Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
Canon
Canon EOS 600D SLR med EF18-55 IS II objektiv, 18MP, Full HD video, nordisk (5170B026)

Canon EOS 600D SLR medEF18-55 IS II objektiv, 18MP, Full HD video, nordisk

Nyhet! Helt ny modell fra Canon!
  Produktinfo

   EOS 600D lar ingenting komme i veien for dine bilder med sin ledende 18 megapikslers oppløsning, brukervennlig design og hele rekken av EOS-objektiver og -tilbehør til disposisjon.

  • CMOS-sensor med 18 megapiksler
  • Automatisk smart sceneprogram
  • EOS Movie i full HD
  • Funksjonstips på skjermen
  • Kontinuerlig fotografering med 3,7 bilder per sekund
  • Vidvinkel-AF med 9 punkter
  • Vribar skjerm på 3 tommer (7,7 cm) med 1 040 000 punkter
  • Basic+ og kreative filtre
  • Innebygd trådløs blitskontroll

  18 megapikslers APS-C CMOS-sensor
  En CMOS-sensor i APS-C-format med 18 megapiksler tar skarpe bilder stappfulle av detaljer. Med så høy oppløsning kan ta utskrifter i stort format og gir deg fleksibilitet nok til å beskjære bilder for alternative komposisjoner.

  ISO 100-6400-følsomhet
  ISO-område på 100-6400 med mulighet for å utvide til ISO 12 800 gjør at du kan ta håndholdte bilder med høy kvalitet under dårlige lysforhold uten å bruke blits. 

  14-bits bildebehandling
  I hjertet av Canon EOS 600D ligger det en 14-bits DIGIC 4-bildeprosessor som gir fremragende fargegjengivelse, jevn fargegradering og god støykontroll.

  Automatisk smart sceneprogram
  Med det automatiske smarte sceneprogrammet analyser kameraet hver scene i detalj og velger de rette innstillingene hver gang. Så kan du konsentrere deg om det viktigste – å ta gode bilder.

  Funksjonstips på skjermen
  EOS 600D viser funksjonstips på skjermen som beskriver mange av kameraets funksjoner og gir deg råd om hvordan du bruker dem.

  EOS Movie i full HD
  Ta opp video i full HD med manuell kontroll over bildefrekvens, eksponering og lyd. Video Snapshot-teknologi lat deg sette sammen små klipp på 2, 4 eller 8 sekunder til én videofil slik at du får opptak som ser ut som det er redigert profesjonelt. Og med Movie Digital Zoom kan du filme med 3–10 x forstørring og allikevel få full HD-kvalitet.

  Vidvinkel-AF med 9 punkter og iFCL-målesystem
  Med ni AF-punkter som er spredt ut over bildeflaten, inkludert en krysstypesensor i sentrum, får du rask og nøyaktig fokusering selv når motivet befinner seg utenfor bildets sentrum. 63-soners iFCL-målesystem gir deg nøyaktig eksponering gang etter gang.

  Vribar skjerm på 3 tommer (7,7 cm) med 1 040 000 punkter
  Ta bilder fra unike vinkler med en 3:2 Clear View LCD-skjerm på 3 tommer (7,7 cm) som har 1 040 000 punkter for økt skarphet.

  Basic+
  Basic+-teknologien gjør at fotografen kan tilpasse grunnleggende automatiske innstillinger slik at de passer med lysforhold og stemning.

  Kreative filtereffekter
  Kreative filtereffekter som lekekamera, myk fokus, miniatyr, kornete svart/hvitt og fiskeøye kan brukes på Raw- og JPEG-filer etter at du har tatt et bilde.

  Innebygd trådløs blitskontroll
  Med integrert trådløs Speedlite blitskontroll og Easy Wireless-teknologi kan du bruke eksterne TTL-blitser uten at du trenger ekstra tilbehør.

  Kan brukes med alle EF- og EF-S-objektiver
  EOS 600D er kompatibelt med hele systemet: blitslamper, fjernutløsere og mer enn 60 objektiver som er anerkjente av profesjonelle fotografer over hele verden.

  Tilbehør
  VERBATIM 64GB SDXC Class 10
  VERBATIM 64GB SDXC Class 10
  458,-
  Kjøp
  Canon 100EG Vannavstøtende kamerabag for
  Canon 100EG Vannavstøtende kamerabag for
  Vannavstøtende værbestandig bag for kamera og objektiv. Indre dimensjoner: 23 x 14 x 18 cm
  401,-
  Kjøp


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel