Rabattkoder

LAN-oversikt

Prebz PC

Marcus og Martinus PC

Vinnere av konkurranser


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Nettverk kabel/trådløst // Router // Router //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS RT-AC66U 802.11ac Dual-Band Wireless-AC1750 Gigabit Router, demobrukt (90IG0300-BU2000-Demo)

ASUS RT-AC66U 802.11ac Dual-Band Wireless-AC1750Gigabit Router, demobrukt

Konklusjonen er ganske klar, denne ruteren overgår alt annet vi hittil har testet når det gjelder brukervennlighet, egenskaper og ytelse. - DinSide.no Demovare
Produktinfo

Demovare

Asus RT-AC66U 802.11ac Dual-Band Wireless-AC1750 Gigabit Router

Terningkast 6 på DinSide.no
Konklusjonen er ganske klar, denne ruteren overgår alt annet vi hittil har testet når det gjelder brukervennlighet, egenskaper og ytelse. Den er lett å tilpasse til forskjellige bruksområder, gir overlegen trådløs ytelse uansett hva slags klienter du har med å gjøre, og du får NAS og nettskyfunksjoner nærmest på kjøpet ved å koble til en USB 2.0 disk.

Vi har også brukt den sammen med mange forskjellige gamle og nye trådløsenheter og aldri støtt på noen form for problemer. Anbefales!

Les hele testen her

 

Anbefales på Hardware.no
Vi har nå fått en forsmak på hvordan den trådløse hverdagen blir i fremtiden, og vi liker absolutt det vi ser og opplever (...) Det er mye spennende funksjonalitet på RT-AC66U. Blant annet gjestenett, der du kan gi gjestene dine begrenset tilgang til ressursene. Vi liker også både nedlastningsprogramvaren og USB-mulighetene.
Les hele testen her
 

Oppgrader til neste generasjon!


ASUS RT-AC66U er en 5. generasjons (5G) dual-band Wi-Fi router. Hastigheten når utrolige 1.75Gbps og er for tiden det raskest tilgjengelige på markedet, støtter Broadcom 802.11ac Wi-Fi kontroller og fungerer på både 2.4GHz og 5GHz båndet. Opptil 3X raskere enn 802.11n!


Multitasking uten "lagg" og super-rask streaming

2.4GHz og 5GHz samtidige bånd med opptil 450Mbps og 1.3Gpbs. RT-AC66U har en total hastighet på 1.75Gbps og opprettholder full stabilitet. Du kan utføre grunnleggende oppgaver som nettsurfing og nedlasting på 2.4GHz båndet, og samtidig tillate flere enheter til å streame i HD eller spille online spill og andre krevende programmer jevnt på 5GHz båndet.

Personlig cloud server
AiCloud tilbyr en enhetlig app for iOS og Android-enheter som gjør RT-AC66U til en personlig cloud server med enkel tilkobling til Windows PC, Mac, Linux-maskiner og all USB lagring. Hver konto kan synkronisere med andre AiCloud klienter og offentlige skyprodukter direkte. Alt innhold, filer og data kan nås, synkroniseres, deles og administreres fra nesten hvilken som helst enhet, smarttelefoner til stasjonære PCer.


Enkel å sette opp og bruke
Enten du er en teknologisk avansert entusiast eller førstegangsbruker, er RT-AC66U utrolig enkel å bruke med CD-fri Quick Installation. Plug-n-surf rett utav boksen og koble til PCer, smarttelefoner, nettbrett og andre trådløse enheter raskt. Takket være et raffinert grensesnitt-verktøy får du full kontroll med overvåkning av signalstyrke, oppsett av foreldrekontroll og andre nyttige funksjoner.


Sikkert Wi-Fi gjestenettverk

RT-AC66U støtter opptil 3 trådløse nettverk over 2.4GHz båndet og 3 nettverk over 5GHz båndet, slik at du kan sette opp brukstid og begrense tilgangen med avanserte kontroller, inkludert foreldrekontroll


2 stk Multifunksjonelle USB-porter

Med tilkobling til FTPs, SAMBA, UPnP AV server og DLNA enheter, blir deling og nettverksbygging enklere med to innebygde USB-porter. Last ned HTTP, FTP og P2P filer til en USB-lagringsenhet hele dagen, selv uten en PC. Støtter også oppkobling til nettverksskriver og filserver-tilkoblinger.


Download og stream fra hvorsomhelst

"Download Master" og DLNA-server kompabilitet lar deg laste ned og spille av multimedia filer på routerens USB-lagring på DNLA-aktiverte enheter som PC, nettbrett, PS3, Xbox og Smart-TV.  "Download Master" støtter også nedlasting mens PCen er slått av.

  • 802.11a/b/g/n og 802.11ac
  • 3 avtakbare antenner
  • Kryptering: 64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise
  • VPN: IPSec Pass-Throuth, PPTP Pass-Through, L2TP Pass-Through, PPTP server
  • Senter for nedlastning
  • Media server
  • QoS - Quality of Service standard som lar deg velge hvor mye båndbredde som er prioritert
  • Gjestenettverk
  • Print- og filserver
  • 4 x RJ45 for 10/100/1000 BaseT for LAN
  • 1 x RJ45 for 10/100/1000 BaseT for WAN
  • EU-modell med funksjoner lik "Nordic-modellen"

Se mer informasjon på Asus


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel