Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // PC & NETTBRETT // Nettbrett/Pad & tilbehør // iPad tilbehør // iPad cover/vesker //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
APPLE
APPLE iPad Smart Cover Lær Rød, for iPad 2 og nyere (MD304ZM/A)
APPLE iPad Smart Cover Lær Rød, for iPad 2 og nyere (MD304ZM/A)
APPLE iPad Smart Cover Lær Rød, for iPad 2 og nyere (MD304ZM/A)
APPLE iPad Smart Cover Lær Rød, for iPad 2 og nyere (MD304ZM/A)

APPLE iPad Smart Cover LærRød, for iPad 2 og nyere

Produktinfo

iPad Smart Cover Rød lær

iPad Smart Cover. En god idè over en annen.
Smart Cover og iPad 2 (og nyere) er skapt for hverandre. Bokstavelig talt. Innebygde magneter holder Smart Cover på plass, og med perfekt passform som beskytter, slår på, støtter opp, og gjør iPad'en din mer personlig. Det er ikke bare smart. Det er genialt.

Flott utseende. Og enda bedre bevegelser.
Det slanke og solide Smart Cover beskytter iPadskjermen uten å dekke den holdbare aluminiumsbaksiden. Slik at iPad fremdeles ser ut og føles som en iPad - bare med litt ekstra beskyttelse. Smart Cover folder seg på alle de riktige stedene, slik at du raskt kan lage et stativ som holder iPad oppreist. Eller en som lar deg vippe iPad inn i en behagelig skriveposisjon. Hvis du foretrekker å holde iPad, blar du Smart Coveret bakover som en side i et magasin. Og hvis du vil skyte HD-video på farten, bretter du Smart Cover i to for å eksponere kameraet på baksiden. Det er noe å smile av :)

En magnetisk tiltrekning.
Når Smart Cover og iPad kommer sammen, kan du ikke unngå å merke en umiddelbar kobling. Det er fordi vi laget iPad å fungere med Smart Cover - og omvendt. For det første, har iPad magneter innebygd i rammen - magneter som er i perfekt tråd med Smart Cover-hengslene - for en perfekt passform. På motsatt side, er det magneter inne i Smart Cover som holder coveret på plass. Det er genialt, men enkelt. Det at Smart Cover og iPad fungerer så bra sammen, gjør at det er det lett å tenke på dem som en enhet.

Et av-og-på-forhold.
Smart Cover gjør iPad gjør ting ingen andre cover kan. Lukk den, og iPad går automatisk i dvale. Åpne den, og iPad slår seg umiddelbart på - du trenger ikke trykke på noen knapper. Smart Cover beskytter ikke bare iPad, den gjør den klar til å gå når du er det.

Bra stil. Din egen.
iPad har allerede innholdet. Nå kan du gi den din stil. Velg og vrak blandt ni lyse farger - fire i lær, eller fem i polyuretan. Uansett hvilken farge du velger, forblir Smart Cover på når du slenger iPad i vesken, lar den ligge på bordet, eller bærer den under armen. Og siden mikrofiberfôret forsiktig fjerner eventuelle flekker eller fingeravtrykk når du er på farten, ser iPad alltid ser bra ut ved ankomst


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel