Biltilbehør - Alt du trenger til bilen | Multicom
Du er her Forsiden Hjem & fritid Biltilbehør

Biltilbehør

Få mest mulig ut av bilen din med det rette biltilbehøret. Her finner du blant annet kompressor, dashbordkamera, starthjelp og annet tilbehør som gjør bilturen enda bedre.

Kompressor til flere bruksområder

En kompressor til bil kommer godt med når lufttrykket i dekkene begynner å gå lavt, og det er langt til nærmeste bensinstasjon. Blant utvalget av kompressorer har vi blant annet luftkompressorer som driftes via sigarettenneren i bilen, men også oppladbar kompressor som du enkelt kan ta med deg overalt. Noen av bruksområdene er blant annet bildekk, sykkeldekk, fotballer, dekk til motorsykler og lignende.  
 

Dashbordkamera gir trygghet til din bil

Dashcam har stadig blitt mer populært blant oss nordmenn, og flere har fått øynene opp for hva dette bilkameraet kan gjøre. I tillegg til å dokumentere kjøreturen vil de også gi deg ekstra trygghet ved å gi din bil parkeringsovervåkning. Her kan du fange hendelser som skjer når bilen din står parkert, og få det direkte overført til din mobiltelefon. De fleste moderne dashbordkamera har også godt nattsyn, som gjør at de også egner seg godt gjennom den norske mørketiden. Her finner du frontkamera til bil, ryggekamera til bilen, og dashcam-pakker med begge deler.
 

Få bilen i gang igjen med starthjelp

Å ikke få start på bilen er noe de fleste har opplevd, og det er en spesiell kjedelig situasjon å være i når været er på sitt varmeste eller kaldeste og man har ting å rekke i en hektisk hverdag. Med starthjelp får du motoren i gang på noen få minutter. Husk å ta høyde for hvor stor motorkapasitet bilen din har, og velg starthjelp etter dette. Informasjonen om den rette starthjelperen til din bil finner du i produktbeskrivelsen.
 

Dekktrykksensor

Dekktrykksensorer har stadig blitt mer populære på grunn av sine innovative smartfunksjoner. Tuppen på ventilen gir nå direkte beskjed til din mobil, og du får øyeblikkelig beskjed om dekktrykk og temperatur til enhver tid. Sensorene slår seg automatisk på når bilen begynner å rulle, og automatisk av når bilen parkeres.

Bilstøvsuger

Når man er på farten er det lett for at det blir litt småspising bilturen og smuler som setter seg rundt i seter og gulv. Med en bilstøvsuger har du en enkel og håndholdt støvsuger som effektivt rengjør bilen din. Bilstøvsugerne er batteridrevne, lette og tar lite plass. Ministøvsugerne egner seg godt i hanskerommet eller i bagasjerommet, og er en god reisevenn.