Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS X99-PRO/ USB3.1 S2011V3 X99 ATX SND+GLN+U3+M2 SATA6GB/S DDR4   IN CPNT (90MB0LC0-M0EAY0)

ASUS X99-PRO/ USB3.1 S2011V3 X99ATX SND+GLN+U3+M2 SATA6GB/S DDR4 IN CPNT

  Produktinfo

  - Meget rask 10 Gb/s USB 3.1 integrert på kortet
  - Patentanmeldt OC Socket – Kjør CPU- og DDR4-ytelsen over alle forventninger!
  - 5-veis optimalisering av Dual Intelligent Processors 5 – Ett-klikks overklokking og kjøling, og du er klar!
  - Dobbel 32 GB/s lynrask M.2 x4 (integrert og PCIE-tilleggskort)
  - Crystal Sound 2 – Feilfri lyd, som gjør deg til en del av spillet!
  - ASUS HomeCloud med 2x2 802.11ac Wi-Fi – Koble til datamaskinen eksternt og strømme multimediainnhold hvor som helst, når som helst

  Kjør CPU- og DDR4-ytelsen din over alle forventninger!
  Patensøknad OC-sokkel

  ASUS OC-sokkel er designet for å bryte ytelsesbarrierer, og benytter ekstra pinner slik at den kan koble en proprietær krets til kontakter som finnes på Haswell-E's Land Grid Array (LGA). Denne eksklusive funksjonen kan, kombinert med vår spesialtilpassede UEFI, aktivere høyere DDR4-minnefrekvenser, kortere ventetider og forbedret stabilitet og overklokking. Dette gjelder til og med for ekstreme overklokkingsforhold som f.eks. flytende Nitrogen (LN2). OC-sokkel er 100% kompatibel med nye Haswell-E LGA 2011-v3 CPU-er, og sikrer en ideell kombinasjon av overklokkingsytelse og kompatibilitet.

  Unique Cache Bus Voltage Adjustment

  Områder for cache-bussforbindelser som CPU-kjerner, DDR4-minnekontrollere, System Agent og den delte L3-cachen. Det er en kritisk sammenkobling for hele CPU-delsystemet. En høyere cache-bussfrekvens gir en raskere total delsystemytelse, direkte. ASUS OC Socket tilbyr en justerbar cache-buss-spenning for å oppnå høyere cache-buss-frekvenser.

  Gjør minnet ditt raskere

  Dette er den første plattformen som støtter DDR4-minne, og den er i stand til å kjøre minnefrekvenser på opptil 3200 MHz (og høyere når overklokket)! Eksklusiv ASUS T-topologi-kretsdesign og OC-sokkel gir suverene overklokkingsevner for minnet, slik at du kan slippe løs all kraften til DDR4 ved å minimere koblingsstøy og signalrefleksjon. Med innovative, ekvidistante minnekanaler, vil den levere den mest balanserte kontrollen og kraftigste overklokkingskompatibiliteten. ASUS virker med nesten enhver DDR-minneleverandør for å sikre den beste kompatibiliteten

  Overklokking og kjøling med ett klikk!
  Skaff deg ytelse, effektivitet, digital kraft, viftekontroller og til og med spesialtilpasset nettverks- og lydjustering som er skreddersydd for deg

  Ett klikk tar seg av alle de komplekse justeringene. PC-en er smart med ASUS 5-veis optimalisering. Den optimaliserer viktige aspekter av systemet dynamisk, basert på sanntidsbruk – slik at du får fantastisk CPU-ytelse, daglige energibesparelser, svært stabil digital kraft, kjølige og stillegående vifter, og nå med nettverks- og lydinnstillinger som er skreddersydd for programmene du bruker.Kort fortalt, 5-veis optimalisering sørger for at PC-en din er perfekt for spilling, underholdning, produktivitet eller hva enn du måtte ønske å gjøre!

  - Spill kjører raskt og smidig med høy ytelse, prioritert båndbredde og levende lyd.
  - Viftene er meget stillegående for å gi deg daglig databehandlingsytelse, og for å sikre ekstrem kjøleeffektivitet når du spiller.
  - Du unngår hakking ved bruk av profesjonelle programmer og under tung last.
  - Energiavfall er redusert, slik at du vil spare penger.

  Avansert viftekontroller gir ultimat kjøling og stillhet
  Fan Xpert 3

  Fan Expert 3 gir deg 4-pin/3-pin CPU- og viftekontroller, på ett sted. Det skanner hver viftes egenskaper og leverer tilpassede innstillinger for hver vifte, basert på dedikerte områdetemperaturer detektert av maskinvarens termiske sensorer. Sørg for at hver vifte oppnår den beste balansen av kjøleytelse og lavt støynivå. Fan Xpert 3 støtter PWM/DC-kominasjonsmodus på maskinvarenivå for både CPU- og kabinettvifter. Det kan til og med redusere CPU-viftehastigheten til under standard minimumsverdi, noe som gir ekstra stillegående og energibesparende drift ved lett belastning.

  Mediaroste UEFI BIOS

  Den smidigste og tøffeste muskontrollerte, grafiske BIOS-en har blitt forbedret for å gjøre den enda mer tiltalende. Enten du er en PC-nybegynner eller en erfaren overklokker, hjelper EZ- og Advanced modiene deg med å finne veien, raskt og enkelt.

  10 Gb/s USB 3.1 integrert på kortet

  Med den nyeste integrerte USB 3.1-tilkoblingen og doble Type-A-porter, for de aller raskeste USB-dataoverføringene, vil du oppleve dataoverføringshastigheter på opptil 10 Gbit/s – det er dobbelt så raskt som USB 3.0. Den neste-generasjons standarden er fullstendig bakoverkompatibel med eksisterende USB-enheter – gjør deg klar for USB 3.1 med halsbrekkende hastigheter. Den ASUS-eksklusive USB 3.1 Boost-teknologien akselererer automatisk USB 3.1-prestasjonene ytterligere!

  Oppgrader lagrings-hastigheten din med
  SATA Express

  SATA Express gir opptil 10 Gbit/s-dataoverføringshastigheter fra to PCIE 2.0-baner, noe som løser de høyere båndbreddeforespørsmålene i den nære fremtiden.De gjeldende SSD-ene bruker opptil 550 MB/s, som er i nærheten av metningspunktet for SATA 6Gb/s-tilkoblinger.SATA Express er neste-generasjons tilkoblingsstandard, som er bakoverkompatibel med opptil to SATA-harddisker – og sørger for at du og ditt system ikke vil bli forlatt.

  Øk hastigheten med integrert M.2, med opptil 32 Gb/s

  M.2 støtter, med sin 4x PCI Express 3.0/2.0-båndbredde, dataoverføringshastigheter på opptil 32 Gb/s. Det er et perfekt valg for en operativsystemdisk eller programdisk, og gjør at hele PC-en eller profesjonelle programmer fungerer så raskt som mulig.

  HYPER M.2 X4 med fleksibiliteten til PCIE-spor

  Sett PCI-Express 4x-tilleggskortet inn i en av sporene på ditt PC-bygg, og pump ut uovertruffen, massiv M.2-ytelse på opptil 32Gbit/s. Alle M.2-kort fra 2230 til 22110 (full lengde) støttes, noe som gjør at du kan oppgrader uten begrensninger.

  Programspesifikk optimalisering for profesjonelle fagfolk og gamere
  Turbo App

  Gamere og profesjonelle fagfolk kan dra nytte av programvarebestemte optimaliseringer fra eksklusive ASUS Turbo App. Dens intuitive justeringspanel fungerer for en rekke maskinvare; overklokk CPU-en, juster vifter, prioriter nettverksdata og optimaliser lydinnstillinger automatisk.

  Feilfri lyd, som
  gjør deg til en del av spillet
  Crystal Sound 2

  Crystal Sound 2 optimaliserer enkelt lydinnstillingene dine for favorittmusikken din, akkurat slik du ønsker å lytte, snakke, se film eller slappe av på. Integrert fysisk skjerming, profesjonell konstruert design og førsteklasses komponenter, inkludert japansk-produserte lydkondensatorer og operasjonsforsterkere (op-amps), resulterer i en lyd som har eksepsjonell klarhet og kvalitet. Oppdag en helt ny dimensjon av overlegen lyd, og gjør deg klar til å herske!

  En dobbel seier for spilling!

  Forskjellen mellom tap og seier kan måles i millisekunder. Derfor er ASUS-hovedkort utstyrt med avansert nettverksteknologi som prioriterer dine "frags"!

  Turbo LAN

  Turbo LAN med cFosSpeed trafikk-formings-teknologi gir enda høyere forsinkelsesreduserende støtte og et intuitivt brukergrensesnitt.Det lar deg senke forsinkelser, uten ekspertkunnskap – med opptil 1,45X!Bruk Avansert modus hvis du liker å finjustere hardcore-kontroller.

  Intel® Gigabit Ethernet – topp spillvalg som kjører raskere med din CPU

  Raskere og smidigere spilling – alltid.Intel® Gigabit Ethernet drar meget stor nytte av å kommunisere direkte med CPU-er, og tilbyr høy TCP- og UDP-gjennomstrømning. Dette reduserer prosessorens arbeidsmengde, slik at du har større tilgang til kraft i dine spilløkter.

  Opptil 2 ganger raskere UDP-spilldataytelse

  ASUS-ingeniører brukte IxChariot, et uavhengig testverktøy for nettverksvurdering, for å finne ut akkurat hvor mye raskere Intel Gigabit Ethernet håndterer de mindre (under 256 bytes) UDP-datapakkene, som er avgjørende for responsiv spilling. Resultatene er her – og med X99 vil spill-datapakkene strømme opptil to ganger (2x) raskere enn andre konkurrerende spillrelaterte LAN-teknologier.

  Støtte for flere GPU-er

  X-99 hovedkortet kommer med støtte for både NVIDIA® SLI™ og AMD CrossFireX™ 2/3-veis konfigurasjoner, og aktiverer GPU-oppsett for flere GPU-er slik at du kan dra full nytte av den nyeste grafikkteknologien, for å kjøre spill med innstillinger på 4K og høyere.

  Kraftig hjemmeserver
  ASUS HomeCloud

  ASUS HomeCloud skaper en verden uten grenser. Det lar deg koble til PC-en eksternt, strømme multimediainnhold til hvor du vil og administrere alt innholdet ditt fra hvor som helst – uansett hvor det er lagret. Harddisken gjøres om til en privat lagringsplass i nettskyen, og fjerner bekymringer om lagringsgrenser. Med HomeCloud forvandles PC-en din til en inngangsport til verden.

  Total kontroll når som helst og hvor som helst, med Wi-Fi GO!

  Wi-Fi GO! gir deg full kontroll over PC-en din – selv når du er borte fra hjemmet!Få tilgang til filer som er glemt hjemme, og arbeid på PC-en mens du er i trafikken eller ute.Pluss ett steg for å administrere alle dine offentlige nettskyer, eller synkronisere filer mellom PC og enheter med et klikk.

  En digital PC-hub som er perfekt for deling og hjemmekino
  Mediastrømming

  Nyt multimediainnhold på PC-ene dine – hvor som helst!Spill musikk fra PC-en din mens du nipper kaffe på en kafé, eller len deg tilbake med venner og strømme en favorittfilm til en smart TV.Med ASUS Media Streamer kan du ta med deg underholdningen din uansett hvor du er.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel