Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // DATAUTSTYR // Nettverk kabel/trådløst // Router // Trådløs router //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ASRock
ASRock G10 Gaming Router AC2600 Med HDMI-dongle for bl. a. strømming,  støtter Miracast, DLNA og EZplay - Demomodell (ASROCK-G10-Demo)

ASRock G10 Gaming Router AC2600Med HDMI-dongle for bl. a. strømming, støtter Miracast, DLNA og EZplay - Demomodell

  • 2-i-1 HDMI-dongle: Aksesspunkt og strømmepinne
  • 4T4R - 4 sendere og 4 mottakere via 8 interne antenner
  • Gaming Boost
  • MU-MIMO
Demomodell
Produktinfo

Dette produktet er en demovare til redusert pris. Produktet selges ikke som nytt og dette kommer av at det kan ha vært brukt, har ødelagt emballasje, er returnert på angrefrist, reparert av leverandør og lignende. Hvis ikke annet er oppgitt er varen i god stand. Varen har standard garanti.

ASRock G10 Gaming Router

ASRock Gaming G10 kombinerer tingenes internett (IoT) og en kraftig ruter. Gaming Boost sørger for at spill får den båndbredden som trengs for best mulig spillopplevelse.

Den lærer de infrarøde signalene fra f.eks. TV-fjernkontrollen, og lar deg bruke din smarttelefon med ASRock Router APP, som snart kommer til både Google Play og App Store. Deretter kan du bruke smarttelefonen til å styre G10-ruteren via Wi-Fi eller 3G/4G, og fjernstyre TV'en via infrarøde signaler. Slå på og av TV'en, bla gjennom kanaler, skru opp volumet uten å måtte peke telefonen mot fjernsynet.

I tillegg er ASRock Gaming G10 fortreffelighet ikke begrenset til bare TV'er. Så lenge enheten du vil styre bruker infrarøde signaler, for eksempel spillkonsoller, klimaanlegg, ovner og annet, vil G10 lære seg signalene og la deg kontrollere dem hvor som helst.


"På pressekonferansen fikk vi demonstrert hvordan live video fra en mobiltelefon ble overført trådløst via Miracast til ASRock-duppeditten som var plugget inn i en PC-skjerm – og det så ut til å fungere supert."
Les forhåndsomtale på Tek.no.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel