Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
CANON
CANON EOS 50D 15.1MP kamerahus, Nordisk (2807B026)
CANON EOS 50D 15.1MP kamerahus, Nordisk (2807B026)
CANON EOS 50D 15.1MP kamerahus, Nordisk (2807B026)

CANON EOS 50D 15.1MP kamerahus,Nordisk

  Produktinfo

  Nyhet fra Canon, lansert 26. august 2008. Canon EOS 50D har 15.1 megapikslers CMOS sensor som kan levere opptil 6,3 bilder per sekund i seriefotografering. Kameraet er utstyrt med Canons nyeste DIGIC 4 bildeprosessor. 

  • 15,1 MP (APS-C) CMOS-sensor
  • 6,3 bilder/sek med buffer på opptil 90 JPEG-bilder
  • DIGIC 4-prosessor
  • ISO-område opptil 12800
  • 3,0” VGA LCD-skjerm med Live View-innstilling
  • Høypresisjons vidvinkel AF
  • Kamerahus i magnesiumlegering
  • EOS integrert rensesystem
  • Utganger: HDMI mini, USB 2.0 og video
  • Lagring: CompactFlash Type I/II (Microdrive-kompatibel, UDMA-kompatibel), ekstern lagring med WFT-E3

  "Skal man ha enda bedre mekaniske egenskaper fra Canon, må man opp til 30 000-kroners nivået. Kamerahus på dette nivået tåler å bli brukt hyppig, og at tyngden er større enn på "entry-level" innebærer mer stabil fotografering."
  Link til artikkel, foto.no.

  15,1 megapikslers CMOS-sensor
  Canons CMOS-sensor i APS-C-format leverer detaljerte bilder uten bildestøy – ideelt for store bildeutskrifter og kreativ beskjæring! Nydesignede piksler med tettsittende mikroobjektiver gir utvidet kapasitet for samling av lys og dermed unik ytelse over hele ISO-spekteret.

  6,3 bilder/sek ved serieopptak
  EOS 50D er perfekt for sports-, natur- og actionbilder. Det har kapasitet på 6,3 bilder per sek i serieopptak på opptil 90 JPEG-bilder, ved bruk av UDMA-minnekort.

  DIGIC 4
  DIGIC 4 er EOS 50D-kameraets kraftige prosesseringsmotor, som i samarbeid med CMOS-sensoren gir 14-bits bildeprosessering og dermed jevne graderinger og naturlige farger. DIGIC 4 er rask nok til å ta 6,3 bilder per sekund i serieopptak, og er også grunnen til EOS 50D-kameraets korte oppstarttid og raske bildevisning etter fotografering.

  ISO-spekter
  For å sikre rask lukkerhastighet ved fotografering i lav belysning, har EOS 50D ISO-hastigheter på opptil 3200 som kan utvides til ultrafølsomme 12 800.

  Klar LCD-skjerm
  Kameraets 3,0” VGA LCD-skjerm med 920 000 piksler gir eksepsjonelt klare bilder og er dermed perfekt når du vil sjekke fokus og bildekomposisjon. Stor visningsvinkel kombinert med Live View-innstilling gjør det enkelt å fotografere, selv med vanskelige vinkler.

  Live View-innstilling
  Live View-innstillingen gjør det mulig å komponere presise bilder når det er upraktisk å bruke søkeren. En dedikert Live View-knapp viser sanntidsbilder på LCD-skjermen med tre typer autofokus: Quick AF, Live AF og ny Ansiktsgjenkjenning Live AF, som fokuserer på grunnlag av ansikter som registreres i bildefeltet.

  Vidvinkel AF med 9 krysspunkter
  Canons høypresisjons AF-system benytter 9 punkter av krysstypen for å oppnå presis fokusering både på horisontale og vertikale plan. Det sentrale AF-punktet har følsomhet på opptil f/2,8.

  Kamerahus i magnesiumlegering
  EOS 50D er laget for krevende, daglig bruk, og det lette, solide kamerahuset av magnesiumlegering beskytter mot tøffe omgivelser og gir deg ytelse du kan stole på.

  EOS integrert rensesystem
  Canons EICS kombinerer en rekke spesialkomponenter for å redusere støvdannelse, fluorine-belegg på low-pass-filteret som avstøter støv, og en selvrensende sensorenhet som ryster løs støv når kameraet slås på/av.

  Tilbehør
  EOS 50D er kompatibelt med over 60 EF og EF-S-objektiver og alle Speedlite-blitsene i EX-serien.

  Se spesifikasjoner på kameraet her.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel