Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Nettverk kabel/trådløst // Router // Trådløs router //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS DSL-N17U Wireless-N300 Gigabit ADSL/ VDSL-modemruter (DSL-N17U)
ASUS DSL-N17U Wireless-N300 Gigabit ADSL/ VDSL-modemruter (DSL-N17U)
ASUS DSL-N17U Wireless-N300 Gigabit ADSL/ VDSL-modemruter (DSL-N17U)
ASUS DSL-N17U Wireless-N300 Gigabit ADSL/ VDSL-modemruter (DSL-N17U)
ASUS DSL-N17U Wireless-N300 Gigabit ADSL/ VDSL-modemruter (DSL-N17U)

ASUS DSL-N17U Wireless-N300 Gigabit ADSL/VDSL-modemruter

 • Kombinert trådløs ruter og DSL-modem med porter for både Ethernet- og DSL-internett (WAN)
 • Kompatibel med ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fiber- og kabeltjenester – det garanterer funksjonalitet i fremtiden
 • Gigabit Ethernet-porter gir den raskeste, mest pålitelige internettytelsen
 • Doble USB-flerbruksporter støtter fildeling, skriverdeling og mediastrømming
 • ASUS AiCloud lar deg koble til, synkronisere, dele og strømme data fra hjemmenettverket til en hvilken som helst internett-tilkoblet PC-, Android- eller iOS-enhet
  Produktinfo

  ASUS DSL-N17U Wireless-N300 Gigabit ADSL/VDSL-modemruter

  Den trådløse ASUS DSL-N17U ADSL/VDSL-modemruteren er stilig, flerfunksjonell og har pålitelig ytelse. Den kan koble til Internett ved å bruke enten Ethernet- eller DSL WAN (Wide Area Network)-porter, slik at kunder kan bruke den som enten en modemruter eller en frittstående trådløs ruter. Kompatibel med ADSL2/2+, ADSL, VDSL2, fiber- og kabeltjenester.

  DSL-N17U er utstyrt med kraftig NAT-maskinvareakselerasjon og innebygd Gigabit Ethernet. Den leverer full Gigabit-internettytelse, og har en WAN-til-LAN-hastighet på over 900 Mbps.

  To USB 2.0-porter gjør at DSL-N17U kan dele skrivere og skannere via et nettverk, og den kan fungere som en høyhastighets NAS (Network Attached Storage)-enhet når ekstern lagring er tilkoblet.

  Det brukervennlige ASUSWRT grafiske brukergrensesnittet låser opp kraften i DSL-N17U, og leverer robust kontroll slik at nettverket kan optimaliseres. 30-sekunders oppsett og enkel trafikkstyring gir til og med nettverks-nybegynnere mulighet til å nyte de avanserte funksjonene – og avanserte brukere kan kose seg med Download Master, IPv6-støtte, flere trådløse SSID-er og sikker VPN-tilgang.

  To WAN-porter for DSL og Ethernet gir ekstra valgmuligheter
  DSL-N17U har to WAN (Wide Area Network)-porter, noe som lar den brukes som en frittstående ruter når den ikke fungerer som en ADSL-modemruter. Du kan velge den modusen som passer behovene dine når som helst, noe som reduserer kostnader og rot siden du slipper å kjøpe flere separate strømkrevende enheter. Denne doble WAN-designen gir deg total fleksibilitet, og kan brukes for et enkelt hjemmeoppsett eller et fullt trådløst nettverk.

  To CPU-er gir raske og stabile tilkoblinger
  DSL-N17U tilbyr dobbel CPU-ytelse og fleksibilitet. Hver av de doble prosessorene optimaliserer kablede og trådløse tilkoblinger. Ved å separere kablet VDSL/ADSL- og Wi-Fi-nettverk i to databehandlingsmoduler med egen dedikert prosessorkraft, oppnår DSL-N17U maksimal ytelse for begge tilkoblingstypene uten kompromiss.

  Forbedret signalrekkevidde og stabilitet
  ASUS AiRadar forbedrer intelligent trådløse tilkoblinger ved å bruke stråleformingsteknologi og eksklusiv ASUS RF-finjustering. Dette sikrer bedre dekning, økning av dynamiske datahastigheter og økt stabilitet.

  Gigabit-surfing på Internett med maskinvare-NAT
  DSL-N17U er utstyrt med kraftig NAT-maskinvareakselerasjon og innebygd Gigabit Ethernet som leverer full Gigabit-ytelse. WAN-til-LAN hastigheten er over 900 Mbps, noe som er mer enn 4,5 ganger raskere enn tradisjonelle programvarebaserte NAT Gigabit-rutere. Dette reduserer muligheten for flaskehalser på raske internettforbindelser.

  Legg til ekstern lagring, skrivere og andre enheter til nettverket
  Gjør DSL-N17U til media- og enhetssenteret ditt. Med to innebygde USB-porter kan du koble til ekstern lagring, skrivere, skannere og mange andre USB-kompatible enheter, slik at du kan dele dem med alle nettverks-PC-ene dine. Ved å ha enhetene i nettverk, vil du ha tilgang til dem på en enklere måte enn før.
   
  Robust kontroll og optimalisering med DSL ASUSWRT
  DSL-ASUSWRT dashbord UI, oppsett, overvåking og kontrollnettverksprogrammer kommer samlet på ett intuitivt område. Hele det nye dashbord-grensesnittet tillater ett-klikks-oppdateringer og lar deg administrere alle klientene og innstillingene via et enkelt grafisk grensesnitt. Prøv vår ASUSWRT.

  ASUS AiCloud – Din verden on-demand
  ASUS AiCloud holder deg tilkoblet til dataene fra hvor og når som helst, så lenge du har en internettforbindelse. Hjemmenettverket knyttes sammen med nettskylagringstjenesten, og gir deg tilgang til dataene via AiCloud mobil-appen på iOS- eller Android-smarttelefonen, eller via en personlig nettadresse i nettleseren. Lær mer.

  Last ned og strømme fra hvor som helst
  Download Master og forbedret mediaserver lar deg laste ned og spille av multimediefiler som er lagret på ruter-tilkoblet USB-lagring, på et bredt utvalg av kompatible enheter som f.eks. PC, nettbrett, PS4, Xbox og smart TV. Download Master kan også laste ned filer når PC-en er avslått, og lar deg administrere og overvåke nedlastingsstatus fra en ekstern maskin.

  Bedre fleroppgavekjøring på nett, med opptil 300.000 økter
  Massiv online fleroppgavekjøring på opptil 300.000 dataøkter samtidig, gir deg 20 ganger kapasiteten i forhold til ordinære rutere, og dette åpner opp for meget god ytelse, uten nedgang i hastighet, selv under tunge trafikkøkter. Flere nedlastinger skjer på samme tid for å skape en jevnere brukeropplevelse. Flere dataøkter betyr raskere og buffer-fri HD-strømming og forsinkelsesfri spilling på nett, selv når du laster ned innhold. Det gjør at du kan gjøre mer, uten at det går utover din livsstil på nett.

  VPN-server og -klientstøtte
  DSL-N17U tilbyr et enkelt oppsett for VPN-server og VPN-klient, noe som gjør at du kan få tilgang til et hjemmenettverk eller Internett på en privat og sikker måte. Sett enkelt opp en VPN-server med PPTP-protokollstøtte, uten behov for betalte VPN-tjenester eller en dedikert VPN-server. Med DSL-N17U kan du forvandle de nettverkstilkoblede enhetene til VPN-aktiverte klienter via PPTP- og L2TP-protokoller, uten behov for ekstra VPN-programvare.

   

  Se produsentens nettside for mer informasjon.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel