Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS TFT Asus 27_ PG27AQ (PG27AQ)

ASUS TFT Asus 27_ PG27AQ

  Produktinfo

  ASUS ROG SWIFT PG27AQ-spillskjermen er bygget for eksepsjonell grafikk i den profesjonelle spillarenaen, og har en 4K/UHD-oppløsning og IPS-teknologi. Integrert NVIDIA® G-SYNC™-teknologi synkroniserer skjermens oppdateringsfrekvens til GPU-en for å gi deg smidig grafikk og forsinkelsesfri spilling. Denne skjermen har den nyeste teknologien og de nyeste designdetaljene som gjør den til et nødvendig våpen for alle spillentusiaster.

  Meget livaktig
  spillgrafikk
  En 27-tommers 4K/UHD-skjerm for svært detaljert grafikk og mer skjermplass


  ROG Swift PG27AQ-spillskjermen har en 27-tommers 4K/UHD-skjerm med 3840 x 2160-oppløsning og en pikseltetthet på 163 PPI for å levere klar tekst og skarpe bilder. 4K/UHD-oppløsningen har fire ganger så mange piksler i forhold til Full HD 1080p-skjermer – noe som gir deg mer detaljerte bilder når du spiller spill eller ser filmer og større skjermplass på skrivebordet for ulike arbeidsvinduer. ROG Swift PG27AQ trekker deg inn i oppslukende virtuelle verdener med flotte teksturerte elementer og terrengkart som kan skilte med imponerende detaljnivåer.

  Konvensjonell 27-tommers 1920 x 1080-skjerm

  Viser færre detaljer og har
  mindre plass for menyer på siden. Bildene er relativt uskarpe.

  ROG Swift PG27AQ 27-tommers 3840 x 2160-skjerm

  Se flere detaljer og få tre ganger så mye skjermplass for arbeidslinjen på siden. Bildene er mye skarpere og mer detaljerte.

  IPS-teknologi for konsistente,
  nøyaktige farger


  ROG Swift PG27AQ gir deg enestående bilder med naturtro farger takket være et 100 % sRGB-fargerom, 1000:1-kontrastforhold og 10-bits farger for 1,07 milliarder forskjellige fargetoner. IPS-skjermpanelet sørger for brede 178-graders innsynsvinkler for minimal forvrengning og fargeforskyvning når du ser på skjermen fra ekstreme vinkler.

  Meget smidig grafikk for sømløs spilling
  Få et konkurransefortrinn med NVIDIA®G-SYNC™-teknologi


  ROG Swift PG27AQ bruker NVIDIA® G-SYNC™-skjermteknologi som gir den smidigste, raskeste og mest fantastiske spillingen du kan tenke deg. G-SYNC™ synkroniserer skjermens oppdateringsfrekvens til GPU-en i den GeForce® GTX™-drevne datamaskinen din, og eliminerer «screen tearing» og minimerer hakking og inputforsinkelser. ROG Swift PG27AQ gir deg smidig, sømløs og forsinkelsesfri grafikk når du spiller de nyeste fartsfylte førstepersonskytespillene, sportrelaterte spillene eller action-eventyrspillene.

  Gamer-fokuserte funksjoner
  ASUS-eksklusiv GamePlus-teknologi


  ROG Swift PG27AQ-spillskjermen har den ASUS-eksklusive GamePlus-hurtigtasten for forbedringer i spill, slik at du får mer ut av spillet ditt. Trådkors-overlegget gir fire ulike trådkors-valg som passer for spillet du spiller. Det er også en timer på skjermen som du kan plassere på venstre side av skjermen slik at du kan holde oversikt over medgått spilletid. FPS (frames per sekund)-telleren forteller deg hvor smidig spillet kjører.

  ASUS-eksklusiv GameVisual-teknologi

  ASUS GameVisual-teknologien har seks forhåndsinnstilte visningsmoduser for å optimalisere grafikk for ulike typer innhold. Denne unike funksjonen kan enkelt nås via en hurtigtast eller On Screen Display (OSD)-innstillingsmenyen.

  Flerskjermspilling på sitt beste
  Meget smal rammedesign for sømløse flerskjermoppsett


  ROG Swift PG27AQs slanke profil og meget smale ramme på 6 mm gjør den perfekt for et nesten sømløst flerskjermoppsett slik at øynene dine beveger seg raskt fra en skjerm til en annen. Det kan også VESA veggmonteres – en enda enklere måte å ha et flerskjermspilloppsett.

  Robust konnektivitet med 2-watts høyttalere

  ROG Swift PG27AQ har et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter for integrert 4K/UHD-innholdsstøtte, inkludert DisplayPort 1.2- og HDMI-porter. ROG Swift PG27AQ har også to USB 3.0-porter for hurtiglading av enhetene dine mens du spiller. Den kan også brukes som en alternativ inngangsport for høyhastighetssignal.

  Smart kabelhåndtering

  En ledningshåndteringsdesign på baksiden av skjermen lar deg organisere og skjule kablene slik at spillområdet holdes ryddig.

  Klar for spillmaraton
  Designet med komforten til gamere i tankene


  Ultra-Low Blue Light-teknologi

  ROG Swift PG27AQ kommer også med ASUS Ultra Low Blue Light-filtre som beskytter mot skadelig blått lys. Du kan enkelt velge fire forskjellige filterinnstillinger på skjermen via skjermmenyen fra en praktisk femveis joystick som gjør det enkelt å bla gjennom skjermmenyen (OSD) for å oppfylle forskjellige scenarier.

  ROG Swift PG27AQ-spillskjermen har gjennomgått strenge ytelsestester og er sertifisert som Low-blue Light og Flicker-free av TÜV Rheinland-laboratoriene – en global leverandør av tekniske tjenester, sikkerhetsmessige tjenester og sertifiseringstjenester.

  Flicker-free Technology (flimmerfri teknologi)

  Den flimmerfrie teknologien reduserer flimring for å gi deg en behagelig spillopplevelse. Dette reduserer øyeplager og andre skadelige effekter når du er involvert i lange spilløkter.

  Ergonomisk stativ med vippe-, svinge-, dreie- og høydejustering

  ROG Swift PG27AQ er spesielt designet for maratonspilløkter. Den har også et ergonomisk utformet stativ med vippe-, svinge-, dreie- og høydejustering, slik at du alltid kan finne den ideelle visningsvinkelen, enten du slapper av på sofaen eller sitter på sengen.

  Holder ting kjølig med en smart luftventildesign

  ROG Swift PG27AQ er designet for maratonspilløkter. Den benytter en spesialtilpasset kjøleribbe som er dobbelt så stor slik at skjermen holder seg kjølig under maratonspilløkter. Kjølingen får også hjelp av en smart luftventildesign som bruker konveksjonsstrømmer til å generere luftstrøm. Dette passive oppsettet fungerer helt uten vifter, noe som gjør det helt stille og vedlikeholdsfritt.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel