Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Skriver & skanner // Laserskrivere // Multifunksjon //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
BROTHER
BROTHER DCP-L2520DW Multifunksjon A4 Laser 26spm, 2400x600dpi,  250 ark kap, trådløs (DCPL2520DW)

BROTHER DCP-L2520DW Multifunksjon A4 Laser26spm, 2400x600dpi, 250 ark kap, trådløs

Produktinfo

Brother DCP-L2520DW

KOMPAKT MULTIFUNKSJONSKRIVER MED TRÅDLØST NETTVERK

  • 26 spm utskriftshastighet
  • Automatisk tosidig utskrift
  • Trådløs nettverkstilkobling/Wi-Fi Direct
  • Skriv ut fra eller skann til mobile enheter med Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint, Google Cloud Print eller Wi-Fi Direct
  • Skann til e-post, bilde, OCR, fil, SharePoint, Evernote eller søkbar PDF via medfølgende programvare
  • Starttoner for opp til 700 sider medfølger

DCPL2520DW er en kompakt sort/hvit laserskriver, fargeskanner og kopi. Utskrift og kopi i opp til 26 spm med HQ1200 (2 400 x 600) utskriftsoppløsning. Automatisk tosidig utskrift og 32 MB minne. Trådløs nettverkstilkobling/Wi-Fi Direct.

Skriv ut fra eller skann til mobile enheter med Brother iPrint&Scan, Apple AirPrint, Google Cloud Print eller Wi-Fi Direct. Skann til e-post, bilde, OCR, fil, SharePoint , Evernote eller søkbar PDF via medfølgende programvare. USB 2.0-grensesnittt og GDI-skriverspråk. Kompatibel med Windows®, Mac® og Linux.

Papirmagasin for 250 ark, manuell innmating for enkelt ark med rett papirbane. Separat toner og trommel for bedre utskriftsøkonomi. Leveres med starttoner for 700 sider i henhold til ISO/IEC-19752, høykapasitetstoner finnes som tilbehør.

Modellen er miljømerket Svanen, Blå Engel og oppfyller kravene for Energy Star®. 3 års garanti med 1 år bytte på stedet service ved registrering

 

Energy Star
Et internasjonalt merkesystem for energieffektivitet. Hensikten er å hjelpe kjøperen å velge det mest energieffektive utstyret.
Blue Angel
Denne sertifiseringen fokuserer på å begrense følgende for miljøet ved å eie og bruke et produkt gjennom hele dets levetid. Der Blaue Engel-merket garanterer at produktet etterlater minst mulig spor i miljøet forhold til produksjon, bruk og avhendelse.
Svanemerket
Svanemerket er det offisielle nordiske miljømerket og det best kjente miljømerket. Brother er stolt av å ha et stort utvalg av miljømerkete skrivere. Velger du et Svanenprodukt er du med på å redusere den totale miljøbelastningen.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel