Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Skriver & skanner // Etikettskriver og merkemaskiner //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
BROTHER
BROTHER QL-570 Etikettskriver (QL-570)
BROTHER QL-570 Etikettskriver (QL-570)
BROTHER QL-570 Etikettskriver (QL-570)
BROTHER QL-570 Etikettskriver (QL-570)

BROTHER QL-570 Etikettskriver

  • Skriv ut standard etiketter og etiketter i løpende lengder
  • 12 mm til 62 mm etikettbredde
  • Direkte utskrift fra Microsoft Word, Excel og Outlook
  • Leveres med en taperull og en rull standard adresseetiketter
  • Rask utskriftshastighet med 68 etiketter pr. minutt
Produktinfo

Brother QL-570 Etikettskriver

Vår bestselgende etikettløsning for det lille kontoret eller hjemmekontoret

Sørg for at alt er godt presentert og riktig merket med QL-570. Den produserer etiketter som kan hjelpe deg med å sikre at du aldri mer mister oversikten over mapper og permer, eller ikke finner igjen viktige dokumenter.
Denne termiske etikettskriveren leverer profesjonelle resultater med ett klikk, så det er en praktisk løsning for alle arbeidsplasser som ønsker å holde seg organisert.
 
Koble QL-570 til din PC eller Mac via USB, design etiketten og skriv den ut. Den leverer resultater i høy kvalitet i en bredde på opptil en meter ved bruk av etiketter i løpende lengder, slik at du enkelt kan lage alt fra navneskilt til forsendelsesetiketter.
Enten du skriver ut hundrevis, eller bare en etikett – tilbyr QL-570 perfekte resultater, hver eneste gang. 

Profesjonell høykvalitets etikettskriver som egner seg perfekt for personlig bruk og på kontoret. Skriv ut i opptil 300 x 600 dpi (superfin modus), perfekt for profesjonelle etiketter med grafikk, logoer og tekst for utsendelser, transport og administrative anvendelser. Skriver ut opptil 62 mm brede etiketter, med en hastighet på opptil 68 standard adresseetiketter per minutt, og har også en innebygd kutter.

Leveres i kombinasjon med den kraftige, men brukervennlige profesjonelle etikettdesignprogramvaren P-touch Editor, som har tre modier å velge mellom. Snap-modus: enkel integrering av bilder via skjermbilde. Ekspress-modus: for rask etikettdesign eller begynnernivå. Og profesjonell modus: for ekspertnivå eller intrikat etikettdesign. Programvaren har også diverse innebygde strekkodeprotokoller.

 

Se produsentens nettside for mer informasjon.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel