Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden DATAUTSTYR Nettverk kabel/trådløst Router Trådløs router ASUS DSL-AC68U Dual-band trådløs AC1900
ASUS DSL-AC68U Dual-band trådløs AC1900 Gigabit ADSL/VDSL modemruter (90IG00V1-BU2G00)
ASUS DSL-AC68U Dual-band trådløs AC1900 Gigabit ADSL/VDSL modemruter (90IG00V1-BU2G00)
ASUS DSL-AC68U Dual-band trådløs AC1900 Gigabit ADSL/VDSL modemruter (90IG00V1-BU2G00)
ASUS DSL-AC68U Dual-band trådløs AC1900 Gigabit ADSL/VDSL modemruter (90IG00V1-BU2G00)
Varenummer:
90IG00V1-BU2G00
EAN:
4716659639800

ASUS DSL-AC68U Dual-band trådløs AC1900 Gigabit ADSL/VDSL modemruter

inkl. mva
2 360,-
10+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Frakt fra 79,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

ASUS DSL-AC68U

Dual-band trådløs AC1900 gigabit ADSL/VDSL modemruter

  • Trådløs ruter og DSL-modem med toveis funksjonalitet, som kommer med DSL WAN-port og valgbare ethernet WAN/LAN-porter i én enkel plassbesparende enhet
  • Kompatibel med ADSL2/2+, ADSL, VDSL2 og fiber- og kabeltjenester – noe som garanterer funksjonalitet i fremtiden
  • Kombinert maksimal datahastighet på 1900 Mbps gir smidig strømming av 4K-/UHD-videoer, spilling på nett eller andre båndbreddekrevende oppgaver
  • Dobbelt dedikerte prosessorer for kablede og trådløse tilkoblinger maksimerer både rekkevidde og stabilitet
  • AiRadar, med universell stråleforming, optimaliserer signalstyrken i alle retninger for å gi opptil 150 % dekningsområde, og er bakoverkompatibel med 802.11a/b/g/n-klienter
  • USB 3.0-porten med flerfunksjonalitet støtter fildeling, skrivere, deling av 3G/4G-dongle og mediastrømming – med opptil 10 ganger raskere dataoverføringer enn USB 2.0
  • ASUS AiCloud lar deg koble til, synkronisere, dele og strømme data fra hjemmenettverket, til en hvilken som helst internett-tilkoblet PC-, Android- eller iOS-enhet

 

Fremtidssikret allsidighet, med verdens raskeste trådløse hastigheter

ASUS DSL-AC68U er verdens raskeste ADSL/VDSL-modem Wi-Fi-ruter, med kombinerte dual-band-datahastigheter på opptil 1900 Mbps. Datahastigheter på opptil 1300 Mbps med 802.11ac oppnås på 5 GHz-båndet, og Broadcom® TurboQAM™-teknologien leverer en økning i ytelse for 2,4 GHz 802.11n fra 450 Mbps til 600 Mbps, med kompatible enheter. Kompatibilitet med ADSL2/2+, ADSL, VDSL2 og fiber- og kabel-tjenester – disse spesifikasjonene i toppklasse garanterer funksjonalitet for fremtiden.

Tre eksterne antenner øker dekningen til neste nivå, slik at du kan nyte forsinkelsesfri spilling og strømming, nesten uansett hvor du måtte befinne deg i huset. ASUS AiRadar med universell stråleformingsteknologi forbedrer Wi-Fi-stabilitet og øker dekning med opptil 150 %*. Det aller vktigste er at den universelle stråleformingen ikke bare fungerer på 802.11ac-klienter, men også 802.11a/b/g/n-klienter.

Den er drevet av to dedikerte prosessorer for kablede og trådløse tilkoblinger. DSL-AC68U eliminerer ytelsesfall som plager andre rutere med travle nettverk, og maksimerer både rekkevidde og stabilitet. Så selv på de travleste hjemmenettverkene vil strømmingen av HD-video alltid være smidig, ventetiden for nettspill og VoIP-samtaler vil være lav og nedlasting av filer vil aldri bli avbrutt.

Det lettbrukelige ASUSWRT grafiske brukergrensesnittet låser opp kraften i DSL-AC68U, og leverer robust kontroll slik at nettverket kan optimaliseres. 30-sekunders oppsett og enkel trafikkstyring gir til og med nettverks-nybegynnere muligheten til å nyte de avanserte funksjonene, og avanserte brukere vil elske IPv6-støtten, flere trådløse SSID-er og sikker VPN-tilgang.


Én enhet, to funksjoner

DSL-AC68U har et utvalg av DSL eller Ethernet WAN-tilkoblinger, og kan brukes som både et DSL-modem kombinert med en trådløs ruter, eller som en frittstående trådløs ruter. Du kan velge den modusen som passer for dine behov, slik at du sparer energi og minimerer rot ved å erstatte to separate strømkrevende enheter. Enten du trenger DSL-AC68U for et grunnleggende hjemmeoppsett eller et avansert trådløst nettverk, har den all den fleksibiliteten du trenger. Du kan også la to moduser arbeide samtidig og administrere dem med ASUSWRT dual WAN-funksjonen.


Fungerer med alle typer internett-tilkoblinger

DSL-AC68U støtter alle vanlige typer DSL-tilkobling, inkludert ADSL2, ADSL2+, ADSL og VDSL2. Takket være Ethernet WAN-alternativet, kan den også brukes sømløst med alle fiber- eller kabel-baserte modemer med en ethernet-tilkobling. Dette gjør den ideell for de som har intensjoner om å oppgradere internettleverandøren sin i fremtiden.


To CPU-er gir raske og stabile tilkoblinger

DSL-AC68U tilbyr dobbel CPU-ytelse og fleksibilitet. Hver av dens doble prosessorer optimalisere kablede og trådløse tilkoblinger. Ved å separere kablet VDSL/ADSL og Wi-Fi-nettverk i to databehandlingsmoduler med egen dedikert prosessorkraft, oppnår DSL-AC68U maksimal ytelse for begge tilkoblingstypene, uten kompromiss.


Verdens raskeste AC-trådløse med TurboQAM™ trådløs-akselerasjon

Det nye 802.11ac Broadcom-brikkesettet, som er drevet av femtegenerasjons Wi-Fi (5G Wi-Fi), gir DSL-AC68U superraske trådløse hastigheter i Gigabitklassen. DSL-AC66W leverer, sammenlignet med dagens 802.11n, opptil 1,3 Gbps i 5 GHz-båndet, noe som er 3 ganger raskere enn 802.11n! Den oppgraderte båndbredden har den økte kapasiteten du trenger for å gjøre Wi-Fi-underholdningen hjemme enda bedre. Nå som alle bærbare og stasjonære PC-er, nettbrett og smarttelefoner er avhengige av Wi-Fi, er det på tide å oppgradere til neste generasjon, slik at du kan utvide tilkoblingsmulighetene nå og inn i fremtiden.


AiRadar leverer 150 % trådløs dekning*

ASUS AiRadar styrker intelligent trådløs enhetstilkobling ved hjelp av presis retningssignalforsterkning for utvidet dekning, økt datagjennomløpshastighet og økt stabilitet. Siden styrken på tilkoblingen varierer basert på omgivelsene, bruker DSL-AC68U tre eksterne «high-gain»-antenner og universell stråleforming for å finne steder med trådløse enheter, og former overføringer slik at de er optimalisert for den raskeste, mest stabile tilkoblingsstyrken. Det aller viktigste er at den universelle stråleformingen ikke bare fungerer på 802.11ac-klienter, men også 802.11a/b/g/n-klienter.


Høyeste USB-hastigheter

ASUS DSL-AC68U trådløse modemruter kommer lastet med USB 3.0-port. USB 3.0 overfører data opptil 10 ganger raskere enn USB 2.0 FTP-, HTTP- og UPnP-serverfunksjoner oppnår umiddelbar brukervennlighet og hastighet, og sammen med 3G/4G-tilkoblingsdeling gir ASUS AiDisk ekstern tilgang til filer og innholdsstrømming fra et bredt utvalg av kompatible enheter. Best av alt – nedlasting kan skje 24 timer i døgnet, hele uken, selv med PC-en avslått, og skrivere kan også deles.


Gigabit-surfing på Internett med maskinvare-NAT

DSL-AC68U trådløse modem er utstyrt med kraftig NAT-maskinvareakselerasjon og innebygd Gigabit ethernet, og leverer full Gigabit LAN-til-WAN-ytelse med en hastighet på over 900 Mbps, noe som er 4,5 ganger raskere enn tradisjonelle programvare-baserte NAT-gigabitrutere. Dette reduserer muligheten for flaskehalser på raske internettforbindelser.


Synkroniser. Del. Strømme. Verden i dine hender

ASUS AiCloud holder deg tilkoblet til dine data fra hvor og når som helst, så lenge du har internettforbindelse. Det knytter hjemmenettverket ditt sammen med nettskylagringstjenesten din*, og gir deg tilgang til de via AiCloud mobil-app på iOS eller Android-smarttelefonen din, eller via en personlig nettadresse i en nettleser. Og enda bedre, den nye synkroniserings-funksjonen fra ruter-til-ruter gjør det mulig å synkronisere ting med lagringsenheter som er koblet til andre kompatible ASUS-rutere – det er så enkelt som å velge en synkroniseringsmappe. Å dele med venner og familie er nå enklere enn noensinne!

* Fungerer kun med utvalgte nettskylagringstjenester.


Robust kontroll og optimalisering med ASUSWRT

Med ASUSWRT-dashbord UI, -oppsett, -overvåking og -kontrollnettverksprogrammer, alt i ett intuitivt område. I tillegg til 30-sekunders oppsett, deteksjon av flere enheter og fleksible innstillinger som gjør det meste av nettverksytelsen, har den blitt oppgradert med rask skanning av USB-lagring koblet til rutere, for å verifisere dataintegritet og diskhelse. Dual WAN kan ha to tilkoblinger/ISP-er på én ruter, med lastbalanse og failover-modus for økt stabilitet og redundans, som sikrer uavbrutt Internett-tilgang.

Spiller du mye, eller tilbringer du mesteparten av tiden din med å strømme videoer? Uansett hva den planlagte bruken din er, har RT-AC52U Quality of Service (QoS)-standarder som lar deg velge hvor mye båndbredde som prioriteres for nesten enhver oppgave. Og, trafikkmonitoren lar deg sjekke nettbruken din i et tydelig grafisk grensesnitt.


3-trinns, enkelt oppsett med nettbrett, smarttelefon eller PC

Bruk smarttelefonen, nettbrettet eller PC-en for å enkelt sette opp din ASUS-ruter på mindre enn 30 sekunder*, med bare tre enkle trinn. Bare koble kablene til ruteren, åpne en nettleser og følg installasjonsveiviseren for å få komme deg på Internett på et blunk.

*ASUS-testet og -verifisert oppsett-tid. Faktisk varighet kan variere fra Internettleverandør, spesifikk tilkoblingstype, plassering, og andre faktorer.


VPN server og VPN-klientstøtte sørger for total sikkerhet og personvern

DSL-AC68U tilbyr et enkelt oppsett for VPN-server og VPN-klient, noe som gjør at du kan få tilgang til et hjemmenettverk eller Internett, privat og sikkert. På DSL-AC68U kan du enkelt sette opp en VPN-server med OpenVPN- og PPTP-protokollstøtte, uten behov for betalte VPN-tjenester eller en dedikert VPN-server. DSL-AC68U kan også forvandle dine nettverkstilkoblede enheter til VPN-aktiverte klienter via PPTP- og L2TP-protokoller, uten behov for å installere VPN-programvare på hver av dem.


Last ned og strømme fra hvor som helst

Download Master og forbedret mediaserver lar deg laste ned og spille av multimediefiler som er lagret på ruter-tilkoblet USB-lagring, på et bredt utvalg av kompatible enheter som f.eks. PC, nettbrett, PS4, Xbox og smart TV. Download Master kan også laste ned filer når PC-en er avslått, og lar deg administrere og overvåke nedlastingsstatus fra en ekstern maskin.


Discrete and secure Wi-Fi networks via guest access

DSL-AC68U støtter opptil fire trådløse nettverk over 2,4 GHz-båndet, og fire over 5 GHz-båndet. Du kan sette opp brukstider og begrense tilgang med avanserte kontroller som f.eks. foreldreinnstillinger.

 

Se produsentens nettside for mer informasjon.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.

Andre kjøpte også

Noctua NH-D9L - Prosessorkjøler - (for: LGA1156, AM2, AM2+, AM3, LGA1155, AM3+, LGA2011, FM1, FM2, LGA1150, FM2+, LGA2011-3, AM4) - aluminium med forniklet kobberfot - 92 mm
Noctua NH-D9L - Prosessorkjøler - (for: LGA1156,
<ul><li>Støtter Skylake - 6. gen Intel Core-prosessorer</ul>
645,-
5+ Leverandørlager (sendes normalt etter 6-10 arbeidsdager)
HP 62XL - Høy ytelse - svart - original - blekkpatron
HP 62XL - Høy ytelse - svart
<ul><li>Fra h&#248;ykapasitetskassetter til multipakninger har HP den riktige kombinasjonen som kan tilpasses dine utskriftsbehov.</li><li>Gj&#248;r inntrykk med originalt HP-blekk – utviklet med tanke p&#229; konsistent svart tekst av h&#248;y kvalitet.</li><li>Unng&#229; &#229; kaste bort penger p&#229; problemutskrifter. Originalt HP-blekk er utviklet for &#229; levere brukbare sider.</li><li>Vis fram ditt beste arbeid med originalt HP-blekk – laget for konsekvente, fremragende resultater.</li></ul>
472,-
3 stk Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Alfa Network AC1200R billig WiFi Router perfekt for å bedre internett dekning hjemme
Alfa Network AC1200R billig WiFi Router
Høyhastighets 867Mbps Wide-Range Wi-Fi-ruter med 4 high gain dual-band
799,-
20+ Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
POWERWALKER VI 2200 LCD UPS 2200VA, 1200W
POWERWALKER VI 2200 LCD UPS
1 655,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Brother LC223 - 4-pack - svart, gul, cyan, magenta - original - blekkpatron
Brother LC223 - 4-pack - svart, gul,
653,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
SanDisk Extreme - Flashminnekort - 64 GB - 567x - CompactFlash
SanDisk Extreme - Flashminnekort - 64 GB
565,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
ALLOCACOC PowerCube Original Stikkontakt - 5xCEE 7/4, 1xCEE 7/7 tilkobling, barnesikrede kontakter, hvit/grønn
ALLOCACOC PowerCube Original Stikkontakt - 5xCEE
<ul><li>5 strømuttak</ul>
194,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
ALLOCACOC PowerCube Original USB - 4xCEE 7/4-uttak og 2xUSB for ladning av mobile enheter, 1xCEE 7/7 tilkobling, barnesikrede kontakter, hvit/blå
ALLOCACOC PowerCube Original USB - 4xCEE
<ul><li>4 strømuttak <li>2 x USB 5V</ul>
211,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
ALLOCACOC PowerCube Extended stikkontakt - m/skjøteledning, 5xCEE 7/4, 1xCEE 7/7 tilkobling, 1,5 meter kabel, barnesikrede kontakter, hvit/rød
ALLOCACOC PowerCube Extended stikkontakt - m/
<ul><li>5 strømuttak <li>1,5 meter skjøteledning</ul>
234,-
5+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Deltaco antennekabel - 3 m
Deltaco antennekabel - 3 m
311,-
10+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Ubiquiti UniFi Switch 24 port Managed PoE+ Gigabit Switch with SFP
Ubiquiti UniFi Switch 24 port
4 220,-
10+ Leverandørlager (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
Brother P-Touch PTD450VP Profesjonell merkemaskin
Brother P-Touch PTD450VP Profesjonell merkemaskin
<ul><li>Stort bakgrunnsbelyst og høyoppløst grafisk display <li>Design og skriv ut etiketter fra din PC eller Mac <li>Skriv ut 3.5, 6, 9, 12, 18mm brede etiketter <li>Automatisk etikettkutter <li>Innebygget redigerbare etikettmaler for de vanligste bruksområdene <li>3 års innleveringsgaranti ved produktregistrering innen 60 dager etter kjøp</ul>
1 300,-
3 stk Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Alfa Network APS08G 8-port 802.3 Gigabit PoE
outletpris
-33%
Alfa Network APS08G 8-port 802.3 Gigabit
 1 495,- 
995,-
10+ Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
Brother LC229XL Value-Pack - 4-pack - svart, gul, cyan, magenta - original - blekkpatron
Brother LC229XL Value-Pack - 4-pack - svart,
<ul><li>Gir utskrift av ca. 2400 A4 sider i sort og ca. 1200 A4 sider i fager i henhold til ISO/IEC 24711</li><li>Original Brother blekkpatron av h&#248;y kvalitet</li><li>Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger</li></ul>
902,-
5+ Leverandørlager (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
HP strømkoblingsadapter - DC-jakk 7,4 mm til 4,5 mm DC-strømjakk
HP strømkoblingsadapter - DC-jakk 7,4 mm
<ul><li>Bare fest den ene enden av dongelen til en eksisterende str&#248;madapter for HP EliteBook 840 b&#230;rbar kontor-PC eller HP ZBook 14 mobil arbeidsstasjon, og koble den andre enden til HP CO06XL Long Life-batteriet.</li><li>Det er ikke n&#248;dvendig &#229; b&#230;re s&#230;rskilte str&#248;mledninger – du kan koble din n&#229;v&#230;rende 7,4 mm str&#248;madapter til en 4,5 mm str&#248;madapter.</li><li>F&#229; tryggheten ved ett &#229;rs begrenset garanti.</li></ul>
476,-
10+ Leverandørlager (sendes normalt etter 2-3 arbeidsdager)
StarTech 12U Open Frame Server Rack - 4 Post Adjustable Depth (22" to 40") Network Equipment Rack w/ Casters/ Levelers/ Cable Management (4POSTRACK12U) rack - 12U
StarTech 12U Open Frame Server
3 035,-
10+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Sandberg Nano Bluetooth 4.0 Dongle
Sandberg Nano Bluetooth 4.0 Dongle
<ul><li>Liten størrelse - Kraftig ytelse <li>Blir en del av laptop'en</ul>
209,-
1 stk Lokalt lager (sendes normalt samme dag)
LINKSYS USB Ethernet Adapter USB3GIG - Nettverksadapter - USB 3.0 - Gigabit Ethernet
LINKSYS USB Ethernet Adapter USB3GIG
225,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)