Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Canon
Canon LEGRIA HF-M31, HD filmopptak, 32GB, 2.7" Touch LCD, Optisk og motorisert stabilistator, 18x optisk zoom, 3.3MP stillbilder (4354B004)

Canon LEGRIA HF-M31, HD filmopptak,32GB, 2.7" Touch LCD, Optisk og motorisert stabilistator, 18x optisk zoom, 3.3MP stillbilder

Produktinfo

Canon LEGRIA HF M31

Med innovativt berøringsgrensesnitt, forbedret Videoklipp- og Smart Auto-program byr kompakte og stilige LEGRIA HF M31 på enkelt opptak i full HD i enhver situasjon.

Egenskaper

 • 32 GB dobbelt flashminne og kontinuerlig opptak
 • Enkel HD-filming
 • 6,8cm (2,7 tommers) berøringsskjerm
 • Videoklipp
 • 3,3 megapikslers Canon HD-kamerasystem
 • Dynamisk optisk bildestabilisator og motorisert bildestabilisator
 • Enkel deling
 • Pre REC-funksjon, 25p Cinema-innstilling og 3,3 megapikslers stillbilder
 • Fremragende lyd
 • Fleksibelt system
Høy stilfaktor. Høy oppløsning.Dobbelt flashminne
LEGRIA HF M31 har 32 GB dobbelt flashminne med opptak både til internminne og minnekort. Med kontinuerlig opptak slipper du å stoppe opptaket for å skifte opptaksmedium. Hvis det interne minnet blir fullt, fortsetter funksjonen for kontinuerlig opptak automatisk opptaket et på SD- eller SDHC-kort.

Enkel HD-filming
Det har aldri vært enklere å ta opp i HD. Smart Auto-programmet med teknologi for scenegjenkjenning optimaliserer innstillingene i forhold til opptakssituasjonen, om du filmer en strålende solnedgang eller en koselig familiebegivenhet. Instant AF gir rask og knivskarp fokusering, mens teknologien for ansiktsgjenkjenning optimaliserer opptaksinnstillingene for perfekte personbilder.

Berøringsskjerm-teknologi
LEGRIA HF M31 åpner for en ny måte å betjene videokameraet på. En stor berøringsskjerm på 6,8cm (2,7 tommers) lar deg styre funksjonene for opptak og avspilling ved å berøre skjermen – en ny, og mer intuitiv måte å skape film på.

Canon HD-kamerasystem
Canon HD-kamerasystemet består av en 3,3 megapikslers full HD CMOS-sensor, et Canon HD-videoobjektiv med 18x optisk zoom og en DIGIC DV III-prosessor som sammen sørger for suverene filmopptak i full HD.

Dynamisk optisk bildestabilisator og motorisert bildestabilisator
Når du tar opp video, kan selv små kamerarystelser bli fremtredende når du spiller av filmen. LEGRIA HF M31 motvirker dette ved hjelp av to systemer for bildestabilisering: En dynamisk bildestabilisator reduserer rystelser som oppstår når du filmer mens du går, og en motorisert bildestabilisator sørger for stødig bilde når du bruker teleinnstilling.

Enkel deling
Med LEGRIA HF M31 er det enklere å dele videoer enn noen gang. HD til SD-konvertering reduserer størrelsen på filene i kameraet, mens det medfølgende PIXELA-programmet gjør det meget enkelt å laste opp filmene til nettet.

Pre REC-funksjon, 25p Cinema-innstilling og 3,3 megapikslers stillbilder
LEGRIA HF M31 har mange opptaksinnstillinger som gir bedre filmer. Med Pre REC-funksjonen starter videokameraet opptaket tre sekunder før du trykker på opptaksknappen, slik at du ikke går glipp av noe. En 25p Cinema-innstilling gir opptakene et uttrykk som minner om tradisjonell kinofilm. Du kan til og med komplettere filmene dine med 3,3 megapikslers stillbilder.

Fleksibelt system
LEGRIA HF M31 har innebygd HDMI-tilkobling for direkte avspilling på HDTV, mens innebygde mikrofon- og hodetelefoninnganger sørger for bedre lydkvalitet. En mini, avansert tilbehørssko og et utvalg av tilleggsutstyr, inkludert et vanntett kamerahus (WP-V2) som lar deg ta videokameraet med deg under vann, sørger for at HF M31 vokser i takt med ferdighetene dine.

Link til produsent for mer informasjon


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel