Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CANON
EOS 550D SLR med EF-S 18-55mm IS objektiv, 18MP, Full HD Video, Nordisk
EOS 550D SLR med EF-S 18-55mm IS objektiv, 18MP, Full HD Video, Nordisk
EOS 550D SLR med EF-S 18-55mm IS objektiv, 18MP, Full HD Video, Nordisk
EOS 550D SLR med EF-S 18-55mm IS objektiv, 18MP, Full HD Video, Nordisk
EOS 550D SLR med EF-S 18-55mm IS objektiv, 18MP, Full HD Video, Nordisk

CANON EOS 550D SLR medEF-S 18-55mm IS objektiv, 18MP, Full HD Video, Nordisk

Terningkast 6 på Klikk.no: Soleklar 6-er til dette kameraet
  Produktinfo

  Terningkast 6 på Klikk.no mars 2010
  Soleklar 6-er til dette kameraet. Noe så bra til denne prisen skal du lete lenge etter.
  Les hele testen her

  Filmskaper Anders Øvergaard (22) fra Asker kjøpte seg et Canon 550D for å bruke til å lage film:
  "Jeg er veldig imponert. Full HD merkes godt med sylskarpe bilder, og dybdeskarpheten er en drøm. Jeg filmet med det medfølgende kitobjektivet ( Canon 18-55mm/3,5-5,6) kun ved bruk av naturlig lys. Brukte mye ISO 100-400, og resultatet ble utrolig bra med tanke på at blenderen bare var 3,5. Så lysstyrken er noe som er helt overlegent. I tillegg ble jeg fasinert over muligheten til å plassere kameraet i andre posisjoner på grunn av den lille størrelsen. Det får plass der store filmkameraer ikke er i nærheten, og det åpner opp for mange flere spennende vinkler og perspektiver å filme i, sier Øvergaard som i mange år har vært på jakt etter den berømmelige film-”looken”.
  Les testen på Hardware.no

  Location scout (Canon EOS 550D/t2i) from Anders Øvergaard on Vimeo.

  Terningkast 6 i VG/Lyd & Bilde
  Canon-kameraet lykkes med alt, uten at det finnes noen vesentlige punkter å trekke for til prisen. For mange er dette det nærmeste de kommer bildekvaliteten proffene vil ha, uten å behøve å spise småstein til neste lønning.
  Les testen her


  Canon EOS 550D er en modell som synes å legge seg mellom EOS 500D og EOS 7D. Kameraet kombinerer begynnerkameraets lette plasthus, med funksjoner og spesifikasjoner som nærmer seg entusiastkameraet Eos 7D.

  Med EOS 550D blir Canons anerkjente bildeteknologi mer tilgjengelig for vanlige forbrukere. Canons avanserte DIGIC 4-bildeprosessor og 18 megapikslers sensor støtter standard ISO-innstillinger på 100 – 6400 (kan utvides til 12 800), mens forbedret teknologi for støyreduksjon gir økt ytelse ved lav belysning. Systemets 14-bits bildeprosessering sikrer også jevnere fargegradering og naturtro farger som gir perfekte utskrifter og skjermvisninger.

  For å sikre rask og presis fokusering, har EOS 550D 9-punkts AF-system et ekstra følsomt krysspunkt i sentrum for f/2,8 eller raskere objektiver. EOS 550D støtter også høyhastighets serieopptak med 3,7 bilder per sekund. Disse funksjonene gir større kontroll med bildene, slik at du enkelt og presist fanger også det som skjer i brøkdelen av et sekund!

  Canon har lang tradisjon for å overføre nye teknologiske finesser og funksjoner fra sine avanserte og profesjonelle serier med digitale speilreflekskameraer, og også EOS 550D har iFCL-målesystemet som først ble lansert med EOS 7D. En nyhet er muligheten til å velge maksimumsgrense for automatisk ISO og dermed gi brukerne mulighet til å kontrollere maksimalt bildestøy på bildene. For første gang i en EOS-modell i forbrukersegmentet, kan eksponeringskompensasjon og alternative eksponeringer justeres til pluss eller minus henholdsvis fem og to trinn – fotografen kan dermed ta en rekke ulikt eksponerte versjoner av det samme bildet for å sikre at de får én perfekt versjon, også under vanskelige lysforhold.

  • 18 megapikslers APS-C CMOS-sensor
  • DIGIC 4-prosessor med ISO 100-6400 (kan utvides til 12800)
  • Serieopptak med 3,7 bilder per sekund
  • Full HD-filmopptak med manuell kontroll og valgbar bildefrekvens
  • 7,7 cm (3,0”) 3:2 Clear View LCD-skjerm med 1 040 000 punkter
  • iFCL målesystem med 63-soners Dual-layer-målsesensor
  • Quick Control-skjerm for å endre opptaksinnstillinger
  • Eksponeringskompensasjon +/-5 trinn
  • Velg maksimalverdi for Auto ISO
  • Kontakt for ekstern mikrofon
  • Filmbeskjæringsfunksjon
  • Kompatibel med Eye-Fi connected funksjoner

  EOS-film: Video med full HD-kvalitet og kreativ kontroll
  Ettersom muligheten for å lage videoopptak i full HD-kvalitet blir stadig viktigere, viderefører Canon utviklingen av en digital speilrefleksteknologi som setter helt ny standard for multimedia-funksjonalitet. EOS 550D lagrer video i full 1920x1080p HD-oppløsning og lar fotografen velge ønsket bildefrekvens på 30, 25 eller 24 bilder per sekund, i tillegg til 720p video med 60 og 50 bilder per sekund. EOS 550D har også 3,5 mm stereo mikrofonkontakt som gir mulighet for ekstern mikrofon ved filming.

  Du kan også velge full manuell kontroll over eksponeringsinnstillinger, og forandre dybdeskarphet og grad av bevegelsesuskarphet for å lage mer kreative bilder. For å sikre optimal videokvalitet kan høylystone-prioritet stilles inn separat for filmopptak, uten at innstillingene for stillbildefotografering endres. I situasjoner der motivet befinner seg lengre borte, kan EOS 550D Movie Crop-funksjonen lagre med sensorens sentrale 640x480 pikselområde, noe som gir en effektiv forstørrelse på ca. sju ganger. EOS 550D er Canons første EOS-kamera med Movie Crop-beskjæring som gir deg fleksibilitet til å fange motiver som ellers ville være for langt unna.

  Et klart syn på verden
  EOS 550D gir deg suveren klar visning av bilder og film. En 7,7 cm (3,0”) 3:2 Clear View LCD-skjerm med 1 040 000-punkters oppløsning gjør det mulig å se bildet 100 %, helt uten hvite kanter. Antirefleksbelegg med vannavstøtende funksjon gjør det også lettere å studere skjermen i lyse omgivelser og fra ulike vinkler.

  EOS-konstruksjon – Canon-kvalitet
  Som forventet av et EOS digitalt speilreflekskamera, er også EOS 550D designet med avanserte spesifikasjoner. Kameraet har større og mer intuitive knapper som er redesignet på grunnlag av tilbakemeldinger fra brukerne. På dette grunnlaget har
  EOS 550D også en ekstra knapp på det nye batterigrepet som gjør det mulig å forandre blenderåpning når kameraet holdes vertikalt, uten å forandre kameravinkelen.   

  Del øyeblikket med venner og familie
  For EOS 550D-fotografer er det å ta flotte bilder og film bare første trinn i prosessen. Takket være integrert HDMI-port som er kompatibel med High-Definition Multimedia Interface – Consumer Electronics Control (HDMI-CEC), kan video og bilder som lagres på EOS 550D vises på HD-kompatible TV-er og styres via TV-ens fjernkontroll.

  Ønsker du å overføre opptak trådløst, har EOS 550D Eye-Fi connected funksjoner.
  EOS 550D har en dedikert Eye-Fi-del i brukergrensesnittet, ikoner på skjermen, og deaktiverer den automatiske av-funksjonen når Eye-Fi-kort registreres – dermed kan opptak overføres enkelt og uten avbrudd.*

  Tilbehør
  EOS 550D er kompatibelt med alle Canons EF- og EF-S-objektiver og Speedlite blitsenheter i EX-serien, inkludert det kompakte Speedlite 270EX. EOS 550D er også kompatibelt med den nye RC-6 fjernkontrollen som gir mulighet til å fotografere og filme i full HD-kvalitet uten å berøre kameraet. En liten infrarød fjernkontroll kan aktivere utløseren fra opptil fem meters avstand, og du kan velge mellom øyeblikkelig aktivering eller to sekunders forsinkelse. I tillegg til å støtte EOS 550D, er RC-6 også kompatibel med EOS 450D, 500D, 7D og 5D Mark II.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel