Rabattkoder

LAN-oversikt

Prebz PC

Marcus og Martinus PC
Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Modem, Bredbånd // 4G/3G modem/router //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS Wireless-AC1200 LTE modemruter (4G-AC55U)
ASUS Wireless-AC1200 LTE modemruter (4G-AC55U)
ASUS Wireless-AC1200 LTE modemruter (4G-AC55U)
ASUS Wireless-AC1200 LTE modemruter (4G-AC55U)
ASUS Wireless-AC1200 LTE modemruter (4G-AC55U)

ASUS Wireless-AC1200 LTE modemruter

  Produktinfo

  ASUS 4G-AC55U

  Wireless-AC1200 LTE Modem Router (modemruter)

  • Integrert dual-WAN-tilkobling for fleksible tilkoblingsmuligheter i hjemmet og på kontoret
  • 150 Mbps-nedlasting, 5X raskere enn HSPA+ (3G)1
  • 867 Mbps 802.11ac Wi-Fi – opptil 6X raskere enn 802.11n2
  • Lynrask med 4X-dekning
  • Nøyaktig 10-segments 4G LTE-signalstyrkeindikator for enkel posisjonering av ruter
  • Doble avtakbare 4G LTE-antenner kan oppgraderes enkelt
  • VPN-server og VPN-klientstøtte for sikker og privat kommunikasjon
  • Driftsfrekvenser: 4G FDD-LTE: 800/1800/2600, 4G TDD-LTE: 2500/2600, 3G UMTS: 850/900/2100, 2G EDGE/GPRS/GSM: 850/900/1800/1900


  Lynraskt mobilt Internett og ultra-rask Wi-Fi – i ett!

  ASUS 4G-AC55U er den raskeste 4G LTE-ruteren du kan kjøpe! Bare sett inn et 4G LTE SIM-kort, og det innebygde modemet kobles trådløst til Internett via et veldig raskt mobilt bredbånd. Du kan nyte nedlastingshastigheter på opptil 150 Mbps og opplastingshastigheter på opptil 50 Mbps, uten å bekymre deg for kompatibilitet med USB-donglen. Den kan også koble til et kabelmodem hvis du bare vil bruke en 4G LTE-tilkobling som en reserve-Internett-tilkobling! Med sin 4X bredere Wi-Fi-dekning og parallelle 1167 Mbps Wi-Fi-hastighet, kan du dele Internett-tilkoblingen rundt hele hjemmet eller kontoret – perfekt for steder hvor 4G LTE-hastigheter er raskere enn vanlig ADSL eller kabelbredbånd. 4G-AC55U er praktisk og kabelfri, og vil gi deg jevn strømming av HD-videoer og rask fildeling – hvor som helst.

  Superrask trådløs ytelse
  4G mobil bredbåndteknologi betyr at du kan nyte 5X raskere nedlasting og opplasting i forhold til 3G HSPA+1. Den nyeste 802.11ac 2-sende, 2-motta (2X2)-antennedesignen leverer opptil 6X raskere trådløse hastigheter for svært rask HD-videostrømming, filoverføring og mer!

  4X Wi-Fi-dekning – ingen dødpunkter, ingen forsinkelser
  Du kan nyte lynraske 4G-nettverkshastigheter med 4G-AC55Us eksterne dual-band-antenne og finjusterte radioløsning. Dette utvider Wi-Fi-dekningen med opptil fire ganger i forhold til andre 4G LTE-rutere, noe som gir fenomenal ytelse gjennom hele hjemmet.

  4G LTE-signalstyrkeindikator for enkel installasjon
  4G-AC55U gjør det enkelt å finne den beste posisjonen for ruteren – bare bruk signalstyrkeindikatoren til å finne plasseringen med det sterkeste 4G LTE-signalet!

  Avtakbare og oppgraderbare 4G LTE-antenner
  Eksterne mobile bredbåndsantenner presterer bedre enn innebygde antenner. Det beste 4G LTE-mottaket (innendørs) finner vi vanligvis i nærheten av et vindu, men hvis dette ikke er praktisk kan du enkelt legge til en antenneforlengelseskabel takket være de avtakbare antennene med vanlige SMA-kontakter.

  4G LTE og Gigabit Ethernet dual-WAN for avbruddsfrie tilkoblinger
  I tillegg til 4G LTE-funksjonalitet, har 4G-AC55U en dedikert Gigabit Ethernet WAN-port som kan brukes som en trådløs reserve-Internett-tilkobling som aktiveres når 4G LTE-tilkoblingen mislykkes (failover). Den veksler tilbake når tjenesten er gjenopprettet (automatisk failback). Dette gir suveren fleksibilitet for bedrifts- eller hjemmebruk – du vil aldri være uten Internett-tilkobling igjen.

  Avansert sikkerhet med flere lag
  Med 4G-AC55U vil hjemmenettverket være beskyttet av et flerlags sikkerhetssystem.

  1. MAC-filter: Lar deg blokkere én eller flere enheter basert på MAC-adressene.
  2. Adgangskontroll: Kontroller nivået av nettverkstilgang som er gitt til en nettverksenhet, for eksempel ved å blokkere visse porter eller internettjenester.
  3. Søkeordfilter: Blokker tilgang til uønskede nettsteder basert på søkeord, og bruk disse restriksjonene for bestemte nettverksenheter4
  4. Avansert brannmur: Den svært avanserte brannmuren med Stateful Packet Inspection (SPI) beskytter mot alle vanlige web-baserte angrep og trusler, og gir deg et ekstra nivå av sikkerhet.


  3 enkle trinn – Plugg inn og surf
  Det kreves bare tre trinn for å tilkoble 4G-AC55U:

  1. Sett inn 4G/LTE SIM- eller mikro-SIM-kortet (medfølger ikke) og slå på 4G-AC55U. Den vil koble seg automatisk til det aktuelle mobilnettet.
  2. Åpne en nettleser og følg den brukervennlige installasjonsveiviseren for å fullføre oppsettet.
  3. Du er nå tilkoblet!


  ASUSWRT gir deg kontrollen
  Med det brukervennlige ASUSWRT-brukergrensesnittet, er det enkelt å konfigurere alle de avanserte funksjonene på 4G-AC55U. Den har enkle verktøy for å holde orden på datakvoten og faktisk bruk, sjekke hvilke enheter som er koblet til nettverket, konfigurere brukertilgangskontroller og mye mer – alt via en intuitiv grafisk pek-og-klikk-meny.

  VPN-server og -klientstøtte
  4G-AC55U tilbyr et enkelt oppsett for VPN-server og VPN-klient, noe som gjør at du kan få tilgang til et hjemmenettverk eller Internett på en privat og sikker måte. Sett opp en VPN-server med OpenVPN- og PPTP-protokollstøtte enkelt, uten behov for betalte VPN-tjenester eller en dedikert VPN-server. 4G-AC55U kan også forvandle nettverkstilkoblede enheter til VPN-aktiverte klienter via OpenVPN-, PPTP- og L2TP-protokoller, uten behov for ekstra VPN-programvare.

  Opprett din egen personlige nettsky
  ASUS AiCloud holder deg nær dataene dine – uansett hvor og når du har en Internett-forbindelse. Hjemmenettverket ditt knyttes sammen med nettskylagringstjenesten, og gir deg tilgang til dataene via AiCloud-mobilappen på iOS eller Android-smarttelefonen din, eller via en personlig nettadresse i en nettleser. Du kan dele bilder kjapt til tjenester som Facebook, Flickr eller Dropbox, direkte fra AiCloud-grensesnittet. AiCloud kan til og med kobles til en annen kompatibel ruter for å utvide den personlige nettskyen ytterligere.

   

  Se produsentens nettside for mer informasjon.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel