Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS GeForce TURBO-GTX960-OC-4GD5 4GB GDDR5 3x DP, 1x HDMI, 1x DVI (90YV07NA-M0NA00)

ASUS GeForce TURBO-GTX960-OC-4GD5 4GB GDDR53x DP, 1x HDMI, 1x DVI

  Produktinfo

  Det «hvite høydepunktet» av kjølig ytelse

  ASUS Turbo GTX 960 er et spesialutgave-grafikkort med en karakteristisk hvit farge. Med en innovativ og moderne viftedesign med dobbelt inntak og 10 % større varmespredningsområde, leverer ASUS Turbo GTX 960 10 % kjøligere ytelse og overlegne SLI-konfigurasjoner. Det er også utstyrt med en vifte som har dobbelt kulelager, noe som gir en kortlevetid som er fire ganger så lang. Eksklusive Super Alloy Power-komponenter sørger for overlegen stabilitet.

  Med 1-års gratis premium-lisens av tilpassede ASUS GPU Tweak II og XSplitGamecaster, gir ASUS Turbo GTX 960 deg muligheten til å presse ut hver eneste dråpe av ytelsen og lar deg strømme eller ta opp spillingen umiddelbart. ASUS Turbo GTX 960 representerer nok et høydepunkt i jakten på det perfekte grafikkortet – som er det siste i en lang rekke av bransjeinnovasjoner.

  Vifte med doble inntak

  10 % kjøligere enn referansekort og 7 % kjøligere når du kjører SLI-konfigurasjoner

  Med 10 % større spredningsområde og en viftedesign med dobbelt inntak, er ASUS Turbo GTX 960 10 % kjøligere enn referansekort og 7 % kjøligere når du kjører SLI-konfigurasjoner.

  Solide kulelagre på begge sider av viftehuset gir økt styrke og høyere varmetoleranse. Med redusert friksjon vil den også kjøre jevnere, noe som forbedrer kortlevetiden ytterligere fire (4X) ganger.

  Vifte med doble kulelager

  4X lengre levetid

  De doble kulelagrene i viften til ASUS Turbo GTX 960 varer fire ganger så lenge, og du slipper problemet med at oljen tørker, noe som er vanlig i vifter med radialglidelager. Med redusert friksjon vil den også kjøre jevnere, noe som ytterligere forbedrer kortlevetid og kjøleeffekt.

  Super Alloy Power

  Økt holdbarhet og kjøling

  Eksklusivt formulerte legeringskomponenter øker ytelsen ved å redusere effekttap, forbedre holdbarhet og bidra til kjøligere drift. Betongkjerne-choker eliminerer summelyder under full belastning, og kortets kondensatorer har 50 000 timers levetid – det er 2,5 ganger lengre enn tradisjonelle kondensatorer.

  GPU Tweak II med Xsplit Gamecaster

  Finjuster til hjertets lyst

  Med et intuitivt nytt brukergrensesnitt, gjør GPU Tweak II overklokkingen enklere enn noensinne – og leveres med Game Booster for å maksimere grafikkytelsen og XSplit Gamecaster for å strømme eller ta opp spilløktene.

  XSplitGamecaster

  Nå kan du også starte XSplitGamecaster for å få opp «in-game»-overlegg og starte strømming eller opptak av spillingen med et enkelt knappetrykk. Du kan også prøve «in-game»-merknadene og videoredigeringsfunksjonene for å forbedre spillstrømmingen.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel