Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
APPLE
APPLE MacBook Air 11.6" Dual Core i5 1.6GHz, 4GB, 128GB Flash Storage (MJVM2H/A)

APPLE MacBook Air 11.6" Dual Corei5 1.6GHz, 4GB, 128GB Flash Storage

  Produktinfo

  MacBook Air
  Nye, femtegenerasjons Intel Core-prosessorer. Thunderbolt 2. Heldagsbatteri.

  Batteritid i opptil tolv timer.
  Den tar ikke kvelden før du gjør det.

  Med en 11-tommers MacBook Air får du en batteritid på opptil ni timer på én lading, og med 13-tommersmodellen får du opptil tolv timer. Det betyr at du kan jobbe fra første kaffekopp til du reiser hjem om kvelden, uten å lade. Når du bare vil slappe av, kan du se på film på iTunes i opptil ti timer på 11-tommersmodellen og opptil tolv timer på 13-tommeren. Og med et batteri som varer i opptil 30 dager i dvalemodus, kan du reise vekk i flere uker, og fortsette der du slapp når du kommer tilbake.*

  Tynn. Lett. Kraftig.
  Og klar for alt.

  Det spiller ingen rolle hvor stor oppgaven er. De nye Intel Core i5- og i7 prosessorene med Intel HD Graphics 6000 tar den på strak arm. Alt fra redigering av bilder til nettsurfing går i superfart. All denne kraften er presset inn i et unibody-kabinett på kun 1,7 cm og 1,08 kg.

  802.11ac Wi-Fi-støtte.
  Nyeste generasjon trådløst.

  MacBook Air sprenger alle grenser for Wi-Fi-hastigheter ved hjelp av den nyeste 802.11ac-teknologien. Du kan koble deg til via en 802.11ac-basestasjon – som AirPort Extreme eller AirPort Time Capsule – og få trådløse hastigheter som er opptil tre ganger raskere enn forrige generasjon Wi‑Fi. 802.11ac har dessuten større rekkevidde, slik at du har større frihet til å jobbe der du vil.

  Rask flashlagring.
  Klar. Ferdig. Ferdig.

  Flashlagringen i MacBook Air er opptil 17 ganger raskere enn på en harddisk med 5 400 o/min. Det betyr at alt du gjør, går kjappere. MacBook Air starter til og med raskt, takket være flashlagring og femte generasjon Intel Core-prosessorer.

  Kraftige apper inkludert.
  Sett i gang å jobbe. Og leke.

  Alle nye Macer leveres med iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote, slik at du kan være kreativ og produktiv fra første tastetrykk. Appene er tilpasset den lekre designen til OS X Yosemite. Du får også glimrende apper for e-post, surfing, tekstmeldinger og FaceTime – det er til og med en app for å finne nye apper.

  OS X Yosemite.
  Verdens mest avanserte operativsystem for datamaskiner.

  Det er enkelt å bruke, vakkert å se på og utviklet for å utnytte Mac-maskinvaren best mulig. OS X Yosemite er verdens mest avanserte operativsystem for datamaskiner. Det leveres med en imponerende samling apper for ting du gjør hver dag, og åpner for et utrolig samarbeid mellom Macen og iOS-enhetene dine.

  *Batteritiden varierer avhengig av bruk og konfigurasjon.


  Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel