Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
APPLE
APPLE MacPro 3.7GHz E5 12GB 256GB FLASH (ME253H/A)

APPLE MacPro 3.7GHz E5 12GB256GB FLASH

  Produktinfo

  Noen ganger må man totalt skifte retning for å kunne ta et stort skritt fremover.

  Da vi startet utviklingen av vår neste Mac Pro, tenkte vi grundig gjennom elementene som definerer en profesjonell datamaskin: Grafikk. Lagringsplass. Utvidelse. Databehandlingskraft. Minne. Så utfordret vi oss selv til å finne de beste, mest fremtidsrettede metodene for å utvikle hver enkelt del. Da vi satte det hele sammen, var resultatet noe fullstendig nytt, noe radikalt annerledes. Rett og slett det motsatte av å bare la ting være som de er. Så her er en smugtitt på fremtiden for profesjonelle datamaskiner.

  Den nye kraften.

  Arbeidsstasjonsgrafikk med to grafikkprosessorer. PCI Express-basert flashlagring.
  Thunderbolt 2. Nyeste generasjon Xeon-prosessorer. Superraskt minne.
  Støtte for 4K-video. MacPro handler bare om én ting: ytelse.

  Prosessor.

  Nye Mac Pro er rå muskelkraft, og det hele starter med nyeste generasjon Intel Xeon 5-brikkesett. Med konfigurasjoner på opptil 12 kjerner databehandlingskraft, opptil 40 GB/s tredje generasjon PCI Express-båndbredde og 256-bits flyttallsinstruksjoner, vil du aldri savne fart.

  Minne.

  Enhver komponent i nye Mac Pro er optimalisert for ytelse. Det inkluderer en firekanals DDR3-minnekontroller på 1866 MHz. Minnebåndbredde på opptil 60 GB/s gjør kort prosess med selv de mest dataintensive oppgavene. Og siden dette er ECC-minne, vil store rendringsjobber, simuleringer eller videoeksport ikke hindres av forbigående minnefeil.

  Grafikk

  Tradisjonelt har maskiner for proffmarkedet primært brukt hovedprosessoren for databehandling. Men ytelsen til grafikkprosessorer har økt dramatisk. Og programvareutviklere utnytter selvsagt disse kreftene i appene sine. Med nye Mac Pro har vi sett inn i fremtiden og utviklet en enda kraftigere grafikkprosessorarkitektur. Ikke bare har den en bransjeledende AMD FirePro-grafikkprosessor med opptil 6 GB dedikert videominne – den har to. Med alle de kreftene kan du utføre en rekke krevende oppgaver. Du kan for eksempel redigere 4K-video i full oppløsning mens effekter bearbeides i bakgrunnen – og fortsatt ha krefter igjen til å koble til opptil tre 4K-skjermer.

  Lagring.

  Flashlagring er én ting. PCI Express-flashlagring er noe helt eget: Opptil 2,5 ganger raskere enn den raskeste SATA-baserte SSD-disken. Opptil 10 ganger raskere enn en SATA-harddisk med 7200 o/min. De fleste flashlagringssystemer tilkobles via SATA-busser beregnet på tregere harddisker med lavere omdreiningshastighet. Nye Mac Pro er basert på nye PCI Express-baserte flashkontrollere. Derfor har den de raskeste SSD-diskene som finnes for stasjonære datamaskiner som standard. Oppstart, start av apper, selv åpning av enorme filer, skjer ganske enkelt lynraskt.

  Felles kjølekjerne.

  I nye Mac Pro har vi samlet en datakraft ingen har matchet før, på utenkelig liten plass. Et stort bidrag til at vi klarte det, er et oppsiktsvekkende enkelt konsept: Én felles kjølekjerne. I stedet for å kjøle ned prosessorer og grafikkort med mange vifter og kjøleribber, tok vi ett enkelt stykke ekstrudert aluminium – og bygde oss utover fra det. Slik maksimaliseres luftgjennomstrømmingen, og alle viktige komponenter kan kjøres hardere før de går varme. Varmen suges bort fra prosessorer og grafikkprosessorer og spres jevnt i hele kjernen. Derfor vil varmereduksjon fra en prosessor som ikke jobber så hardt, komme de andre prosessorene til gode. Ingen datamaskin har tidligere blitt konstruert slik. Men når den først er her, er det vanskelig å forestille seg hvordan en datamaskin kunne vært konstruert annerledes.

  Banebrytende vifte.

  For å kunne kjøle en så kraftig maskin, måtte vi tenke nytt. Nok en gang. Så i stedet for flere vifter, landet vi på én stor vifte. Den suger luften oppover, slik at kjernen absorberer det den kan av varme. Restvarmen forsvinner opp og ut. Veldig enkelt. Veldig elegant. Og ikke minst; veldig stillegående. Vi måtte vurdere hver eneste detalj: antall blader, bladenes størrelse, avstanden mellom bladene og selv formen på bladene. Ved å minimere luftmotstanden i hele systemet klarte vi å lage en vifte med bakoverkurvede blader. De roterer litt saktere, de transporterer luften mer effektivt, og ikke minst; de skaper betraktelig mindre støy.

  Klar for videre utvidelse.

  Da vi skulle skape fremtidens profesjonelle stasjonære datamaskin, ville vi tilby enorme utvidelsesmuligheter – uten å begrense oss til plassen inne i kabinettet. Mac Pro setter en ny standard for fleksible utvidelser med høy ytelse – med innebygde porter for Thunderbolt 2, USB 3, Gigabit Ethernet og HDMI 1.4. Det er tidenes mest utvidbare Mac. Og den har alt du trenger for å bygge en maskin som er perfekt tilpasset dine behov og arbeidsmetoder.

  Thunderbolt 2.

  Thunderbolt er den raskeste og mest allsidige overføringsteknologien. Nye Mac Pro tar Thunderbolt enda lenger inn i fremtiden. Thunderbolt 2 leverer dobbelt så høy ytelse, og gir deg opptil 20 Gb/s båndbredde til hver eksterne enhet. Så du er klar for det fremtiden måtte bringe av ekstrautstyr med høy ytelse. Du kan koble til enheter som gir deg enorm lagringsplass. Du kan bruke PCI-utvidelseskabinett. Du kan selvsagt jobbe med alt det siste av skjermer – også 4K – samt enheter som støtter signaler i 4K. Og siden seks eksterne enheter kan kobles til hver Thunderbolt 2-port, kan du ende opp med utrolige 36 eksterne enheter – bare via Thunderbolt.

  Andre I/O-muligheter.

  Mac Pro lar deg koble til alle typer ekstrautstyr. USB 3 gir deg allsidigheten til å koble til et titalls ulike typer eksterne enheter. To Gigabit Ethernet-porter gjør at du kan koble deg til flere nettverk. En HDMI 1.4-port støtter det siste av TV-er, projektorer og skjermer, inkludert Ultra HDTV. Men i nye Mac Pro handler utvidelse om mer enn å kunne sette i en plugg. Når du roterer Mac Pro for å koble til en enhet, registreres bevegelsen og I/O-panelet tennes automatisk. Så du ser portene bare når du trenger dem.

  Avansert trådløsteknologi.

  Få nettilgang med det siste av raske trådløse forbindelser, via 802.11ac Wi-Fi med tre strømmer. For all annen trådløs tilkobling gjelder Bluetooth 4.0. Det er den raskeste, mest pålitelige måten å koble til tastatur, mus og andre trådløse enheter på – uten å koble til noe som helst.

  Radikal. Og helt rasjonell.

  Som du har sett; nye Mac Pro ligner ikke helt på andre datamaskiner. Men det er faktisk det indre du burde legge mest merke til. Ved å tenke nytt rundt arkitekturen til de interne komponentene, var det også helt naturlig å tenke nytt rundt kabinettets utforming. Og siden alt er sentrert rundt en felles kjølekjerne, hadde vi friheten til å utvikle en mye slankere, lettere, mer stillegående og langt mer strømlinjeformet maskin. En maskin med unik design og utsøkt finish – alt utført med utrolig presisjon. Og med en høyde på kun 9,9 tommer og en diameter på kun 6,6 tommer, er dette en arbeidshest du like gjerne kan sette oppå bordflaten.

  Designet og satt sammen i USA.

  Med nye Mac Pro setter vi sammen hele produktet – og produserer flere av de mest avanserte komponentene – i USA. Ved å utnytte nyskapningen i bransjeledende bedrifter i Texas, Florida, Illinois, Kentucky – og mer enn et dusin andre stater – har vi skapt et produkt som er perfekt skrudd sammen og som utstråler styrke ned til minste detalj. Akkurat slik våre designere og ingeniører i California så det hele for seg.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel