Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS X99-A/USB 3.1 S2011V3 X99 ATX SND+GLN+U3+M2 SATA6GB/S DDR4   IN CPNT (90MB0L90-M0EAY0)

ASUS X99-A/USB 3.1 S2011V3 X99ATX SND+GLN+U3+M2 SATA6GB/S DDR4 IN CPNT

  Produktinfo

  - Meget rask 10 Gb/s USB 3.1 integrert på kortet
  - Patentsøkt OC Socket – Kjør CPU- og DDR4-ytelsen over alle forventninger!
  - 5-veis optimalisering av Dual Intelligent Processors 5 – Ett-klikks overklokking og kjøling, og du er klar!
  - 32 Gb/s lynraske M.2 x4
  - Crystal Sound 2 – Feilfri lyd som gjør deg til en del av spillet!
  - Total kontroll når som helst og hvor som helst, med Remote GO!

  Kjør CPU- og DDR4-ytelsen din over alle forventninger!
  Patensøkt OC Socket

  ASUS OC Socket er designet for å bryte ytelsesbarrierer, og benytter ekstra pinner slik at den kan koble en proprietær krets til kontakter som finnes på Haswell-Es Land Grid Array (LGA). Denne eksklusive funksjonen kan, kombinert med vår spesialtilpassede UEFI, aktivere høyere DDR4-minnefrekvenser, kortere ventetider og forbedret stabilitet og overklokking. Dette gjelder til og med for ekstreme overklokkingsforhold som f.eks. flytende Nitrogen (LN2). OC Socket er 100 % kompatibel med nye Haswell-E LGA 2011-v3 CPU-er, og sikrer en ideell kombinasjon av overklokkingsytelse og kompatibilitet.

  Unik justering av cache-buss-spenning

  Områder for cache-bussforbindelser som CPU-kjerner, DDR4-minnekontrollere, System Agent og den delte L3-cachen. Det er en kritisk sammenkobling for hele CPU-delsystemet. En høyere cache-bussfrekvens gir direkte en raskere total delsystemytelse. ASUS OC Socket tilbyr en justerbar cache-buss-spenning for å oppnå høyere cache-buss-frekvenser.

  Gjør minnet ditt raskere

  Dette er den første plattformen som støtter DDR4-minne, og den er i stand til å kjøre minnefrekvenser på opptil 3200 MHz (og høyere når overklokket)! Eksklusiv ASUS T-topologi-kretsdesign og OC Socket gir suverene overklokkingsevner for minnet, slik at du kan slippe løs all kraften til DDR4 ved å minimere koblingsstøy og signalrefleksjon. Med innovative, ekvidistante minnekanaler, vil den levere den mest balanserte kontrollen og kraftigste overklokkingskompatibiliteten. ASUS virker med nesten enhver DDR-minneleverandør for å sikre den beste kompatibiliteten

  Overklokking og kjøling med ett klikk!

  Skaff deg ytelse, effektivitet, digital kraft, viftekontroller og til og med spesialtilpasset nettverks- og lydjustering som er skreddersydd for deg

  Ett klikk tar seg av all den kompliserte justeringen. Datamaskinen er smart med ASUS 5-Way Optimization (5-veis optimalisering). Den optimaliserer viktige aspekter av systemet dynamisk, basert på sanntidsbruk – slik at du får fantastisk CPU-ytelse, daglige energibesparelser, svært stabil digital kraft, kjølig og stillegående vifter, og nå med nettverk- og lydinnstillinger som er skreddersydd for programmene du bruker. Kort fortalt, 5-Way Optimization sørger for at datamaskinen er perfekt for spilling, underholdning, produktivitet eller hva enn du måtte ønske å gjøre!

  - Spillene kjører raskt og problemfritt med høy ytelse, prioritert båndbredde og rik lyd.
  - Viftene forholder seg stille ved hverdagsbruk og sikrer ekstrem kjøling når du spiller.
  - Du unngår hakking ved bruk av profesjonelle programmer og under tung last.
  - Energiavfall reduseres slik at du vil spare penger.

  Avanserte viftekontroller gir ultimat kjøling og stillhet
  Fan Xpert 3

  Fan Xpert 3 plasserer 4-pinners/3-pinners CPU- og kabinettvifte-kontroller på ett sted. Det skanner hver viftes egenskaper og leverer tilpassede innstillinger for hver vifte, basert på dedikerte områdetemperaturer detektert av maskinvarens termiske sensorer. Sørg for at hver vifte oppnår den beste balansen av kjøleytelse og lavt støynivå. Fan Xpert 3 støtter PWM/DC-kombinasjonsmodus på maskinvarenivå for både CPU- og kabinettvifter. Det kan til og med redusere CPU-viftehastigheten til under standard minimumsverdi, noe som gir ekstra stillegående og energibesparende drift ved lett belastning.

  UEFI BIOS er hyllet av media

  Den smidigste og tøffeste musekontrollerte, grafiske BIOS-en har blitt forbedret for å gjøre den enda mer tiltalende. Enten du er en PC-nybegynner eller en erfaren overklokker, hjelper EZ- og Avansert-modusene deg med å finne veien, raskt og enkelt.

  10 Gb/s USB 3.1 integrert på kortet

  Med den nyeste integrerte USB 3.1-tilkoblingen og doble Type-A-porter, for de aller raskeste USB-dataoverføringene, vil du oppleve dataoverføringshastigheter på opptil 10 Gbit/s – det er dobbelt så raskt som USB 3.0. Den neste-generasjons standarden er fullstendig bakoverkompatibel med eksisterende USB-enheter – gjør deg klar for USB 3.1 med halsbrekkende hastigheter. Den ASUS-eksklusive USB 3.1 Boost-teknologien akselererer automatisk USB 3.1-prestasjonene ytterligere!

  Utvikle lagringshastigheten med
  SATA Express

  SATA Express gir dataoverføringshastigheter på opptil 10 Gbit/s fra to PCIE 2.0-baner, noe som løser de høye båndbreddeforespørslene i fremtiden. De gjeldende SSD-ene bruker opptil 550 MB/s, som er i nærheten av metningspunktet for SATA 6 Gb/s-tilkoblinger. SATA Express er neste-generasjons tilkoblingsstandard, som er bakoverkompatibel med opptil to SATA-harddisker – og sørger for at du og systemet ditt ikke blir forlatt.

  Øk hastigheten med integrert M.2 på opptil 32 Gb/s

  M.2 støtter, med sin 4x PCI Express 3.0/2.0-båndbredde, dataoverføringshastigheter på opptil 32 Gb/s. Det er et perfekt valg for en operativsystemdisk eller programdisk, og gjør at hele datamaskinen eller de profesjonelle programmene fungerer så raskt som mulig.

  Programspesifikk optimalisering for fagfolk og gamere
  Turbo App

  Gamere og fagfolk kan dra nytte av programvarebestemte optimaliseringer fra eksklusive ASUS Turbo App, og dens intuitive justeringspanel fungerer for en rekke maskinvare – du kan overklokke CPU-en, justere vifter, prioritere nettverksdata og optimalisere lydinnstillinger automatisk.

  Turbo LAN

  Turbo LAN med cFosSpeed trafikkformingsteknologi gir enda høyere forsinkelsesreduserende støtte og intuitivt brukergrensesnitt. Det lar deg senke forsinkelser, uten ekspertkunnskap – med opptil 1,45 ganger! Bruk Avansert modus hvis du liker å finjustere de avanserte kontrollene.

  Intel® Gigabit Ethernet – topp spillvalg som kjører raskere med CPU-en

  Raskere og smidigere spilling – alltid. Intel® Gigabit Ethernet drar meget stor nytte av å kommunisere direkte med CPU-er, og tilbyr høy TCP- og UDP-gjennomstrømning. Dette reduserer prosessorens arbeidsmengde, slik at du har større tilgang til kraft i spilløktene.

  2 ganger så rask UDP-spilldataytelse

  ASUS-ingeniører brukte IxChariot, et uavhengig testverktøy for nettverksvurdering, for å finne ut akkurat hvor mye raskere Intel Gigabit Ethernet håndterer de mindre (under 256 bytes) UDP-datapakkene, som er avgjørende for responsiv spilling. Resultatene er her – og med X99 vil spill-datapakkene strømme opptil to ganger (2x) raskere enn andre konkurrerende spillrelaterte LAN-teknologier.

  Multi-GPU-støtte

  X-99 hovedkortet kommer med støtte for både NVIDIA® SLI™ og AMD CrossFireX™ 2/3-veis konfigurasjoner, og aktiverer GPU-oppsett for flere GPU-er slik at du kan dra full nytte av den nyeste grafikkteknologien for å kjøre spill med innstillinger på 4K og høyere.

  Kraftig hjemmeserver
  ASUS HomeCloud

  ASUS HomeCloud skaper en verden uten grenser. Det lar deg koble til datamaskinen eksternt, strømme multimediainnhold til hvor du vil og administrere alt innholdet ditt fra hvor som helst – uansett hvor det er lagret. Harddisken gjøres om til en privat lagringsplass i nettskyen, og fjerner bekymringer om lagringsgrenser. Med HomeCloud forvandles datamaskinen til inngangsporten til verden.

  Total kontroll når som helst og hvor som helst, med Remote GO!

  Remote GO! gir deg full kontroll over datamaskinen – selv når du er borte fra hjemmet! Få tilgang til filer som er glemt hjemme, og arbeid på datamaskinen mens du er ute på tur eller sittende fast i trafikken. Samt ett steg for å administrere alle de offentlige nettskyene dine – eller synkronisere filer mellom datamaskinen og enhetene med ett klikk.

  En digital PC-hub som er perfekt for deling og hjemmekino
  Media Streamer

  Nyt datamaskinens multimedieinnhold – hvor som helst! Spill musikk fra datamaskinen mens du drikker kaffe på en kafé, eller len deg tilbake med venner og strømme en favorittfilm til en smart-TV. Med ASUS Media Streamer kan du ta med deg underholdningen uansett hvor du er.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel