Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Hovedkort // 4th gen Intel LGA1150 "Haswell" //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS MB Intel 1150 B85M-Gamer (90MB0LJ0-M0EAY0)

ASUS MB Intel 1150 B85M-Gamer

  Produktinfo

  Feilfri lyd somgjør deg en del av spillet!

  ASUS B85M-GAMER eksploderer myten om at dedikerte lydkort alltid er bedre. Det kommer med integrert SupremeFX-teknologi, som oppnår tilnærmet tapsfri lydkvalitet, med et bemerkelsesverdig signal-til-støy-forhold (SNR) på 115 dB – noe som betyr at du vi høre hver eneste lyddetalj.

  SupremeFX

  SupremeFX er en eksklusiv ASUS-teknologi som er laget for ett formål – å levere lyd som er i en klasse for seg selv.

  Red-line-skjerming

  Skiller SupremeFX-lydkomponenter horisontalt fra resten av hovedkortet, noe som effektivt sikrer feilfri lydkvalitet ved å eliminere interferens

  300 Ω hodetelefonforsterker

  B85M-Gamer kan kjøre noen av de aller beste hodetelefonene som er tilgjengelig – opptil 300 Ω impedans. B85M-Gamer sikrer god kompatibilitet og mer slagkraftig lyd i forhold til standard integrert lydmaskinvare. Du krever ypperlige effekter og overlegen surroundlyd for virkelig oppslukende spillopplevelser – og B85M-Gamer leverer!

  EMI-deksel

  Et nøye konstruert beskyttende skjold isolerer avanserte lyd-brikkesett fra elektromagnetisk interferens (EMI), og bevarer integriteten til lydsignalene.

  Premium ELNA®-lydkondensatorer

  Lagt til for å levere en varmere og naturlig lyd, som fullstendiggjør lydopplevelsen.

  Nettverk som rett og slett er raskere!

  Forskjellen mellom tap og seier kan måles i millisekunder. Det er derfor vi har utstyrt B85M-Gamer med nettverksteknologi som prioriterer dine frags!

  Intel® Gigabit Ethernet

  Intel® Gigabit Ethernet leverer bedre gjennomstrømming med lavere prosessorkraft for overlegen hastighet. Vi har også lagt til våre egne forbedringer for å sikre best mulig ytelse for gamere i hvert eneste spill og på hver eneste slagmark.

  2X-raskere UDP-spilldataytelse

  ASUS-ingeniører brukte IxChariot, et uavhengig testverktøy for nettverksvurdering, for å finne ut akkurat hvor mye raskere Intel Gigabit Ethernet håndter UDP-datapakker – som er avgjørende for responsiv spilling. Resultatene er her – og med B85M-Gamer, vil dine spill-datapakker flyte opptil to ganger (2x) raskere!

  LANGuard

  B85M-Gamer har gjenoppfunnet LAN Guard. Avansert signalkoblingsteknologi og førsteklasses, overflatemonterte kondensatorer øker gjennomstrømningen, mens overspenningsbeskyttede og elektrostatisk-bevoktede komponenter (ESD-vern) beskytter hovedkortet fra lynnedslag og statisk elektrisitet!

  Gamer's Guardian for beskyttelse i den virkelige verden!

  B85M-Gamer beskytter alle aspekter av den virkelige verden – du beskytter deg selv i spillet. En flott hovedkortdesign ligger i detaljene, og det er derfor ASUS-ingeniørene utstyrte B85M-Gamer med mange briljante, beskyttende funksjoner. Individuelt er de tøffe, sammen er de ustoppelige.

  DIGI+ VRM

  B85M-Gamer DIGI+ VRM-spenningsregulatormodul (VRM) er en av de beste i bransjen, noe som sikrer ultra-smidig og ultra-ren kraftleveranse til CPU-en, til enhver tid!

  DRAM-overstrømsvern

  B85M-Gamer's tilkoblingsporter og DRAM er beskyttet mot overstrøm og kortslutningsskader av tilbakestillbare sikringer på kortet, noe som øker levetiden på ditt hovedkort.

  Bakpanel i rustfritt stål

  B85M-Gamer's input/output (I/O)-panel, som er laget av forkrommet, korrosjonsbestandig rustfritt stål, er super-sterkt, og varer opptil tre ganger (3x) lengre enn vanlige paneler!

  ESD-vern

  Med ASUS ESD Guard vil din B85M-Gamer være aktivt beskyttet mot plutselig elektrostatisk utladning (ESD). Det betyr at komponentene vil vare mye lenger, og du får beskyttelse som er opptil dobbelt så utholdende, sammenlignet med bransjestandardene!

  AI Suite 3 optimalisert ytelse, alltid!

  AI Suite 3 er et eksklusivt ASUS-dashbord-kontrollpanel som lar deg finjustere nesten alle aspektene av ditt B85M-Gamer-baserte system, noe som gir den beste balansen mellom ytelse, stabilitet og effektivitet, alt via et enkelt og intuitivt grensesnitt.

  Fan Xpert

  Plasser hver vifte i systemet under Fan Xperts omfattende kontroller for å skape den perfekte balansen mellom god ytelse og stillegående drift.

  USB 3.0 Boost

  Denne flotte ASUS-eksklusive teknologien akselererer de allerede raske hastighetene til USB 3.0, og aktiverer overføringshastigheter som er opptil 1,33 (1,33X) ganger raskere enn standard USB 3.0.

  Systeminformasjon

  Hvis du trenger å slå opp PC-ens spesifikasjoner kjapt, vil systeminformasjonsskjermen vise deg det du trenger – med en gang!

  EZ Update

  Hovedkortet holdes alltid oppdatert, takket være EZ Update – bare klikk, for å se etter de nyeste driverne.

  Prisbelønt BIOS-design!

  B85M-Gamer er konstruert for fart og enkelhet – en designmoral som strekker seg helt inn i hovedkortets kraftige, men likevel elegante UEFI BIOS.

  UEFI BIOS

  B85M-Gamer's UEFI BIOS inkluderer både EZ Mode og Avansert modus, for å passe ditt erfaringsnivå og dine ambisjoner. Dato og klokkeslett, vifteprofiler og Intel Extreme Memory Profile (XMP)-minneprofiler, kan justeres veldig raskt ved bruk av EZ Mode. Bytt til Avansert modus for å sette opp favoritter og snarveier, lagre og gjennomgå nye endringer med Sist endret, eller ta notater i Quick Notes.

  CrashFree BIOS 3

  Bekymre deg aldri igjen over en skadet BIOS. Crashfree BIOS 3 lar deg gjenopprette en PC til fungerende stand – selv når den ikke vil starte opp!

  EZ Flash 2

  Oppdater BIOS raskt fra en USB-minnebrikke før du går inn i operativsystemet. Det tar bare noen få klikk, og du trenger ikke floppy-disk eller et OS-basert flash-verktøy.

  Kraften av Intel!

  B85M-Gamer er laget med de nyeste Intel-teknologiene. Det betyr at du kan dra full nytte av geniale PC-innovasjoner som banebrytende desktop-prosessorer og auto-oppdaterings-programmer, samt evnen til å vekke maskinen på bare et øyeblikk.

  B85 Express-brikkesett for de nyeste Intel-prosessorene

  I hjertet av B85M-Gamers Intel B85 Express ligger en singel brikkesett-design som støtter de aller nyeste fjerdegenerasjons (sokkel LGA1150) Intel Core™ i7-, i5- og i3-prosessorene. Det støtter også Pentium® og Celeron® CPU-er. B85 Express bruker serielle punkt-til-punkt-linker for å levere suveren ytelse med meget god båndbredde og stabilitet. Det kommer med integrert støtte for opptil fire USB 3.0-porter, for opptil ti ganger raskere overføringshastigheter i forhold til USB 2.0. Intel® B85 Express-brikkesettet støtter også iGPU-funksjonalitet, slik at du kan nyte den nyeste Intel-integrerte grafikkytelsen.

  Intel® Smart Connect Technology

  B85M-Gamer kommer med Intel Smart Connect Technology, slik at din daglige databehandling forbedres. Motta oppdateringer fra dine Internett-tilkoblede favorittprogrammer, selv når PC-en er i dvalemodus. Det gjør brukeropplevelsen mer flytende og effektiv!

  Intel® Rapid Start-teknologi

  B85M-Gamer vil våkne fra dvalemodus på bare noen få øyeblikk, med integrert Intel Rapid Start-teknologi. Den er rask, effektiv og meget energieffektiv – alt på samme tid!


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel