Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS MB Intel 1150 Z97 Saberto. MK2 3.1 (90MB0MH0-M0EAY0)

ASUS MB Intel 1150 Z97Saberto. MK2 3.1

Produktinfo

Thermal Radar 2
Egendefinert viftekjøling, komplett systemkjøling
Z97 Thermal Radar 2 lar deg nå kontrollere viftene på ASUS-grafikkort og kabinettvifter! Flere integrerte sensorer og de medfølgende termistorkablene lar deg overvåke grafikkort-temperaturer og andre nøkkelkomponenter i sanntid – så du kan justere manuelt eller optimalisere automatisk, med ett klikk.

Server-grad-tester
Systematisk testet stabilitet
TUF er stolte av å være en ledende totalleverandør. Det betyr at vi tester mer enn bare produktet – vi undersøker systemholdbarheten som helhet. Vår hovedkort gjennomgår ekstreme temperaturvariasjoner (termisk sjokk), omfattende Mean Time Between Failure (MTBF)-testing og mange server-grad-stabilitetstester for hele bygg – slik at du kan være trygg på at ditt TUF-hovedkort er til å stole på under alle forhold.

5 års garanti
Garantert pålitelighet
Hvert eneste TUF-hovedkort er laget med komponenter sertifisert for militært bruk, og gjennomgår seriøse servernivå-innbrenningstester, inkludert over 7000 timer med kompatibilitetssjekker, med over 1000 enheter. TUF er laget solid for økt tillit, noe som er grunnen til at hvert kort er dekket av en 5-års garanti.

TUF ESD-beskyttelse
Kraftig ESD-beskyttelse for forlenget komponentlevetid
Elektrostatiske utladninger (ESD) kan skje fort, og deres skadelige effekter blir ofte undervurdert. TUF ESD-vern er testet med standarder som er opptil 2 ganger høyere enn industristandarder, og sørger for at elektrostatiske utladninger er skikkelig jordet fra alle integrerte tilkoblinger – og det betyr lenger komponentlevetid.

Super innholdsproduksjon!
Du trenger et TUF Z97-hovedkort på skrivebordet ditt, hvis du har design i blodet! Eksklusiv USB 3.0 Boost-teknologi opererer med dataoverføringshastigheter som er opptil 170% raskere enn standard, mens SATA Express-tilkobling lagrer og henter data på opptil 10 Gbit/s. For deg betyr det smidigere arbeidsflyt, hver time av hver dag – ikke mer tromming med fingrene når du venter på bilder som overføres eller filer som lagres eller lastes! Du får også vår eksklusive Turbo LAN-teknologi, som automatisk optimaliserer din internettforbindelse for de raskeste og smidigste filoverføringene. TUF Z97 hjelper også til ved oppsett av flere skjermer, noe som sikrer total stabilitet, helt opp til 4K/UHD-oppløsninger!

TUF-lyddesign
TUF-lyddesign optimaliserer lydinnstillingene enkelt, for å passe måten du ønsker å lytte, snakke, se filmer eller slappe av på, til din favorittmusikk. Integrert fysisk skjerming, profesjonelt konstruert design og førsteklasses komponenter, resulterer i en lyd som har eksepsjonell klarhet og kvalitet.

ASUS HomeCloud
Din PC, din verden
ASUS HomeCloud skaper en verden uten grenser. Den gir deg tilgang til PC-en eksternt, lar deg strømme multimediainnhold til hvor du vil, og gjør det mulig å administrere alt innholdet fra hvor som helst – uansett hvor det er lagret. Bruk den innebygde Wake-on-WAN-funksjonen for å fjern-vekke og kontrollere PC-en med en enkelt smartenhet, hvor som helst og når som helst. Harddisken gjøres om til en privat lagringsplass i nettskyen, og fjerner bekymringer om lagringsgrenser. Med HomeCloud blir PC-en din en inngangsport til verden.

PC DIY has never been easy like this
Vi forstår hvordan du bruker PC-en.Fra montasje, systeminnstilling og overvåking, til fastvare- og maskinvareoppdateringer – vi ønsker å gjøre livet ditt enklere.Det er derfor vi aldri slutter å utvikle nye og spennende DIY-muligheter som gjør PC DIY enkelt, morsomt og fri fra problemer!


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel