Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS Radeon R9 NANO 4GB HBM PCI-Express 3.0, HDMI, 3x DisplayPort (R9NANO-4G)

ASUS Radeon R9 NANO 4GBHBM PCI-Express 3.0, HDMI, 3x DisplayPort

  Produktinfo

  Liten størrelse. Gigantisk innflytelse.
  ASUS R9 Nano-grafikkort er drevet av den splitter nye Radeon™ R9 Nano GPU-en. Det er verdens første grafikkort, med liten formfaktor (6 tommer), som kommer med High-Bandwith Memory (HBM). Det leverer nye fremskritt innen energieffektivitet. Kraftig ytelse for utrolig «ekte» 4K- og VR-spilling. Det leveres også med en gratis premiumlisens i ett år til spesialtilpassede ASUS GPU Tweak og XSplit Gamecaster for intuitiv justering av ytelsen og strømming på nett.

  GPU Tweak II mit XSplit Gamecaster
  Finjuster til hjertets lyst
  Med et intuitivt nytt brukergrensesnitt, gjør GPU Tweak II overklokkingen enklere enn noensinne – og leveres med Game Booster for å maksimere grafikkytelsen og XSplit Gamecaster for å strømme eller ta opp spilløktene.

  XSplit Gamecaster
  Nå kan du også starte XSplitGamecaster for å få opp in-game-overlegg og starte strømming eller opptak av spillingen med et enkelt knappetrykk. Du kan også prøve in-game-merknadene og videoredigeringsfunksjonene for å forbedre spillstrømmingen.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel