Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CANON
CANON EOS 60D SLR med 18-55mm IS, 18MP, Full HD video, Vridbar LCD, Nordisk (4460B043)

CANON EOS 60D SLR med18-55mm IS, 18MP, Full HD video, Vridbar LCD, Nordisk

  Produktinfo

  Oppdag dine kreative sider med EOS 60D. Uttrykk deg ved å produsere flotte stillbilder eller filmer i full HD-kvalitet med den vribare LCD-skjermen og de avanserte kreative funksjonene.

  • 18 MP APS-C CMOS-sensor
  • Avanserte kreative funksjoner
  • 7,7 cm (3.0") vribar LCD-skjerm i 3:2 format
  • Film i full HD-kvalitet
  • DIGIC 4
  • ISO 100-6400, H 12800
  • 5,3 bilder/sek. for opptil 58 JPEG-bilder
  • 9-punkts krysstype AF-system
  • iFCL-målesystem med 63 soners tolags sensor

  18 megapikslers CMOS-sensor
  Ideell for de som vil lage store plakatutskrifter – eller beskjære bilder uten å miste detaljene som trengs til utskrifter – EOS 60Ds 18 megapikslers CMOS-sensor er enestående ved lav belysning og produserer bilder med utrolig lavt støynivå.

  Avanserte kreative funksjoner
  Bruk fantasien til å forbedre stillbildene dine med en rekke kreative filtre som lekekameraeffekt eller myk fokus. Disse filtrene kan brukes på RAW- og JPEG-bilder og gir deg kreativ kontroll etter at bildet er tatt. Basis+ gir deg muligheten til å bruke en kreativ stemning når du fotograferer i grunnleggende innstillinger, så du kan ha kreativ kontroll uten omfattende fotografisk kunnskap

  7,7 cm (3.0") vribar 3:2 Clear View LCD-skjerm
  Utfør detaljerte kontroller av bilder og video, eller fotografer unike eller vanskelige vinkler med en 7,7 cm (3.0 tommer) 3:2 Clear View LCD-skjerm som har hele 1 040 000 punkter for økt skarphet. Bytt til direktevisning (Live View innstilling) og bruk visuell tilbakemelding i sanntid for å fange opp den beste vinkelen.

  Videoopptak i full HD-kvalitet
  EOS 60D kombinerer eksepsjonelle stillbildeopptak med evnen til å ta opp video i full HD-kvalitet (1080p). For å tilfredsstille din kreativitet har EOS 60D fullstendig manuell kontroll og valgfri bildefrekvens. Du kan også ta opp høyhastighetsfilmer med 50/60 bilder/sek.og 720P når begivenhetene skjer virkelig raskt. En HDMI-tilkobling sørger for avspilling av opptak og bilder i HD-kvalitet på en HD-TV. Avspilling på TV med HDMI-støtte kan kontrolleres med fjernkontrollen til TVen.

  DIGIC 4
  Canons DIGIC 4-prosessor fungerer sammen med CMOS-sensoren og gir 14-biters bildebehandling for jevne graderinger og naturtro farger. DIGIC 4 sørger også for avansert støyreduksjon når du fotograferer med høyere ISO-hastigheter, lynraske oppstartstider og tilnærmet umiddelbar bildevisning etter fotografering.

  Høy ISO for dårlige lysforhold
  Når lyset avtar, tilbyr EOS 60D et ISO-område på opptil 6400 – utvidbart til 12800 for miljøer hvor det er uønsket å bruke blits.

  iFCL-målesystem
  En tolags målesensor med 63 soner, analyserer fokus-, farge, og lystetthetsinformasjon og gir nøyaktig og jevn måling.

  Hurtigkontrollskjerm
  Tilgjengelig via en dedikert knapp og gir enkel tilgang til funksjoner som brukes hyppig, slik at du er klar til å ta bildet når det skjer.

  Skap et opptakssystem så unikt som deg selv
  EOS 60D er kompatibel med hele Canons utvalg av EF-og EF-S objektiver og Speedlite EX-serien.

  Tilbehør
  TRANSCEND 8GB SDHC Ultimate, SD
  TRANSCEND 8GB SDHC Ultimate, SD
  Opptil 20MB/s overføringshastighet
  90,-
  Kjøp
  CANON CAR BATTERY CHARGER CBC-E6
  CANON CAR BATTERY CHARGER CBC-E6
  2 303,-
  Kjøp


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel