Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CANON
CANON Ixus 310HS sølv, 12.1MP, IS, 4.4X optisk zoom, Full HD video, 3.2" Touchskjerm (5132B008)
CANON Ixus 310HS sølv, 12.1MP, IS, 4.4X optisk zoom, Full HD video, 3.2" Touchskjerm (5132B008)
CANON Ixus 310HS sølv, 12.1MP, IS, 4.4X optisk zoom, Full HD video, 3.2" Touchskjerm (5132B008)

CANON Ixus 310HS sølv, 12.1MP,IS, 4.4X optisk zoom, Full HD video, 3.2" Touchskjerm

Produktinfo

 

IXUS 310 HS har en stor, intuitiv berøringsskjerm, høyhastighetsfunksjoner og filming i Full HD. Et lyssterkt f/2.0-objektiv med 24 mm ultravidvinkelobjektiv sammen med HS-systemet sørger for fantastiske bilder i alle lysforhold.

 

Egenskaper

 

  • HS-system (12,1 MP)
  • f/2.0, 24 mm, 4,4x zoom. Optisk bildestabilisator
  • Kamerahus i rustfritt stål
  • 8,0 cm (3,2") PureColor II Touch LCD-skjerm
  • Full HD med optisk zoom. Dynamisk bildestabilisator (IS)
  • Smart Auto (32 motivtyper)
  • Raskt serieopptak og supersakte film
  • Movie Digest
  • iFrame-film
  • Kreative modi og manuell kontroll
 
Stil og følsomhet
 HS-system (12,1 MP)
HS-systemet utmerker seg i dårlige lysforhold, så du kan fange opp den ekte atmosfæren i øyeblikket uten blits eller stativ. En DIGIC4-prosessor med høy ytelse og ytterst følsom bildesensor gir enestående bildekvalitet i alle situasjoner. 

f/2.0, 24 mm, 4,4x zoom. Optisk bildestabilisator
Et lyssterkt f/2.0-objektiv kan ta bilder i lite lys eller bruke høy lukkerhastighet til å fotografere motiver i rask bevegelse. 24 mm ultravidvinkel gjør at du får plass til mer i bilderammen, mens Canons avanserte optiske bildestabilisator reduserer uskarpheter som følge av kamerarystelser.

Kamerahus i rustfritt stål
Det slanke kamerahuset i metall gir kameraet en kvalitetsfølelse og gjør det til en glede å bruke, samtidig som kameraet har det elegante utseendet som er typisk for IXUS.

8,0 cm (3,2") PureColor II Touch LCD-skjerm
PureColor II Touch LCD-skjermen har enestående kontrast, oppløsning og fargegjengivelse. Med det avanserte berøringsskjermgrensesnittet kan du tilpasse skjermen til dine preferanser, og det er enkelt og morsomt å bruke kameraet. 

Full HD med optisk zoom. Dynamisk bildestabilisator (IS)
Du kan nå ta opp kvalitetsfilm i Full HD (1080p). Krystallklar stereolyd og dynamisk bildestabilisator, som stabiliserer videoopptak for å unngå risting, gir bedre videokvalitet.

Smart Auto
Smart Auto er helt automatisk og lar kameraet registrere 32 ulike typer motiv. Du kan føle deg trygg på at bildene blir gode når kameraet tar seg av alt.

Raskt serieopptak og supersakte film
Ta bilder av raske bevegelser med opptil 8,2 bilder/sekund ved bruk av raskt serieopptak, eller ta det sakte ned til 1/8 hastighet ved hjelp av supersakte film.

Movie Digest
Movie Digest tar opp opptil 4 sekunder av handlingen før du tar et bilde, deretter settes alle klippene fra samme dag sammen til en VGA-film.

iFrame-film
iFrame-videoformatet gjør det enkelt å importere, redigere og dele video raskt. 

Kreative modi og manuell kontroll
Med kreative modi har du muligheten til å eksperimentere. Fisheye-effekt gjenskaper forvrengningen fra et fiskeøyeobjektiv mens miniatyreffekt forvandler landskaper til miniatyrmodeller. Lekekameraeffekt gir et bilde som ser ut som det er tatt med et gammeldags kamera.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel