Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CANON
CANON LEGRIA FS-36 Sort/ Sølv, 8GB, SDHC opptak, 41X optisk zoom, Pre Rec, bildestabilisator, kun 225gram (4399B004)

CANON LEGRIA FS-36 Sort/ Sølv,8GB, SDHC opptak, 41X optisk zoom, Pre Rec, bildestabilisator, kun 225gram

Produktinfo

Canon LEGRIA FS36

LEGRIA FS36 kan du ta med deg overalt – det er nemlig lite nok til å få plass i lommen. En rekke praktiske funksjoner gjør det enkelt å forevige dagens hendelser som flotte filmer du kan laste opp på nettet.

Egenskaper

 • 8 GB dobbelt flashminne
 • Canons minste digitale videokamera
 • Videoklipp
 • 41x avansert zoom
 • Dobbelt opptak
 • Bildestabilisator med dynamisk innstilling
 • Forhåndsopptak (Pre REC)
 • Ekte 16:9-bredformat med høy oppløsning
 • Intelligent batteri og meget rask lading
 • Kompatibel med Canons frittstående DVD-brenner DW-100
Ditt blikk på verden.Dobbelt flashminne
LEGRIA FS36 har dobbelt flashminne med opptak både til 8 GB internminne og til minnekort. Lagre over 5 timer med film i det interne minnet, eller ta opp på SD- og SDHC-minnekort, som også er praktiske til deling av opptak.

Mindre, lettere
LEGRIA FS36 er Canons letteste og minste digitale videokamera hittil. Det gjør det til en perfekt følgesvenn gjennom hele dagen.

Filmer på et blunk
Videoklipp-programmet gjør det lekende lett å lage filmer du kan dele med venner og familie. Hver gang du trykker på opptaksknappen, tas det opp et kort klipp på fire sekunder. Overfør klippene til i en spilleliste på minnekortet, velg et lydspor, og du er klar til å vise filmen på en TV – uten at du må gå veien om PC-redigering. Fire sekunder er også den vanlige lengden på et "klipp" i et TV-show, noe som gir den endelige filmen et profesjonelt preg. Det følger med en CD med noen musikkspor, men du kan også laste inn musikk fra din egen samling til minnekortet.

41x avansert zoom
DIGIC DV II-prosessoren kombinert med den optiske presisjonen i Canons originale videoobjektiv gir 41x avansert zoom, noe som lar deg komme nærmere motivet.

Dobbelt opptak
I dobbelt opptak stilles alle kontrollene på kameraet til automatisk for ekstra enkel betjening. Du kan ta opp video og stillbilder med høy kvalitet uten å måtte skifte innstillinger på funksjonshjulet.

Bildestabilisator med dynamisk innstilling
Få stødig opptak selv når du beveger deg. LEGRIA FS36 har bildestabilisator med en ny dynamisk innstilling som kompenserer for et større spekter av kamerarystelser.

Forhåndsopptak (Pre REC)
Med Pre REC-funksjonen starter videokameraet opptaket tre sekunder før du trykker på opptaksknappen. Disse tre sekundene legges automatisk til på begynnelsen av hvert klipp og sikrer at du får med det viktige øyeblikket, selv om du var litt for sen med å trykke på opptaksknappen.

Ekte 16:9-bredformat
Ta opp imponerende filmer i ekte 16:9-format. På den 6,7cm (2,7 tommers) store LCD-skjermen i 16:9-format ser du hvordan videoopptakene vil se ut på en TV med bredskjerm.

Intelligent batteri og meget rask lading
Ta opp i opptil 3,5 timer på en enkelt batterilading. Det intelligente batteriet viser hvor mye strøm som er igjen i minutter. Når du må lade, kreves det kun 20 minutters lading før batteriet er klart til ytterligere én times opptak.

Enkel DVD-brenning
Du kan enkelt brenne filmene på DVD. Med Canons DVD-brenner DW-100 (selges separat) kan du brenne en DVD med et enkelt knappetrykk.

Link til produsent for mer informasjon


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel