Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Canon
Canon IXUS 160 Sort 20 MP, 8X Zoom, 28mm, Zoom Plus (0135C001)

Canon IXUS 160 Sort 20 MP,8X Zoom, 28mm, Zoom Plus

Produktinfo

Enkel og stilfull fotografering

Dette stilfulle IXUS-kameraet med 20 megapiksler og Smart Auto er fleksibelt og lite nok til å ta med deg overalt, og du kan bruke det til å ta nydelige Canon-kvalitetsbilder og ta opp HD-filmer enkelt og greit.

Fordeler

- Ved hjelp av det ultratynne IXUS-kameraet får du en stilfull og praktisk løsning i lommeformat
- Bevar alle de viktige øyeblikkene, enten de er nære eller fjerne
- Få med detaljene med 20 megapiksler
- Nydelige bilder ved å sikte og knipse ved hjelp av Smart Auto
- Ha det gøy og eksperimenter med kreative filtre

Perfekt fotografering i lommeformat

Det ultratynne og stilfulle IXUS 160-kameraet er lite nok til at det passer i lommen eller sekken, og dermed er det enkelt å ta enestående kvalitetsbilder og filmer uansett hvor du skal.

Fotografer langt og bredt

Bevar hvert øyeblikk enkelt takket være fleksibiliteten til et objektiv med 28 mm vidvinkel og 8x optisk zoom. Kom nærmere innpå fjerne motiver ved hjelp av 8x optisk zoom eller enda nærmere uten å redusere kvaliteten med 16x ZoomPlus.

Eksepsjonelle detaljer for dine beste minner

Få detaljerte bilder i eksepsjonell kvalitet. Fleksibel innramming og beskjæring av bilder, eller oppretting av enestående plakatutskrifter, takket være 20,0 megapiksler.

Flotte bilder – enkelt

Det er uproblematisk å ta fantastiske bilder eller filmer med Smart Auto, som velger de perfekte kamerainnstillingene for deg, uansett motiv. Du trenger bare å sikte og knipse. Bruk Hjelp-knappen for å få rask og enkel veiledning om bruk av kameraet og dets funksjoner.

Lek deg med kreativiteten din

Eksperimenter og ha det gøy med en rekke kreative filtre. Du kan gjenopprette fordreiningen til en fiskeøyelinse, få motiver i stillbilder eller filmer til å se ut som miniatyrskala-modeller og mye mer.

HD-filmer bare med et knappetrykk

Det er morsomt og lett å lage flotte filmer. Med bare et knappetrykk kan du problemfritt ta opp flotte HD-filmer (720p). Benytt deg av den kreative allsidigheten med å ta opp filmer ved hjelp av den optiske zoomfunksjonen, som gir enestående og skarpe resultater.

Legg til et personlig preg

Sett ditt personlige preg på bildene med rask og enkel kontroll over bildeinnstillingene, for eksempel lysstyrke og fargeintensitet. Forhåndsvis resultatene mens du rammer inn, ved hjelp av Sanntidsvisningskontroll, og del dem med venner ved hjelp av en LCD-skjerm på 6,8 cm (2,7 tommer). Kombiner med en Canon Connect Station, og dermed kan du enkelt dele bilder og filmer med verden på sosiale medier og nettalbum, og i tillegg kan du se dem sammen med familie og venner på en HD TV.

Flotte personbilder

Ta flotte bilder av venner enkelt, takket være teknologi for ansiktsgjenkjenning. Funksjonen gjenkjenner flere ansikter i ett bilde, og passer på at de er i fokus med den perfekte lysstyrken. Ansiktsgjenkjenning sørger for naturlige hudtoner selv i uvanlige lysforhold.

Økomodus

Flott for dagsturer. Økomodus reduserer batteriforbruket slik at du får flere bilder fra én enkelt lading av det oppladbare litiumionbatteriet fra Canon.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel