner som full manuell kontroll, MF Peaking og live-visning via HDMI. Den avanserte 5-aksede dynamiske bildestabilisatoren stabiliserer filmen mens allsidig lydopptak via mikrofon- og hodetelefonkontakter hjelper deg å lage filmer med høy lydkvalitet.

  Kontroller på ekspertnivå hjelper deg å gi uttrykk for kreativiteten
  En stor, høyoppløselig (1 620 000 punkter), vippbar LCD-berøringsskjerm og et omfattende utvalg av betjeningsratt og egentilpassede funksjoner gir deg kontrollen, slik at du kan uttrykke kreativiteten din. Bruk berørings-AF for å trekke motivet mot seerne nøyaktig og jevnt i filmer, og få øyeblikkelig tilgang til viktige innstillinger med objektivkontrollringen. Støtte for RAW-filer, innebygd ND-filter og BULB-eksponeringsmodus øker dine kreative muligheter.

  Ta bilder som en profesjonell fotograf under alle forhold
  Rask autofokus og kontinuerlig fotografering med 5,9 bilder per sekund lar deg fange inn mer av handlingen. Du kan også koble til en høyoppløst elektronisk søker for å få speilrefleksbetjening. Ta kreativiteten din et steg videre og manipuler lyset ved hjelp av Canon Speedlite-blitser og -objektivfiltre.

  Få med deg all handlingen
  Det er enkelt å fange inn flotte bilder av bevegelser med rask, kontinuerlig fotografering på 5,9 bilder per sekund. I tillegg fortsetter kameraet å ta 5,9 bilder per sekund helt til minnekortet er fullt, slik at du ikke går glipp av noe.

  Fortsett å ta bilder i all slags vær
  Fang inn handling i høy hastighet på en enkelt måte ved hjelp av rask AF og kontinuerlig fotografering, og fortsett å fotografere uansett vær takket være det støv- og dryppsikre kamerahuset.

   

  Se produsentens nettside for mer informasjon.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel