Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CANON
F-502G BLACK HB EMB SCINTIFIC CALCULATOR ACCS

CANON F-502G BLACK HB EMBSCINTIFIC CALCULATOR ACCS

Produktinfo

Med tanke på miljøet
F-502G har enlinjes display som viser 10 + 2 tall, og selve huset og dekselet er fremstilt av 100 prosent resirkulert materiale fra brukte Canon kopimaskiner. Det gir god ressursutnyttelse og mindre avfall. Det er en miljøbevisst produksjonsmetode som vil appellere til ungdommer som skal kjøpe sin første vitenskapelige kalkulator.

Hele 140 funksjoner
Denne innholdsrike kalkulatoren har alle de funksjonene som kreves i ungdomsskolen. Kalkulatoren har også et uavhengig minne. De totalt 140 funksjonene omfatter 15 parentesnivåer, trigonometriske og statistiske beregninger, koordinatomregning, vinkelenheter samt fakultet, kombinasjoner og permutasjoner. Uansett hva som trengs i skoletimen, er denne komplette kalkulatoren klar til å gi riktig svar.

Strømlinjeformet design, tydelig LCD-display
Den slanke, strømlinjeformede designen sørger for at kalkulatoren er behagelig å holde i hånden. Kalkulatoren er solid og pålitelig og leveres med et praktisk beskyttelsesdeksel. Det store og tydelige LCD-displayet er enkelt å lese. Store, solide taster i plast gjør det enkelt å taste inn data og velge funksjoner. Alt er designet med fokus på enkel og problemfri bruk.

Strømbesparende
En strømsparefunksjon slår automatisk av kalkulatoren når den ikke har vært i bruk på sju minutter, slik at du ikke bruker strøm unødig. Minnebeskyttelse sørger for at pågående oppgaver lagres når strømmen slås av.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel