Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Canon
Canon LEGRIA HF S20, 8MP HD Filmopptak, 2 x SDHC spor, 32GB internminne, optisk og motorisert stabilisator, 3.5" Touch LCD (4317B004)

Canon LEGRIA HF S20, 8MPHD Filmopptak, 2 x SDHC spor, 32GB internminne, optisk og motorisert stabilisator, 3.5" Touch LCD

  Produktinfo

  Canon LEGRIA HF S20

  LEGRIA HF S20 gir deg profesjonell kontroll over filmopptakene i full HD. Fleksible opptaksmuligheter med dobbelt flashminne på 32 GB med plass til over 12 timer opptak, samt to minnekortspor som øker opptakskapasiteten ytterligere.

  Egenskaper

  • 8 megapikslers Canon HD-kamerasystem
  • 8,8cm (3,5 tommers) LCD-berøringsskjerm
  • 32 GB dobbelt flashminne
  • Kontinuerlig opptak og HD til SD-konvertering
  • Manuelt kontrollhjul, ekstern kontakt
  • Fremragende lyd
  • Dynamisk optisk bildestabilisator og motorisert bildestabilisator
  • Pre REC, Instant AF
  • x.v.Color og 25p Cinema-innstilling
  • Utvidbart system
  Fullstendig kreativ kontroll for HD-entusiaster.  8 megapikslers Canon HD-kamerasystem
  Få imponerende bilder og suveren ytelse i lite lys med Canons HD-kamerasystem: LEGRIA HF S20 har en kombinasjon av en 8,0 megapikslers full HD CMOS-sensor, et Canon HD-videoobjektiv og en DIGIC DV III-prosessor.

  8,8cm (3,5 tommers) LCD-berøringsskjerm

  En 8,8cm (3,5 tommers) LCD-berøringsskjerm med høy oppløsning og 100 % visning for opptak av HD-filmer. Et unikt, berøringsbasert grensesnitt gir deg enkel tilgang til opptaks- og avspillingsfunksjoner for fokusering og eksponering.

  32 GB dobbelt flashminne
  Dobbelt flashminne med 32 MB internminne med plass til over 12 timer med HD-filmer, samt to SDHC-kortspor for opptak på utskiftbare SDHC-minnekort. Kontinuerlig opptak oppdager når ett lagringsmedium er fullt, og fortsetter automatisk opptaket på et annet.

  Enkel filmdeling
  Med LEGRIA HF S20 kan du konvertere AVCHD-filer (MPEG4) til mindre SD-filer (MPEG2) som er klare til brenning på DVD eller opplasting på Internett, noe som gjør det enkelt å dele filmene dine.

  Profesjonell kontroll
  En egendefinert knapp lar deg aktivere én av fem variabler som kan tilordnes det manuelle funksjonshjulet, deriblant fokusering, eksponering og lydnivå. En fjernkontrollkontakt lar deg koble til flere eksterne fjernkontroller som tilleggsutstyr.

  Kvalitetslyd
  Mikrofoninngang og hodetelefonutgang sørger for lydopptak og lydavspilling med suveren kvalitet. En konfigurerbar mikrofon-attenuator kompenserer for plutselige endringer i lydstyrken og siker at lyden alltid spilles inn med beste nivå.

  Stødigere opptak
  En optisk bildestabilisator med ny dynamisk modus gir stødigere filmopptak, selv når du beveger deg. Motorisert bildestabilisator gir superstødig opptak når du tar opp med zoomen i teleinnstilling.

  Gå ikke glipp av noe
  Med Pre REC-funksjonen starter videokameraet opptaket tre sekunder før du trykker på opptaksknappen. Disse tre sekundene legges til på begynnelsen av hvert klipp og sikrer at du får med det viktige øyeblikket, selv om du var for sen med å trykke på opptaksknappen. Instant AF gir ekstremt presis og hurtig fokusering.

  Flere farger
  DIGIC DV III støtter x.v.Color som gir dypere, fyldigere fargetoner når filmene vises på kompatible HDTV-er. 25p Cinema-innstillingen gir opptak som minner om tradisjonell film. Innstillingen gir også bedre opptaksytelse i lite lys.

  Kreativt tilleggsutstyr
  Videokameraet har en liten, avansert tilbehørssko for tilkobling av tilleggsutstyr som for eksempel videolys. Videokameraets 58mm objektivgjenger er kompatible med profesjonelle filtre.

  Link til produsent for mer informasjon


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel