Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CANON
EOS M3 EF-M 15-45 STM .                IN CAM

CANON EOS M3 EF-M 15-45STM . IN CAM

  Produktinfo

  Ta bilder og filmer som er fulle av detaljer, farger og stemning, selv med dårlige lysforhold, ved hjelp av en 24,2 megapikslers CMOS-sensor i APS-C-størrelse og ISO opptil 12 800 (kan utvides til 25 600).

  EOS M3 har et kompakt, lett og stilig kamerahus som er en glede å ha med seg. Du får med deg all kraften fra et speilreflekskamera med utskiftbare objektiver.

  Bruk det prisbelønte ergonomiske grensesnittet med intuitiv berøringsskjerm (1 040 000 sRGB-punkter) til å fokusere og ta bildet med ett trykk, navigere i menyer og vise bilder på en enkel måte. Skjermen vipper opp til 180˚ (perfekt for selvportretter) og ned til 45˚ for fotografering i høye vinkler.

  Reager instinktivt i øyeblikket, og ta bilder av raske bevegelser på en enkel måte ved hjelp av serieopptak i full oppløsning og 4,2 bilder/sek. – når du tar bilder i RAW-format.

  Fokuser opptil 6,1x raskere enn det originale EOS M-objektivet ved hjelp av det avanserte Hybrid CMOS AF III. Autofokus finner motivet raskt og presist, og gir knivskarpe resultater med 49 AF-punkter spredt ut over rammen, som dekker 80 % av rammen vertikalt og 70 % horisontalt.

  Det er enkelt å dele de kreative verkene dine. Du kan enkelt dele bilder og filmer til smarttelefoner, nettbrett eller til Canon Connect Station ved hjelp av Wi-Fi og NFC, eller så kan du laste dem opp til sosiale nettverk eller se dem på TV-en.

  Du kan enkelt bli med i gruppebilder eller ta bilder av dyreliv uten å forstyrre dem, ved hjelp av smarttelefonen som en trådløs fjernkontroll. Du kan ta bilder, endre innstillinger og til og med se hva kameraet fanger opp, for å ta det perfekte bildet.

  Sikkerhetskopier de dyrebare bildene dine trådløst ved hjelp av Image Sync der du vil ha dem i skyen, og synkroniser dem til datamaskinen din og smarttelefonen.

  Slipp løs kunstneren i deg med Creative Assist. Den gir enkel kontroll over kamerainnstillinger via berøringsskjermen. Du kan forhåndsvise endringene dine i sanntid, lære hvordan de overføres til tradisjonelle kamerainnstillinger og til og med lagre og dele favorittinnstillingene.

  Ta full kontroll på ekspertnivå når du vil ved hjelp av funksjoner som det ergonomisk plasserte fremre rattet, rattet for eksponeringskompensasjon og omfattende tilpassede funksjoner som passer til fotograferingsstilen din. Ta bilder i 14-biters RAW-format som er egnet til avansert redigering.

  Bytt objektiv, og se verden fra et annet perspektiv. Velg blant serien med EF-M-objektiver, eller bruk et av over 70 objektiver som er utformet for EOS-speilreflekskameraer, via monteringsadapteren EF-EOS M. Legg til andre valgfrie tilbehør, som EOS Speedlite-blitser, en elektronisk søker eller en ekstern mikrofon.

  Skap vakre filmer i Full HD (1080p) i 30 bilder/sek og MP4-format med rask, jevn autofokus ved hjelp av den avanserte Hybrid CMOS AF III. Med berørings-AF i filmer kan du kan lage jevne, kinoaktige effekter som trekker seeren mot bildet, og manuell fokuspeaking viser skarpe områder i motivet.

  Du kan fange inn vakre, kreative opptak like enkelt som stillbilder, med manuell kontroll over lukkerhastighet, blenderåpning og ISO. Skap motiver med grunn dybdeskarphet ved hjelp av innstillinger for bred blenderåpning eller å endre lukkerhastigheten samtidig som du filmer, for å kontrollere flyten i bildet.

  Ta opp lydspor i høy kvalitet via mikrofonens 3,5 mm kontakt for ekstern mikrofon, som er kompatibel med et stort utvalg av eksterne mikrofoner. Lyden mikrofonen fanger opp, kan kontrolleres manuelt fra kameraet.

  Bruk EOS M3 Bedre Bilder-appen for å starte reisen mot å bli en kreativ fotograf. Du får hjelp til alt fra å konfigurere kameraet til å lagre og dele bildene, slik at du raskt kan ta flotte bilder.

  Tilbehør
  TRANSCEND 64GB SDXC UHS-I U3
  TRANSCEND 64GB SDXC UHS-I U3
  • UHS-I Speed Class 3
  • 95MB/s lesehastighet
  • 60MB/s skrivehastighet
  • Ideelt for 4K-opptak
  427,-
  Kjøp
  SANDISK Extreme SDXC Card 64GB
  SANDISK Extreme SDXC Card 64GB
  460,-
  Kjøp
  SANDISK Ultra SDHC UHS-I 32GB
  SANDISK Ultra SDHC UHS-I 32GB
  168,-
  Kjøp
  TRANSCEND MC SD 032GB SDHC
  TRANSCEND MC SD 032GB SDHC
  179,-
  Kjøp


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel