Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // LYD & BILDE // Mediespiller/streamer //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
APPLE
APPLE TV (4. generasjon) 32GB ac-Wi-Fi, BT4, USB-C (MGY52SZ/A)
APPLE TV (4. generasjon) 32GB ac-Wi-Fi, BT4, USB-C (MGY52SZ/A)
APPLE TV (4. generasjon) 32GB ac-Wi-Fi, BT4, USB-C (MGY52SZ/A)
APPLE TV (4. generasjon) 32GB ac-Wi-Fi, BT4, USB-C (MGY52SZ/A)
APPLE TV (4. generasjon) 32GB ac-Wi-Fi, BT4, USB-C (MGY52SZ/A)

APPLE TV (4. generasjon) 32GBac-Wi-Fi, BT4, USB-C

 • Nytt operativsystem og grensesnitt
 • Fjernkontroll med berøringsflate
 • 802.11ac + Bluetooth 4.0
  Produktinfo

  Apple TV (4. generasjon)

  En TV-opplevelse du aldri har opplevd før.

  Det kan være litt av en jobb å finne en film du vil se. Uendelig klikking på fjernkontrollen mens du leter gjennom rotete skjermbilder. Nye Apple TV løser denne utfordringen. Alle de forvirrende knappene på den gamle fjernkontrollen er byttet ut med et enkelt sveip. All underholdningen er lagt frem for deg. Det føles som om du bruker selve skjermen, selv om den står i den andre enden av rommet.


  Nytt grensesnitt

  Tre inn i handlingen. Selv om du sitter i andre enden av rommet.

  iPhone, iPad og Apple Watch er designet med den samme grunntanken – direkte kontakt mellom brukeren og innholdet på skjermen. De enkle og naturlige fingerbevegelsene spiller en viktig rolle i dette. Men hvordan får du den samme opplevelsen på en skjerm som er fire meter unna? Nye Apple TV løser denne utfordringen galant, med et grensesnitt basert på berøringer og måten du bruker TV-en på.


  Touch. Den mest opplagte flaten for navigering.

  Fjernkontrollen har en berøringsflate i glass som er veldig presis og føles naturlig i bruk. Skjermen gjenspeiler nøyaktig det du gjør med fingeren på fjernkontrollen. Det oppleves som helt naturlig. Du trenger ikke lete etter knapper eller slå på lys for å se hva du gjør.


  En ren design som gjør innholdet levende.

  Grensesnittet på nye Apple TV er designet slik at innholdet alltid settes i høysetet. Og bruken av parallakse-effekter fremhever filmene og viser tydelig hvor du er på skjermen. Det føles som om du bruker selve skjermen, og ikke bare betrakter den på avstand.


  Gå raskt fra app til app.

  Dobbeltklikk på Hjem-knappen for å se alle de siste appene du har brukt. Bytt kjapt fra Netflix til NBA, eller fra en iTunes-film til spillet Rayman Adventures, uten at du må gå tilbake til Hjem-skjermen først.


  Tilpass Hjem-skjermen.

  For å få rask tilgang til appene du bruker mest, kan du flytte dem til toppen av Hjem-skjermen. Du kan for eksempel legge til Netflix, og når du velger symbolet, ser du snarveier til innholdet der. Klikk på en tittel for å starte visningen.


  Skjermsparere. En filmopplevelse i seg selv.

  Når du ikke bruker Apple TV aktivt, går den i hvilemodus og viser HD-videoer av vakre steder fra hele verden. De fascinerende filmene av vakre land- og bylandskap er laget spesielt for Apple. De glir sakte over TV-skjermen og forvandler den til et levende kunstverk.


  Berøringsflate

  TV var dominert av knapper. Nå er den frigjort av Touch.

  Apple TV Remote har en presis berøringsflate. Du kan bruke tommelen til å sveipe, rulle, velge eller navigere på skjermen. Dermed er det slutt på den endeløse klikkingen for å finne det du leter etter. Og spolingen er mye mer presis. I stedet for å spole med knapper og aldri ende opp på riktig sted, kan du nå bare sveipe i tidslinjene og bruke miniatyrbildene til å finne den scenen du er ute etter. Alt du gjør på fjernkontrollens berøringsflate, gjenspeiles på TV-en. Det føles så naturlig at du lurer på hvordan du klarte å se på TV uten den.


  Full kontroll med én fjernkontroll.

  Det er så moro å bruke berøringsflaten at du ikke vil legge fra deg fjernkontrollen. Og det trenger du heller ikke. Du kan nemlig bruke Apple TV Remote til å regulere volumet på TV-en eller mottakeren, eller slå den av eller på. Dermed slipper du å forholde deg til flere ulike fjernkontroller. Og med Bluetooth trenger du ikke tenke på hvor du peker med fjernkontrollen. Nye Apple TV fanger opp signalene, uavhengig av hvor i rommet du befinner deg.
   

  I esken:

  • Apple TV
  • Fjernkontroll med touch
  • Lightning-til-USB-kabel
  • Strømkabel

  HDMI-kabel må kjøpes separat. Se tilbehør.

   

  Se produsentens nettside for mer informasjon.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel