Rabattkoder

LAN-oversikt

Prebz PC

Marcus og Martinus PC
Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS VP278Q F-FEEDS (VP278Q)

ASUS VP278Q F-FEEDS

Produktinfo

Overlegen bildekvalitet møter en klassisk elegant design
27-tommers VP278Q Full HD-skjerm med et høykontrastforhold på 100 000 000:1, og ASUS-eksklusive SplendidPlus- og VividPixel-teknologier som er optimalisert for den fineste bilde- og fargekvaliteten. Denne tilnærmingen strekker seg til det solide stativet og slanke profilen som ikke lar stil gå på bekostning av stabilitet og holdbarhet.

100 000 000:1 ASUS Smart Contrast Ratio
Forbedrer skjermens kontrast dynamisk ved å justere lysstyrken til bakgrunnsbelysningen for å oppnå de mørkeste sorte og lyseste hvite – dette gir naturtro bilder.

Rask responstid på 1 ms
Rask responstid på 1 ms (GTG) eliminerer dobbeltkontur og bevegelsesuskarphet for smidigere avspilling av video.

ASUS-eksklusiv GamePlus-teknologi
Når det kommer til design, har ASUS alltid kundene i tankene – ASUS VP278Q kommer med den ASUS-eksklusive GamePlus-hurtigtasten med trådkors- og timerfunksjoner. Spillere kan velge fire forskjellige trådkorstyper for å passe til spillmiljøet, mens sistnevnte lar gamere holde styr på medgått tid i sanntids-strategispill. Disse verktøyene lar gamere trene og forbedre spillferdighetene sine.

ASUS-eksklusive SplendidPlus-teknologier
Vi har hevet lista ved å integrere noen av de patenterte teknologiene våre i ASUS VP278Q. Det har vi gjort for å gi deg en virkelig levende visuell opplevelse. VP278Q kommer med den nye SplendidPlus™ Video Intelligence-teknologien, som optimaliserer videoer og bilder ved å forsterke farge, lysstyrke, kontrast og skarphet. SplendidPlus™ har to nye modi – Lesing og Mørkerom – i tillegg til Landskap-, Standard-, Kino-, sRGB- og Natt-modusene. Teknologiene Low-blue Light (lavt blått lys) og Flicker-free (flimmerfri) reduserer også belastningen på øynene etter langtidsbruk.

VividPixel-teknologi leverer den beste bildekvaliteten
ASUS VividPixel-teknologi bidrar til å øke bildeomriss, og reduserer støystriper for krystallklar og detaljorientert visning.

Beskytt øynene med ASUS Eye Care (øyehelse)-teknologi
VP278Q har gjennomgått strenge ytelsestester og er sertifisert som «Low-blue Light» og «Flicker-free» av TÜV Rheinland-laboratoriene – en global leverandør av tekniske tjenester, sikkerhetsmessige tjenester og sertifiseringstjenester.

Flicker-free Technology (flimmerfri teknologi)
Si farvel til trøtte og slitne øyne. VP278Q kommer med
TÜV Rheinland-sertifisert ASUS Flicker-Free-teknologi som er utviklet for å redusere flimring for en behagelig seeropplevelse. Dette minimerer forekomsten av øyeplager og andre skadevirkninger når du tilbringer utallige timer foran skjermen.

ASUS Blue Light Filter (blått lys-filter)
VP278Q kommer også med TÜV Rheinland-sertifisert ASUS Blue Light Filter som beskytter mot skadelig blått lys. En ny OSD-meny gir deg enkel tilgang til fire forskjellige filterinnstillinger på skjermen.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel