Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // PC & NETTBRETT // Stasjonær PC // Barebone & NUC //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS VivoMini UN65 Kompakt Barebone Intel Core i5-6200U, Intel HD Graphics 520 (UN65-M024M)

ASUS VivoMini UN65 Kompakt BareboneIntel Core i5-6200U, Intel HD Graphics 520

 • Intel Core i5-6200U-prosessor
 • Støtter 2 x SO-DIMM DDR3L (Max. 16GB)
 • Støtter M.2 PCIe/SATA SSD (2280)
 • ac-Wi-Fi + Bluetooth 4.0
  Produktinfo

  Asus VivoMini UN65

  Meget kompakt datamaskin for eksepsjonell stasjonær ytelse.

  • En fullverdig stasjonær datamaskin som er drevet av sjettegenerasjons Intel® Core™-prosessorer
  • En elegant og kompakt Good Design Award-vinnende design som har en Zen-inspirert finish i spunnet metall og en vekt som er mindre enn 700 g
  • En stille og pålitelig datamaskin med et svært lavt strømforbruk
  • Integrert M.2-støtte for dataoverføringshastigheter på opptil 10 Gbit/s
  • Lynrask 802.11ac Wi-Fi, med 100 GB ledig ASUS WebStorage-plass
  • Omfattende I/O-tilkoblingsmuligheter, med BC 1.2 for rask lading av enheter
  • Kompatibilitet for VESA-montering betyr at brukere kan lage en spesialtilpasset alt-i-ett-PC


  Stasjonær datamaskinytelse – i miniatyr
  VivoMini UN65 er bare er litt større enn lommeboken din – den kompakte og lette mini PC-en er fullpakket med alle de databehandlingsfunksjonene du har behov for. Den elegante VivoMini UN65 er designet for å passe hvor som helst i hjemmet. De er drevet av den nyeste sjettegenerasjons Intel® Core™-prosessorene, og kombinerer eksepsjonell prosessorytelse med utrolig energieffektivitet. Den lave viftehastigheten sørger for meget stillegående drift.

  VivoMini UN65 tilbyr databehandling med full funksjonalitet, og har støtte for flerskjermoppsett, 4K/UHD-skjerm, M.2 SSD for rask datatilgang og omfattende I/O-tilkoblingsmuligheter. Med 802.11ac Wi-Fi, kombinert med de eksklusive Media Streamer- og Remote Go!-appene, er VivoMini UN65 ideell for bruk som hjemmeunderholdningssenter.

  Elegant design for hjemmet
  VivoMini UN65 er utviklet for hjemmet, og har et elegant kabinett med glatte avrundede kanter og kompakte dimensjoner som bare måler 131 x 131 x 42 mm. VivoMini UN65 har en glanset finish i «Midnight Blue» (midnattsblå) og den ikoniske Zen-inspirerte designen i spunnet metall – noe som gjør den til et slående tillegg i ethvert rom i hjemmet. Den kan også VESA-monteres på baksiden av en skjerm, slik at du kan lage din egen alt-i-ett-PC (AiO PC) for ryddige omgivelser.

  En størrelse som passer for alle
  Enten du er ute etter en personlig datamaskin, et hjemmeunderholdningssenter eller et mediebibliotek, leverer VivoMini UN65 ytelse på linje med en stasjonær datamaskin, og kan tilpasses for familiens databehov i hjemmet.


  Eksepsjonell ytelse med naturtro grafikk.

  Intel-prosessorer og 4K/UHD-grafikk
  VivoMini UN65 er drevet av de nyeste sjettegenerasjons Intel Core i7-, i5- eller i3-prosessorene for fleroppgavekjøring – så du kan gjennomføre videosamtaler, netthandel eller spille spill uten problemer. VivoMini UN65 har til og med støtte for 4K/UHD-skjermer for eksepsjonell bildekvalitet. Den er ideell for hjemmekinooppsett, og muliggjør surfing på nett og filmtitting i fantastisk klarhet.

  Flerskjerm-produktivitet
  VivoMini UN65 fungerer med en hvilken som helst skjerm, HDMI TV eller projektor for å gi en rekke visningsalternativer, og er til og med i stand til å trådløst strømme innhold for å maksimere brukeropplevelsen. Den støtter opptil tre uavhengige skjermer via HDMI og DisplayPort++ for å gi deg mer skjermplass for fleroppgavekjøring. Nå kan du spre ut ulike arbeidsvinduer, speile innhold eller utvide et enkelt vindu på tvers av flere skjermer.
  *Støtte for tre skjermer er bare mulig med seriekoblinger via DisplayPort

  Lavt støynivå under drift
  ASUS VivoMini UN65 er stillegående takket være viften som har optimaliserte innstillinger for lave hastigheter. Den holder støynivået nede på bare 18,5 dB under hvile, noe som er samme lydstyrke som fallende løv. Og den produserer ikke særlig mer støy ved full last heller – den genererer bare 26,3 dB med støy, noe som er 60 % under industristandarden. Den jobber stille i bakgrunnen slik at du kan nyte musikk og filmer uavbrutt.

  Lynraske hastigheter med M.2
  Integrert M.2-støtte gir VivoMini UN65 hastigheten og ytelsen du krever i en kompakt datamaskin. En PCI Express® SSD-disk* leverer dataoverføringshastigheter på opptil 10 Gbit/s – noe som gjør den til et perfekt valg for et operativsystem eller en programstasjon, slik at du bruker mindre tid på å vente og mer tid på å få arbeidet unnagjort.
  *M.2 støtter både SATA- og PCIe-lagringsgrensesnitt

  Strømme og del innhold med fullverdige mediekontroller
  Med 802.11ac Wi-Fi, kombinert med de eksklusive ASUS Media Streamer og Remote Go!-appene, kan du strømme innhold eller kontrollere VivoMini eksternt. VivoMini UN65 kommer med 100 GB ASUS WebStorage gratis i ett år, så du kan lagre og få tilgang til filene dine i nettskyen på en trygg måte.

  Enkel maskinvaretilpasning for økt fleksibilitet 
  Du kan skreddersy VivoMini UN65 i henhold til dine egne behov. Du kan selv velge hvilket operativsystem, Wi-Fi-kort eller lagringsalternativ du ønsker når det er tid for en oppgradering.
  *Tilgjengelighet av basisløsning kan variere etter modell eller region

  Enkle oppgraderinger av maskinvaren
  Maskinvareoppgraderinger kan gjøres med tre enkle trinn – alt du trenger er en skrutrekker.

  Flip VivoMini UN65 opp ned
  Lett avtakbare gummiføtter gir enkel tilgang til skruene.

  Fjern skruene
  Skru løs for å få tilgang til innsiden av VivoMini UN65.

  Åpne oppgraderingsmodulen
  Bare trekk ut de ergonomisk utformede modulene.

  Omfattende tilkoblingsmuligheter
  VivoMini UN65 har totalt fire USB 3.0-porter, inkludert lettilgjengelige sidemonterte porter med BC1.2 som lader enheter på halve tiden. VivoMini UN65 kommer også med en 4-i-1-kortleser, en lydutgangkontakt, HDMI og DisplayPort.

  Kvalitet du kan stole på
  Grundig testet for ekstrem pålitelighet, bred kompatibilitet og garantert sikkerhet

  Årevis med ingeniørkompetanse har gått med i hver eneste VivoMini UN65, der hver enhet har blitt utsatt for en serie av pålitelighets- og kvalitetstester for å sikre at de oppfyller de strenge standardene våre. De kan takle ekstreme temperaturer og er robuste nok til å tåle støt og slag under transport.

   

  Se produsentens nettside for mer informasjon.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel