Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS G20CB-NR039T i5-6400 up to 3,3G (G20CB-NR039T)

ASUS G20CB-NR039T i5-6400 up to3,3G

  Produktinfo

  Utrolig kraftig
  ROG G20 er utviklet for å dominere markedet for spilldatamaskiner med liten formfaktor. Den har allerede høstet strålende kritikker, og mottok prisene Best Choice of the Year og Golden Awards på Computex 2014. G20 har et kompakt 12,5-liters kabinett som huser en fjerdegenerasjons Intel® Core™ i7-prosessor og et NVIDIA® GeForce® GTX 980-grafikkort som gir deg ustoppelig ytelse for spill og hjemmeunderholdning i WQHD-kvalitet. Den kommer også med det ASUS-eksklusive Aegis-programmet som hjelper deg med å overvåke systemparametere.

  G20 er designet uten synlige, utvendige sideventiler. G20 har en termisk design som utnytter naturlig konveksjon, og har en skjult luftkanal som sikrer effektiv varmestyring for ekstra lange spilløkter. Om ikke det skulle være nok, kjører den med en lydstyrke på bare 22 dB uten last2.

  G20 har en tøff design på utsiden – og viser stolt frem en matt-svart finish, aggressive linjer, maya-inspirerte tegninger og egendefinerbare lyseffekter som kan vise opptil 8 millioner farger.

  Allsidighet i et 12,5-liters kabinett
  G20 er et spill- og underholdningssystem som har alt, og er satt til å dominere markedet for spilldatamaskiner med liten formfaktor. Til tross for en 12,5-liters størrelse, kommer G20 med masse kraft. Den gir deg den ytelsen du forventer fra et hardcore spillsystem – med bare en brøkdel av størrelsen.

  Bevæpnet for seier
  Fjerdegenerasjons Intel Core i7-prosessor

  Under panseret kan ROG G20 oppgraderes med opptil fjerdegenerasjons Intel Core i7-prosessor. Det gir deg enestående ytelsesnivåer for spilling og fleroppgavekjøring. G20 gir deg muligheten til å ta på deg de mest krevende oppgavene, slik at du kan spille spill med de høyeste innstillingene, se video i 4K UHD og til og med lage fantastiske nettsider og 3D-modeller for arbeid.

  Gripende grafikk
  NVIDIA® GeForce® GTX 980-grafikk

  Opplev de mest forbløffende bildeinntrykkene med den nyeste NVIDIA GeForce GTX-grafikken. ROG G20 trekker deg inn i en oppslukende verden av farger og visuelle synsinntrykk med WQHD 2560 x 1440-oppløsning. Det gjør at du kan spille spill på de høyeste innstillingene – på opptil fire skjermer. G20 gir til og med spillene din en ekstra dimensjon med NVIDIA 3D Vision Surround, som bringer en fullstendig oppslukende, stereoskopisk 3D-opplevelse.

  ROG G20 er tilgjengelig i en rekke fabrikktilpassede konfigurasjoner som oppfyller alle dine behov, og er tilpasset for solid state-lagring. SSD på ROG G20 akselererer datatilgang, som resulterer i et raskere og mer responsivt system. SSD-er er også mer pålitelig og varer lengre enn mekaniske harddisker.

  Meget stillegående
  G20 er ikke bare kraftig – den er ekstremt stillegående også. Du vil ikke bli forstyrret når du lar G20 være påslått over natten for å laste ned spill, siden den er musestille på bare 22 dB når den er inaktiv – det er stillere enn en typisk bibliotek.

  Egendefinerbare lysinnstillinger med 8 millioner farger
  ROG G20 har en dristig design som har en matt-sort finish, aggressive linjer og maya-inspirerte tegninger. Egendefinerbare lyseffekter kan vise opptil 8 millioner farger over hele kabinettet, og reflekterer følelsen av ethvert spill du spiller, slik at du kan ta spillopplevelsen til et helt nytt nivå.

  Fantastisk lyd med
  SonicMaster-optimalisert spillyd

  Ser man bort fra fengslende grafikk, vil de beste stasjonære spilldatamaskinene ta dine spillopplevelser til helt nye nivåer med god lyd. Sonicmaster bringer deg rett inn i kampen, med en unik blanding av maskinvare- og lydjusterings-programvare. Skudd vil gi gjenklang, eksplosjoner vil vibrere og fotspor vil fungere som hørbare signaler på den digitale slagmarken. Lev deg inn i slaget, enten du bruker et hodesett eller høyttalere3. ROG AudioWizard-lydbehandling gir stasjonære ROG-datamaskiner et ekstra lag med lydforbedringer, med opptil fem egendefinerbare moduser du kjapt og enkelt kan veksle.

  ASUS-eksklusive Aegis
  Overvåkings-program for ytelse

  Det ASUS-eksklusive Aegis-programmet lar deg overvåke ytelsen til ROG G20 via et brukervennlig grensesnitt. Aegis lar deg spore CPU- og minnebruk, samt din status for nedlasting og opplasting på Internett. Du kan selv sette temperatur- og spenningsterskler, og la systemet selv opprettholde dem automatisk. Aegis gir deg en intuitiv måte å administrere systemet på – og gir deg kontrollen.

  Intel® Gigabit Ethernet med GameFirst II
  Mindre forsinkelser for flere seire!

  Nyeste Intel® Gigabit Ethernet senker kravene til prosessoren og forbedrer stabiliteten på tilkoblingen – en dobbel bonus for nettspilling. ROGs GameFirst II med cFosSpeed -trafikkstyringsteknologi legger til økt forsinkelsesreduserende støtte. Oppgradert for å vise et enda mer intuitivt brukergrensesnitt. GameFirst II's eksklusive EZ Mode lar nybegynnere minske forsinkelser uten ekspertkunnskap, mens avansert modus gir hardcore tweakere full kontroll. ROG G20 tilbyr ventetid som er opptil åtte ganger lavere enn standard ethernet, selv ved håndtering av tung nettverkstrafikk – dine spill og seire kommer først!

  Effektiv varmestyring gir maksimal stabilitet
  ROG G20 er designet uten synlige, utvendige sideventiler, slik at kabinettet kan opprettholde rene og ryddige linjer. ROG G20 har en termisk design som utnytter naturlig konveksjon, og har en skjult luftkanal som sikrer effektiv varmestyring. To interne vifter gir enda bedre varmespredning, noe som gjør ROG G20 ideell for maraton-spilløkter.

  ASUS stasjonære PC-er – Den mest anbefalte Windows-merkevaren for stasjonære PC-er
  Innovasjon, design og pålitelighet er kjernen i alle ASUS-datamaskinene. Vant Lesernes pris for generell tilfredsheten for andre året på rad, og for tredje året på rad i Hjem-kategorien. Det er bevis på at ASUS er bedre til å levere det kundene ønsker, sammenlignet med rivaliserende Windows PC-selskaper. Som PCMag.com sier: ASUS er det beste valget hvis du vil ha en stasjonær Windows-datamaskin.4 ROG G20 ble kåret til vinneren av en Best Choice Golden Award og gikk videre til å vinne den eksklusive Best Choice of the Year Award, den mest ettertraktede prisen på Computex, som kun tildeles ett produkt.

  ROG G20 stasjonære spilldatamaskin kommer med alle de tilkoblingsmulighetene du trenger. Det har totalt åtte USB-porter foran og bak, så det vil alltid være en port tilgjengelig for all slags spilling. Koble ROG G20 opp mot en HDTV via en HDMI-tilkobling, slik at du også kan se underholdning og spille på storskjerm.

  Super-rask og stabil 802.11ac Wi-Fi gir sterk signalleveranse og tre ganger raskere Wi-Fi-standarder enn tidligere, noe som gjør at du kan spille nettspill eller spille av videoer på en smidig måte. Innebygd Bluetooth 4.0 kobler enkelt ROG G20 opp mot en hvilken som helst Bluetooth-enhet. Det gir en komplett hjemme PC-opplevelse.

  ASUS lagringsinnovasjoner sørger også for at data holdes innenfor rekkevidde. ROG G20 kommer med 100 GB gratis5 ASUS WebStorage-lagringsplass, slik at du kan lagre og få tilgang til nettskybaserte data hvor som helst, så lenge du har en internettforbindelse. Du kan også dele bilder og videoer med familie og venner via en sikker URL-kobling.

  Gjør din ROG G20 komplett
  ROG G20 kommer med alle de nødvendighetene som trengs, og leveres med spill-tastatur og -mus for en komplett spillpakke. Hvis din ROG G20 kommer med eksklusive grafikkalternativer som NVIDIA® GeForce® GTX 760 og oppover, vil den komme med to adaptere, slik at den kan håndtere de økte strømkravene. En ROG-brakett inkluderes også, slik at de to adapterene kan holdes sammen på en beleilig måte.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel