Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS G771JW 17.3" Full HD matt GeForce GTX960M 2GB,Core i7-4720HQ, 8GB RAM,128GB SSD,1 TB HDD, DVD±RW, Windows 8.1 (G771JW-T7029H)

ASUS G771JW 17.3" Full HDmatt GeForce GTX960M 2GB,Core i7-4720HQ, 8GB RAM,128GB SSD,1 TB HDD, DVD±RW, Windows 8.1

Produktinfo

Meget kraftig bærbar spilldatamaskin med grafikk i entusiastklasse, et stillegående kjølesystem samt Intel® RealSense™ 3D-kamera

ASUS Republic of Gamers (ROG) G-serien leverer kraftig ytelse takket være Intel® Core™ i7-prosessorer og NVIDIA® GTX serie-grafikk i spillklasse. Senk deg ned i spillverdener med en Full HD IPS-skjerm med 178-graders visningsvinkler, ASUS Sonicmaster og forbedret lyd fra ROG AudioWizard. Dens effektive termiske styringssystem jobber stille i bakgrunnen for å gi deg uforstyrrede maratonøkter når du spiller. G771 leveres med Intel® RealSense™ 3D-kamera og endrer måten du bruker den bærbare datamaskinen din på. Du kan bla gjennom nettsider, spille spill eller åpne en app uten å berøre den bærbare datamaskinen.

Håndfri interaksjon med Intel® RealSense™ 3D-kamera

G771 leveres med Intel® RealSense™ 3D-kamera og endrer måten du bruker den bærbare datamaskinen på. De to linsene gir den muligheten til å gjenkjenne og spore deg i alle tre dimensjonene. Intel RealSense 3D-kameraet lar deg samhandle naturlig med G771. Den sporer hendene og ansiktet ditt slik at du kan bla gjennom nettsider, spille spill eller åpne en app uten å berøre den bærbare datamaskinen. I tillegg lar Intel® RealSense™ 3D-kameraet deg skanne objekter i virkeligheten for å lage digitale 3D-modeller. Du kan lagre eller manipulere den digitale modellen, eller til og med lage en kopi med en 3D-printer.

*For å dra full nytte av Intel® RealSense™ 3D-kamerateknologien, kan du gå til Intel-nettstedet for oppdateringer vedrørende programkompatibilitet.

Den bærbare datamaskinen for den kresne gameren

ASUS Republic of Gamers (ROG) G-serien har dristige, moderne linjer med et stjålent, matt svart utseende i børstet aluminium. En opplyst ROG-logo reflekterer stolt sin spillarv.

En full HD-skjerm med bred visningsvinkel gir deg klar, skarp spillgrafikk. Hvis det ikke er nok, lar Trinity-skjermteknologien deg koble G-serien til tre ekstra skjermer for økte flerbehandlingsevner.

Rask og smidig spillytelse og overlegen grafikk

G-serien er konstruert for spilling, og den er bevæpnet med en fjerdegenerasjons Intel® Core™ i7-prosessor og den nyeste NVIDIA® GTX-serie-grafikken av spillklasse – noe som gir deg en jevn, rask ytelse og overlegen grafikk. G-serien er ment for maraton-spilløkter, og den har en stille og kraftig kjøleløsning som sikrer et stabilt system under kampens hete.

Opplev oppslukende spillyd

G-serien har lydforbedringer som styrker spillopplevelsen. Sonicmaster sørger for lydkvalitet og ROG Audio Wizard leverer flere forhåndsinnstilte moduser for filmer, spill og musikk.

G-serien leveres med kvalitetsmikrofon og -hodetelefoner som gir krystallklar talekommunikasjon i spilløkter på nett.

ASUS WebStorage

Med ASUS WebStorage vil dine personlige ting alltid være med deg, så lenge du er på en hvilken som helst web-aktivert enhet. Filene blir synkronisert på tvers av alle enhetene dine, slik at du alltid har umiddelbar tilgang til de siste versjonene, selv om du sist oppdatert dem på en annen plattform.

Deling av filer er også enkelt, enten via e-post, direktemeldinger eller sosiale nettverk.

Eksklusive ROG-spilltilbehør

Maksimer spilløktene dine med Republic of Gamers-tilbehør. Dette ekstrautstyret er fullpakket med de riktige funksjonene for å forbedre spillopplevelsen din.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel