Rabattkoder

Mining

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Skjermer // LED 30" + //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS ROG Swift PG348Q 34" Curved IPS UWQHD (3440x1440) HDMI/DP 5ms Speakers Swivel G-Sync (PG348Q)
ASUS ROG Swift PG348Q 34" Curved IPS UWQHD (3440x1440) HDMI/DP 5ms Speakers Swivel G-Sync (PG348Q)
ASUS ROG Swift PG348Q 34" Curved IPS UWQHD (3440x1440) HDMI/DP 5ms Speakers Swivel G-Sync (PG348Q)
ASUS ROG Swift PG348Q 34" Curved IPS UWQHD (3440x1440) HDMI/DP 5ms Speakers Swivel G-Sync (PG348Q)
ASUS ROG Swift PG348Q 34" Curved IPS UWQHD (3440x1440) HDMI/DP 5ms Speakers Swivel G-Sync (PG348Q)

ASUS ROG Swift PG348Q 34"Curved IPS UWQHD (3440x1440) HDMI/DP 5ms Speakers Swivel G-Sync

 • 34" 21:9 Ultra-wide QHD (3440x1440)
 • Kan overklokkes til 100Hz
 • NVIDIA G-SYNC
 • 100% sRGB
  Produktinfo

  ASUS ROG Swift Curved PG348Q -spillskjerm - 34" 21:9 Ultra-wide QHD (3440x1440), kan overklokkes til 100Hz, G-SYNC™

  • 34-tommers buet QHD (3440 x 1440)-skjerm med et svært bredt 21:9-format for panoramaspilling
  • NVIDIA G-SYNC-skjermteknologi og en 100 Hz oppdateringsfrekvens for svært smidig og rask spillgrafikk
  • Ny ROG Armor Titanium og Plasma Copper-fargekombinasjon og innebygde LED-effekter
  • ASUS-eksklusive Ultra-Low Blue Light-, Flicker-Free-, GamePlus- og GameVisual-teknologier tilbyr en taktisk assistanse som er under din kommando


  Utvid spillhorisontene dine
  Swift PG348Q er det nye flaggskipet i ROGs skjermutvalg. Den utvider skjermområdet slik at du raskere kan lokalisere fiendene dine og maksimerer den oppslukende grafikken med en 34-tommers buet IPS-skjerm som har en svært bred oppløsning på 3440x1440. Swift PG348Q leveres med avanserte skjermteknologier, og kommer med NVIDIA® G-SYNC™-teknologi for smidig og sømløs spilling. Den har også en oppdateringsfrekvens på 100 Hz – noe som eliminerer blokkeringer mellom dyktighet og seier. Når du i tillegg til dette har en pansret design og unike ASUS-funksjoner, er resultatet en skjerm som er helt enestående.

  ROG Swift viser frem utviklingen av ROG
  ROG Swift PG348Q har allerede fått strålende kritikker – og den vant 2016 CES Innovation Award.

  Den har en revolusjonerende design med ROGs nye Armor Titanium og Plasma Copper-fargevalg, og har integrerte ROG-lyseffekter på stativet for å gi en spesiell atmosfære til spillriggen din.


  ENESTÅENDE GRAFIKK

  Oppslukende spillverdener
  ROG Swift PG348Q-spillskjermen har en 34-tommers 3440 x 1440 QHD-skjerm med en pikseltetthet på 109 piksler per tomme (PPI), slik at du kan kose deg med flere detaljer når du spiller spill eller ser på filmer. Dens svært brede 21:9-skjerm gir deg 35 % mer skjermplass på skrivebordet i forhold til en WQHD-skjerm, så du har enda mer plass for programvinduer når du trenger å få arbeid gjort. ROG Swift PG348Q bringer realisme til neste nivå, og gir deg grafikk med flotte teksturer slik at til og med terrengkart i spill kan vises med imponerende detaljnivåer.

  Spillarena i panorama
  Kurvaturen til ROG Swift PG348Q sikrer at hvert eneste punkt på den buede skjermen er like langt fra øynene dine, slik at du får en behagelig seeropplevelse selv under svært lange spilløkter. Den buede skjermen gjør også filmer og spill mer oppslukende enn noensinne!

  Du får levende naturtro bilder takket være et 100 % sRGB-fargerom, et 1000:1-kontrastforhold og 10-bits farger for 1,07 milliarder distinkte fargetoner. IPS-skjermen gir deg brede visningsvinkler for minimal forvrengning og fargeforskyvning, selv når du ser på skjermen fra ekstreme vinkler.


  SØMLØS SPILLING

  Fast oppdateringsfrekvens på 100 Hz
  ROG Swift PG348Q har en oppdateringsfrekvens på 100 Hz for å kvitte seg med forsinkelser og bevegelsesuskarphet, slik at du kan få overtaket når du spiller FPS-spill, racingspill, sanntidsstrategispill og sportsspill. Med denne raske oppdateringsfrekvensen kan du spille spill på de høyeste grafikkinnstillingene og reagere kjapt på det som skjer på skjermen – slik at det viktige innledende angrepet blir en suksess.
  Merk: For smidig spilling, krever G-SYNC GeForce GTX 980Ti eller høyere for å overklokke oppdateringsfrekvensen til opptil 100 Hz

  Ekslusiv Turbo-knapp
  ROG Swift PG348Q har en Turbo-knapp som lar deg veksle oppdateringsfrekvenser på farten, uten å måtte gå via kontrollpanelet for grafikk. Du kan veksle sømløst fra 60 Hz til 100 Hz midt i spillet, noe som gjør at du kan overklokke skjermens oppdateringsfrekvens for den jevneste spillingen noensinne.

  NVIDIA® G-SYNC™-skjermteknologi
  NVIDIA® G-SYNC™-skjermteknologien leverer den jevneste, raskeste og mest fantastiske spillingen tenkelig ved å eliminere skjermrivning og minimere hakking og inputforsinkelser. ROG Swift PG348Q gir deg smidig, sømløs og forsinkelsesfri grafikk når du spiller de nyeste fartsfylte FPS-spillene, sportrelaterte spillene eller action-eventyrspillene.


  EKSTRAUTSTYR RETTET MOT GAMERE

  GamePlus-teknologi
  Den ASUS-eksklusive GamePlus-teknologien er klar til å hjelpe deg til seier. Bare trykk på hurtigtasten og velg blant følgende forbedringer.

  • Trådkors
   Du kan velge mellom fire vedvarende trådkors og finjustere posisjonen til disse, noe som sikrer høy nøyaktighet i FPS-spill. Kos deg med perfekt sikting, selv når spillet ikke tilbyr egne versjoner av trådkors eller sikter.
  • Timer
   Timeren på skjermen holder deg oppdatert om tilbakevendende «drops», «respawns» og andre tidsbaserte hendelser. Og du kan flytte den hvor som helst på skjermen med navigasjonsspaken så den ikke forstyrrer spillets HUD-visning.
  • FPS-teller
   Viser antall skjermbilder per sekund. Denne informasjonen kan brukes til å evaluere ytelsen til ulike grafikkinnstillinger og systemkonfigurasjoner, slik at du kan finjustere balansen mellom spillgrafikk og bildefrekvens.
   Merk: FPS-tellerfunksjonen kan aktiveres mens G-SYNC er på

  GameVisual-teknologi
  ASUS GameVisual-teknologien gir deg seks forhåndsinnstillinger så du kan optimalisere grafikk for ulike typer innhold. Denne unike funksjonen kan enkelt nås via en 5-veis styrespak eller On Screen Display (OSD)-innstillingsmenyen.

  Rammeløs kant-til-kant-design
  PG348Q er designet for de som ønsker den ultimate kampstasjonen. Den har en rammeløs design som er nesten sømløs for flerskjermoppsett, så du kan oppleve en enda større grad av innlevelse.

  Robuste tilkoblingsmuligheter
  ROG Swift PG348Q har et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert DisplayPort 1.2 og HDMI. Det er også fire USB 3.0-porter for mus og tastatur, og disse kan lade enhetene dine selv når du spiller.

   

  Se produsentens nettside for mer informasjon.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel