Rabattkoder

Black Friday

LAN-oversikt

Prebz PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Nettverk kabel/trådløst // Router // Trådløs router //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS RT-AC5300 Nordic 802.11ac Wireless-AC5300 Tri-Band Gigabit Router, Exclusive Built-In Game Accelerator - Demovare (90IG0201-BU9G00-Demo)

ASUS RT-AC5300 Nordic 802.11ac Wireless-AC5300Tri-Band Gigabit Router, Exclusive Built-In Game Accelerator - Demovare

10/10 på Tek.no i februar 2016: Både ytelse, rekkevidde og funksjonalitet imponerer stort
 • Optimalisert for gaming og 4K-strømming
 • 3 bånd og 8 antenner for suveren fart og rekkevidde
 • 4x4 MU-MIMO
 • Enkelt oppsett
Demovare
Produktinfo

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

ASUS RT-AC5300 Nordic

RT-AC5300 bringer det trådløse nettverket ditt kjapt til neste nivå. Den nyeste NitroQAM™-teknologien øker Wi-Fi-hastigheter for alle, og hver eneste enhet på det travle nettverket ditt. Med den bredeste Wi-Fi-dekningen noensinne, tri-band Smart Connect, aggregering for koblinger i bedriftsklasse, revolusjonerende MU-MIMO pluss total sikkerhet, er RT-AC5300 like godt avrundet som den er av førsteklasses kvalitet.

"Asus RT-AC5300 er den mest avanserte trådløse ruteren vi har testet. Ruteren har ekstremt god rekkevidde og ytelsesmessig er ingen av de andre ruterne vi har testet i nærheten. Og til tross for at den er fullstappet med avanserte funksjoner, er den veldig enkel og grei å sette opp." - Tek.no
Les hele testen her.

 • Meget rask 802.11ac Wi-Fi-ruter med en kombinert tri-band-datahastighet på 5334 Mbps for nettspilling med minimale forsinkelser, smidig 4K-strømming og ekstremt rask fildeling
 • Broadcom® NitroQAMTM-teknologien gir 5 GHz-datahastigheter en økning på opptil 4334 Mbps og2,4 GHzopptil 1000 Mbps
 • Tri-Band med flere enheter tilkoblet samtidig
 • Tri-Band Smart Connect velger automatisk det raskeste av de tre tilgjengelige frekvensbåndene for hver enhet, basert på enhetens hastighet, signalstyrke og hvor travelt hvert bånd er
 • 4x4-antennedesign med AiRadar universell stråleforming for overlegen trådløs signaldekning
 • Aggregering av koblinger støtter kablede overføringshastigheter som ligger nær 2 Gbps for flere enheter, slik at du kan kose deg med raskere tilgangshastigheter
 • Wi-Fi med mangedobbel kapasitet med revolusjonær MU-MIMO-teknologi
 • AiProtection med Trend MicroTMkommer med total nettverkssikkerhet med trippel styrke, pluss robust foreldrekontroll og personvern

Optimal spilling og 4K-strømming

NitroQAM™-teknologi – for en sømløs opplevelse
Enten du spiller på Internett i en het konkurranse eller strømmer en live-event i 4K UHD, vil forsinkelser og bufring rett og slett ikke være et alternativ. NitroQAM™ (1024-QAM)-teknologien på RT-AC5300 leverer en kombinert Wi-Fi-hastighet på 5334 Mbps, slik at alle på nettverket kan nyte smidig strømming og lave forsinkelser under nettspilling.

DOBBEL FORSTERKNING FOR SPILL
Kos deg med nettspilling med lave forsinkelser og ytelsesløft for Internett og hjemmenettverk!

Gratis spillaksellerator på innsiden
Pingtid og -varianse er kritiske tekniske parametere som påvirker reaksjonsfølsomheten i nettspilling, og disse verdiene er sterkt avhengig av ruten som spillpakkene tar til og fra bestemmelsesstedet. Gamers Private Network® (GPN®) fra WTFast® utfører automatisk ruteoptimalisering og velger den mest effektive ruten for spillpakker, noe som resulterer i konsekvent lavere pingtid og minimalt pakketap. Med RT-AC5300 er denne optimaliseringen gratis for akselerasjon av én valgbar enhet om gangen, så du kan kose deg med resultatet på støttede konkurransepregede flerspiller-nettspill.

Kompatibilitet på tvers av plattformer
Nettverkshastigheter påvirker hver eneste enhet du spiller med, på hver eneste plattform du spiller på. ASUS RT-AC5300 leverer båndbredde og dekning for alle spillenhetene dine, fra konsoller til datamaskiner til mobile enheter, og støtter alle operativsystem, inkludert Windows®, Mac OS® og Linux.

Adaptiv QoS – Prioriter spillet ditt
Øk spillbåndbredden med Adaptive QoS (Quality of Service), som gjør at du enkelt kan prioritere spillpakker og aktiviteter. Du kan til og med tildele full dedikert båndbredde mens du spiller i «gamer solo»-modus, noe som gjør RT-AC5300 til et perfekt verktøy for spilling med lave forsinkelser hvor som helst i hjemmet.

Frigjør PC-systemressurser under spilling
Nettverk er bare halve ligningen når det kommer til spillytelse. Antivirusprogrammer og tredjepartsprogrammer kan forbruke verdifull CPU- og minneytelse som kan overføres til spillet ditt. Med AiProtection på RT-AC5300 kan du trygt slå av disse verktøyene mens du spiller, noe som sikrer at enhver tilgjengelig ressurs tas i bruk for å forbedre spillet.
 

Underholdning hvor som helst i det smarte huset ditt

Båndbredde for alle
RT-AC5300 er en mester når det kommer til underholdning, og kan støtte like mange enheter som personer du inviterer over, og kan til og med håndtere flere parallelle Full HD 1080P-strømmer. RT-AC5300 gjør også hjemmet smartere, og støtter IP-kameraer, termostater og en rekke andre enheter du ikke engang eier ennå.

Uslåelig Wi-Fi-dekning
Med en 4T4R (fire-sende, fire-motta)-antennedesign, forbedres både Wi-Fi-dekningsområdet og signalstabiliteten dramatisk. AiRadar-stråleforming fokuserer Wi-Fi-signalene mot enhetene, noe som gjør Wi-Fi-nettverket raskere, klarere og sterkere.

Flere bånd betyr flere enheter
Det å ha en ASUS RT-AC5300 er som å ha tre trådløse rutere i én. De to separate trådløse 5 Ghz-båndene – hver med en hastighet på opptil 2167 Mbps – og det ene trådløse 1000 Mbps 2,4 GHz-båndet, jobber alle samtidig. Dette betyr at du kan nyte forsinkelsesfri nettspilling, smidig 4K-videostrømming og uavbrutt filnedlasting på hver eneste enhet som er koblet til hjemmenettverket.

Tri-band Smart Connect – Velger automatisk det beste båndet for deg
Tri-band Smart Connect tildeler intelligent hver enhet til det beste tilgjengelige båndet. Dette betyr at du får bedre rekkevidde og konsekvent raskere, mer pålitelige forbindelser uten å måtte manuelt koble deg til det beste tilgjengelige båndet.

Kraftig prosessor, raskere overføringer
RT-AC5300s førsteklasses 1,4 GHz dual-core-prosessor bringer databehandlingsytelsen til neste nivå. USB-dataoverføringer benytter hastigheter på opptil 100 MB/s og over, og ruterens nedlastings-/opplastingshastighet (WAN-LAN-gjennomstrømning) er på opptil 1800 Mbps.

Høykapasitets Wi-Fi med revolusjonerende MU-MIMO-teknologi
MU-MIMO gir hver kompatibel enhet sin egen dedikerte Wi-Fi-tilkobling med full hastighet, slik at flere enheter kan koble til samtidig uten å bremse ned hastigheten på nettverket.

RT-AC5300 er faktisk i stand til å koble til flere MU-MIMO-kompatible klienter med hver enhets maksimale hastighet samtidig, i motsetning til en standard enbruker-MIMO der enkelte enheter må vente på sekvensielle overføringer.
 

AiProtection – Den digitale lekeplassen din er trygg

ASUS AiProtection, drevet av Trend Micro™, sikrer at Intenett-opplevelsen din er trygg og sikker. Ved å kombinere automatisk sårbarhetsgjenkjenning, blokkering av skadelige nettsted og foreldrekontroll, holder AiProtection alle trygge.
 

Foreldrekontroll

Overvåk og begrens Internett-aktivitet for alle brukere

Avansert foreldrekontroll hjelper deg med å hindre brukere fra å besøke upassende nettsteder – som f.eks. å holde småbarn vekk fra seksuelt innhold. Du kan også begrense hvor lang tid hver enhet eller gjestekonto har tilgang til Internett ved å konfigurere tidsfrister.
 

Ditt digitale hjemmesenter og nettverkssenter

Omfattende tilkoblingsmuligheter
Med 4 Gigabit LAN-porter på RT-AC5300, kan du koble til opptil fire Ethernet-kompatible enheter samtidig. Ikke-Wi-Fi-enheter som smart-TV-er, spillkonsoller, «set-top»-bokser, mediespillere, NAS-lagringsenheter og mer i huset, kan nå ha sine egne eksklusive dedikerte porter, noe som gjør RT-AC5300 til et digitalt hjemmesenter.

Ditt delingssenter
Med innebygde USB 3.0- og USB 2.0-porter kan du koble USB-aktiverte enheter som f.eks. eksterne lagringsenheter, skrivere eller 3G/4G-dongler til ASUS-ruteren og dele dem på en praktisk måte med andre brukere via Wi-Fi. Og med USB 3.0 kan du kose deg med dataoverføringshastigheter som er opptil 10 ganger raskere.

Aggregering av koblinger gjør at flere enheter kjører raskere!
RT-AC5300 kommer med aggregering av koblinger, som kombinerer to LAN-porter (1. og 2. port) som arbeider sammen for å oppnå én superrask kablet tilkobling med hastigheter som er opptil 2 Gbps ved å benytte to Gigabit Ethernet-kabler5. Med aggregering av koblinger aktivert på NAS, kan fantastiske overføringshastigheter benyttes.
 

ASUSWRT – Kontroller nettverket enkelt

RT-AC5300 har det forbedrede, intuitive ASUSWRT-brukergrensesnittet som gir deg enkel tilgang til både den 3-trinns nettbaserte installasjonsprosessen og et vell av robuste og avanserte alternativer.
 

Kontroller nettverket ditt fra hvor som helst

ASUS Router-appen

I en stadig mer mobil hverdag, er det å ha kontroll over nettverket via en app viktigere enn noensinne. Den nye ASUS Router-appen er konstruert fra grunnen av for å være både intuitiv og robust, så du kan konfigurere ruteren, administrere nettverkstrafikken, diagnostisere tilkoblingsproblemer og til og med oppdatere fastvaren, alt uten å måtte starte opp datamaskinen.

 

Se produsentens nettside for mer informasjon.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel