Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASUS
ASUS B85-PLUS/ USB 3.1 LGA1150 ATX (90MB0MI0-M0EAY0)

ASUS B85-PLUS/ USB 3.1 LGA1150ATX

Produktinfo

Dokumentert kvalitet. Utholdende tillit.
Streng kompatibilitet og validering
Vi er verdens største hovedkortprodusent, og vi er anerkjent for vårt designtankesett som handler om brukere – akkurat som deg. Våre ingeniører benytter strenge standarder for å garantere kvalitet gjennom hele produktets levetid, og vi velger de beste komponentene for reell beskyttelse. Hovedkortene våre er bevist å være kompatible med mer enn 1000 komponenter og enheter, og gjennomgår minimum 7000 timer med streng validering. Det vil gi deg ro i sjelen å vite at ASUS-hovedkortene passer for alle miljøer og bruksområder. Bygg datamaskinen med et ASUS-hovedkort for å oppnå det beste grunnlaget.

Maskinvare-sikkerhetstiltak som sikrer lang holdbarhet.
Vår filosofi om å være best reflekteres i hver eneste komponent som brukes i ASUS-hovedkortene. Vi fokuserer på kvalitet for å sikre langsiktig driftssikkerhet og ytelse.

Nøyaktig digital kraftkontroll med ASUS DIGI+ VRM
Moduler for spenningsregulering (VRM-er) er blant de mest essensielle hovedkortkomponentene. En god VRM leverer intelligent CPU-kraft basert på reelle behov, til enhver tid. ASUS var først ute med digital kraftdesign som kom med raskere føling og respons, for å levere nøyaktig CPU-kraft ved behov. Denne nøyaktigheten reduserer energitap, og forbedrer derfor systemets stabilitet takket være mer konsekvent levering.

Forbedret DRAM-overspenningsvern
Integrerte nullstillbare sikringer hindrer skader fra overstrøm og kortslutning. Dette strekker seg utover I/O-porter til DRAM for å sikre levetiden til både system og tilkoblet enhet.

5000-timers faststoffkondensatorer som varer 2,5 ganger lengre
Faststoffkondensatorer tåler ekstreme temperaturer på opptil 105 °C i opptil 5000 timer – det er 2,5 ganger lengre enn tradisjonelle kondensatorer. Denne enestående holdbarheten gir suveren, praktisk utholdenhet for mer typiske PC-driftstemperaturer, og sikrer at ASUS-hovedkortene fortsetter å fungere lengre.

I/O-bakside av rustfritt stål som varer tre ganger så lenge
ASUS-hovedkortenes I/O-paneler på baksiden er laget av sterkt og korrosjonsbestandig rustfritt stål som er limt sammen med et tynt lag av kromoksyd for å forbedre de anti-korrosive egenskapene. Bestått 72-timers utholdenhetstesting med spray-salt – ASUS bakside-I/O-paneler i rustfritt stål har en levetid som tre ganger lengre enn vanlige paneler.

ESD Guards sørger for beskyttelse mot elektrostatisk utladning
Elektrostatiske utladninger (ESD) kan skje fort, og deres skadelige effekter er ofte undervurdert. ASUS ESD-vern er testet med svært høye standarder, og er i stand til å håndtere opptil +/- 10 kV for luft-utladning og +/- 6 kV for kontakt-utladning. Vi benytter en aktiv beskyttelseskretsdesign for å beskytte systemet mot elektrostatisk interferens og skade, noe som sørger for bedre levetid på komponentene.

Påvist kompatibilitet
Friheten til å velge de delene som skal inn i maskinen er kjernen i gjør-det-selv-PC-bygging. Vårt omfattende sertifiseringsprogram fokuserer på å gi den aller beste kompatibiliteten med det bredeste utvalget av komponenter og enheter, noe som gir deg friheten til å bygge og oppgradere uten frustrasjon. Kompatibel i dag – og langt inn i fremtiden. Det er slik ASUS gjør det.

Testet – 1000+ kompatible CPU-er, minnemoduler, grafikkort og mer
Hvert ASUS-hovedkort er kompatibelt med tusenvis av enheter. Våre ingeniører monterer og vurderer både server- og forbruker-CPU-er, hundrevis av minnemoduler, dusinvis av grafikkort, massevis av lagringsenheter, strømforsyninger, nettverksenheter, skjermer, optiske stasjoner, eksterne enheter og mye mer. Dette gjør vi for å gi deg full tillit til våre produkter og deres enestående kompatibilitet.

Komplett og offentlig QVL
Se vår «Kvalifiserte leverandører-liste» (QVL – Qualified Vendor List) på nett
Vi er så trygge på våre hovedkorts overlegne kompatibilitet at vi publiserer hele vår QVL til offentligheten – noe som gir deg flere valgmuligheter for bekymringsfrie opplevelser når det kommer til datamaskinbygging. Det finnes ingen hull i vår QVL: Alle kompatible komponenter er på listen, slik at alle kan se dem. Bare ta en titt i QVL-en for å kontrollere at en bestemt komponent eller enhet er kompatibel med hovedkortet – for umiddelbar trygghet.

Design – Meget god kompatibilitet med ASUS-produkter
Når du velger et ASUS-hovedkort, er det sannsynlig at du også vil velge andre ASUS-komponenter. ASUS utvikler produkter fra grunnen opp, slik at grafikkort, lydkort og optiske stasjoner fungerer feilfritt med hovedkortet.

Pålitelighet fra topp til bunn
Hovedkortene våre har fantastisk utholdenhet. Vi verifiserer dette ved å utsette hvert kort med over 7000 timer med streng testing. Et bombardement av innbrennings-, miljø-, kompatibilitets-, programvare- og sikkerhetstesting bekrefter at våre hovedkort er svært robuste – med en pålitelighet som overgår bransjens standarder.

Omfattende testing for ekstrem pålitelighet, kompatibilitet og sikkerhet.
Hvert hovedkort blir utsatt for forlenget pålitelighetstesting under tung belastning, fra transport til daglig drift, for å sikre at de leveres i perfekt stand. Prøvelsene består av tester for temperatur og fuktighet, innbrenning, strøm på/av, strømforbruk, innsetting og termisk sjokk – og mange andre. Enhver sertifisert kompatibel komponent blir utsatt for en 24-timers aldringstest for å sikre problemfri drift hver dag – uansett hva du monterer eller fester og uansett hva du gjør!

Ultimat kjøling og stillhet med Fan Xpert 2
ASUS Fan Xpert lar deg justere CPU- og kabinettviftehastigheter i henhold til ulike temperaturer forårsaket av diverse klimaforhold og regioner, samt PC-ens last. Ulike forhåndsatte profiler for vifteytelse tilbyr fleksible viftehastighetkontroller for å oppnå et stille og kjølig miljø.

Svært rask, alltid!
10 Gb/s USB 3.1 integrert på kortet
Med den nyeste integrerte USB 3.1-tilkoblingen og Type-A- og Type C-porter for de aller raskeste USB-dataoverføringene, vil du oppleve dataoverføringshastigheter på opptil 10 Gbit/s – det er dobbelt så raskt som USB 3.0. Den neste generasjons standarden er fullstendig bakoverkompatibel med eksisterende USB-enheter – gjør deg klar for USB 3.1 med halsbrekkende hastigheter. Den ASUS-eksklusive USB 3.1 Boost-teknologien akselererer automatisk USB 3.1-prestasjonene ytterligere!

ASUS USB 3.1 Type C – Hvilken som helst side opp! Verdens første integrerte USB 3.1 Type C.
Tradisjonelle USB-er er både genialt enkle og dypt frustrerende. Alt bare fungerer – men det å få pluggen inn i kontakten riktig vei ser aldri ut til å skje på første forsøk – du vrir, snur og vrir på nytt. Eksklusiv ASUS USB3.1 Type C «hvilken som helst side opp»-design eliminerer dette problemet, så du vil plugge inn USB-tilkoblingene riktig første gang, hver gang!


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel