Rabattkoder

Black Friday

Mining

Prebz PC

Marcus og Martinus PC


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Skjermer // LED 23-25" //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS ROG SWIFT PG248Q 24" Full-HD, 144Hz (180Hz), 1ms,  DisplayPort,  HDMI, G-Sync, USB-hub - Demomodell (90LM02J0-B01370-Demo)

ASUS ROG SWIFT PG248Q 24"Full-HD, 144Hz (180Hz), 1ms, DisplayPort, HDMI, G-Sync, USB-hub - Demomodell

  • 144Hz (Kan overklokkes til 180Hz)
  • 1ms responstid
  • Nvidia G-Sync
Demomodell
Produktinfo

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

ASUS ROG Swift PG248Q

eSports-spillskjerm – 24-tommers FHD (1920x1080) 1 ms, kan overklokkes til 180 Hz, G-SYNC™

  • 24-tommers Full HD-spillskjerm med en svært rask responstid på 1 ms som eliminerer etterslepseffekt og bevegelsesuskarphet.
  • Forbausende oppdateringsfrekvens som kan overklokkes til 180 Hz og G-Sync-teknologi som sørger for supersmidig spilling.
  • En ASUS-eksklusiv GamePlus-hurtigtast gir forbedringer i spillet og GameVisual sørger for optimale skjermbilder
  • Kompatibel med NVIDIA® 3D Vision® 2-pakken, så du kan oppleve en hel verden av 3D-spilling
  • Det VESA-veggmonterbare stativet, som har en ergonomisk design med full vippe-, svinge-, dreie- og høydejustering, hjelper deg med å spare plass på skrivebordet


Skaff deg Swift. Bli uslåelig

Eksklusiv skjerm fra ESL ONE Cologne 2016 & The International 2016
ROG Swift PG248Q er en spillskjerm i konkurranseklassen som leverer sømløs grafikk og supersmidig spilling. Den har et 24-tommers Full HD (1920 x 1080)-skjermpanel med 16:9-format. Den er også klar for NVIDIA® G-SYNC™. ROG Swift PG248Q kan skryte av en oppdateringsfrekvens som kan overklokkes til 180 Hz og en grå-til-grå (GTG)-responstid på 1 ms som eliminerer skjermrivning og hakkete bilder.


Meget smidig grafikk for sømløs spilling

Utrolig oppdateringsfrekvens på 180 Hz
Med en oppdateringsfrekvens som kan overklokkes til utrolige 180 Hz (standard 144 Hz), er ikke grafikk med raske bevegelser noe som helst problem for ROG Swift PG248Q. Du slipper frustrerende forsinkelser og bevegelsesuskarphet, så du vil få overtaket i førsteperson-skytespill, racingspill, sanntids-strategispill og sportsspill. Du vil oppleve silkemyk spilling på selv de høyeste grafikkinnstillingene, slik at du vil reagere umiddelbart på det som skjer på skjermen og vinne over fienden.

Obs!
1. 1920 x 1080 @ 180 Hz fungerer bare med DP-port. HDMI-porten støtter bare 1920 x 1080 @ 60 Hz.
2. NVIDIA GeForce GTX 650Ti Boost og kraftigere grafikkort støtter 1920x 1080 på opptil 180 Hz. Ta kontakt med GPU-produsentene hvis du ønsker mer detaljert informasjon.


Lynrask responstid på 1 ms
Med en responstid på 1 ms, er ASUS PG248Q den raskeste i sin klasse, og eliminerer etterslepseffekt og bevegelsesuskarphet. Dette gjør at du kan reagere umiddelbart på det du ser på skjermen, spesielt i raske og hektisk spill – så du vil takle skarpe svinger som en profesjonell rallyfører eller skyte som en erfaren skarpskytter.

Få et konkurransefortrinn med NVIDIA® G-SYNC-teknologien
ROG Swift PG248Q bruker NVIDIA® G-SYNC-skjermteknologi som gir den smidigste, raskeste og mest fantastiske spillingen du kan tenke deg. G-SYNC synkroniserer skjermens oppdateringsfrekvens til GPU-en i den GeForce® GTX-drevne datamaskinen din, og eliminerer skjermrivning og minimerer hakking og inputforsinkelser. Med ROG Swift PG248Q kan du kose deg med meget smidig spilling uten forsinkelser når du spiller de nyeste fartsfylte førsteperson-skytespillene, sportsspillene og action-eventyr-spillene.


Teknologier som er utviklet for gamere

ASUS-eksklusiv GamePlus-teknologi
ASUS GamePlus-hurtigtasten gir deg forbedringer i spillene dine, slik at du får mer ut av dem.

ASUS-eksklusiv GameVisual-teknologi
ASUS GameVisual-teknologien har seks forhåndsinnstilte visningsmoduser for å optimalisere grafikk for ulike typer innhold. Denne unike funksjonen kan enkelt nås via en hurtigtast eller OSD-menyen på skjermen.

NVIDIA® 3D Vision-klar
ROG Swift PG248Q er kompatibel med NVIDIA 3D Vision® 2-pakken, så du vil oppleve en hel verden av 3D-spilling Alt du trenger for å oppnå mer engasjerende spilling og filmtitting er et NVIDIA GeForce-grafikkort og 3D-briller. Og med den nyeste NVIDIA® 3D LightBoost™-teknologien kan du kose deg med mer lyssterk 3D-grafikk, uten at energiforbruket øker.


Flerskjermspilling på sitt beste

Meget smal rammedesign for sømløse flerskjermoppsett
ROG Swift PG28Qs slanke profil og meget smale ramme gjør den perfekt for et nesten sømløst flerskjermoppsett slik at øynene dine beveger seg raskt fra én skjerm til en annen. Den kan også VESA-veggmonteres – en enda enklere måte å oppnå et spilloppsett på flere skjermer.

Robust tilkobling med eksklusive spillhurtigtaster
ROG Swift PG248Q gir deg fleksible tilkoblingsmuligheter for Full HD (1920 x 1080) via DisplayPort1.2- og HDMI-portene. Den har også to USB 3.0-porter for mus og tastatur, og kan lade mobilenhetene dine mens du spiller.

Smart kabelhåndtering
Med kabelhåndteringsdesignen på baksiden av skjermen kan du organisere og skjule kablene slik at spillområdet holdes ryddig.


Klar for spillmaraton

Ultra-Low Blue Light-teknologi
ROG Swift PG248Q kommer også med ASUS Ultra Low Blue Light-filtre som beskytter mot skadelig blått lys. Du kan enkelt velge mellom fire ulike filterinnstillinger på skjermen via en praktisk femveis-joystick, noe som gjør det enkelt å bla gjennom skjermmenyen (OSD) for å oppfylle ulike scenarier.

Lavt blått lys-nivå
Spillskjermen ROG Swift PG248Q har gjennomgått strenge ytelsestester og er sertifisert som «Low-blue Light» og «Flicker-free» av TÜV Rheinland-laboratoriene – en global leverandør av tekniske tjenester, sikkerhetsmessige tjenester og sertifiseringstjenester.

Flicker Free (flimmerfri)-teknologi
Den flimmerfrie teknologien reduserer flimring for å gi deg en behagelig spillopplevelse. Dette reduserer øyeplager og andre skadelige effekter når du er involvert i lange spilløkter.

Ergonomisk stativ med vippe-, svinge-, dreie- og høydejustering
ROG Swift PG248Q er spesielt utviklet for maratonspilløkter. Den har også et ergonomisk utformet stativ med vippe-, svinge-, dreie- og høydejustering, slik at du alltid kan finne den ideelle visningsvinkelen, enten du slapper av på sofaen eller sitter på sengen.

Holder ting kjølig med en smart luftventildesign
ROG Swift PG248Q benytter en spesialtilpasset kjøleribbe som er dobbelt så stor slik at skjermen holder seg kjølig under maratonspilløkter. Kjølingen får også hjelp av en smart luftventildesign som bruker konveksjonsstrømmer til å generere luftstrøm. Dette passive oppsettet fungerer helt uten vifter, noe som gjør det helt stille og vedlikeholdsfritt.

Utrolig LED Light-in-Motion (lys i bevegelse)-effekter
Spillskjermen ROG SWIFT PG278Q kommer med en mystisk base med et intrikat mønster som kan belyses med en LED Light-in-Motion-funksjon.

 

Se produsentens nettside for mer informasjon.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel