Apple HomePod mini - smarthøyttaler | Multicom
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Lyd & bilde Høyttalere Smarthøyttalere Apple HomePod mini - smarthøyttaler

Apple HomePod mini - smarthøyttaler (MY5G2D/A)
Apple HomePod mini - smarthøyttaler (MY5G2D/A)
Apple HomePod mini - smarthøyttaler (MY5G2D/A)
Apple HomePod mini - smarthøyttaler (MY5G2D/A)
Apple HomePod mini - smarthøyttaler (MY5G2D/A)
Apple HomePod mini - smarthøyttaler (MY5G2D/A)
Varenummer:
MY5G2D/A
EAN:
0190199710313

Apple HomePod mini - smarthøyttaler

 • Fantastisk lyd
 • Kraftig og intelligent assistent
 • Kontroller til smarthjem og nytt Interkom-system
 • Utviklet med fokus på personvern og sikkerhet
 • HomePod mini og miljøet
inkl. mva
1 476,-
10+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Frakt fra 79,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

 • Fantastisk lyd
  HomePod mini leverer en utrolig rik og detaljert akustisk opplevelse, og bruker digital lydteknologi til å levere den beste ytelsen. Apples S5-chip samarbeider med den avanserte programvare for å kunne levere stor lyd i en liten pakke. Den analyserer de unike karakteristikkene i musikken og bruker komplekse justeringsmodeller til å optimalisere volum, justere det dynamiske området og kontrollere bevegelsen i driveren og de passive membranene i sanntid. Den Apple-utviklede høyttaleren drives av en neodymmagnet og et par vibrasjonsdempende passive membraner som skaper en fyldig bassopplevelse og krystallklar diskantlyd. HomePod mini bruker de samme akustiske prinsippene som i HomePod og bruker en Apple-utviklet akustisk bølgeleder som styrer lydflyten ned og ut mot bunnen av høyttaleren for en oppslukende 360-graders lydopplevelse. Dette gjør det mulig for kunder å plassere HomePod mini nesten hvor som helst i rommet og få en jevn lyd. Tre mikrofoner lytter etter "Hei Siri"-kommandoen, og en fjerde mikrofon som vender innover, bidrar til å isolere lyd fra høyttaleren for å forbedre stemmeregistrering når musikk spilles av
 • Kraftig og intelligent assistent
  HomePod mini kommer med Siri-intelligens og leverer dermed en tilpasset og dypt integrert opplevelse for iPhone-brukere. Siri kan identifisere hvem som snakker og tilpasse musikk og podkaster etter det de liker, og svare på personlige forespørsler som å få tilgang til meldinger, påminnelser, notater og kalenderhendelser, eller foreta og svare på telefonanrop. Siri kan også gi brukerne en personlig tilpasset oppdatering med en rask oversikt over dagen deres. Brukere kan ganske enkelt spørre Siri "What's my update? " for å høre det nyeste innen nyheter, værmeldinger, trafikkinformasjon, påminnelser og kalenderhendelser. HomePod mini fungerer sømløst med Apple-enheter og gjør det enkelt å svare på innkommende anrop, lytte til musikk på Macen eller forbedre TV-opplevelsen ved å ta lyden fra Apple TV til nye høyder. Når kundene lytter til musikk på iPhone, kan de ganske enkelt holde enheten i nærheten av HomePod mini, så overføres lyden problemfritt. Og senere i år blir opplevelsen enda bedre, med visuelle, hørbare og følbare effekter når lyden overføres fra en enhet til en annen. Tilpassede lytteforslag kan også vises automatisk på iPhone når den er i nærheten av HomePod mini, og kontroller er umiddelbart tilgjengelige uten at du må låse opp iPhone.
 • Kontroller til smarthjem og nytt Interkom-system
  HomePod mini gjør det enklere enn noensinne å kontrollere tilbehør til smarthjem. Enkle talekommandoer med Siri kan slå av lys, endre temperatur, låse dører eller angi en stemning. HomePod mini er det perfekte knutepunktet i hjemmet som gir tilgang til smarthjemtilbehør uansett om du er hjemme eller ei. En ny Interkom-funksjon gir familiemedlemmer en rask og enkel måte å kommunisere med hverandre på i hjemmet. En person kan sende en Interkom-melding fra én HomePod til en annen - i et annet rom, i en bestemt sone eller i flere rom i huset - og stemmen deres spilles automatisk på den valgte HomePod-høyttaleren. Interkom fungerer med iPhone, iPad, Apple Watch, AirPods og CarPlay, slik at alle i huset kan få Interkom-varslinger og sende Intercom-meldinger fra hagen eller når de er på vei hjem.
 • Utviklet med fokus på personvern og sikkerhet
  Sikkerhet og personvern ligger i bunnen av all utvikling av maskinvare, programvare og tjenester fra Apple. Med HomePod mini sendes ikke informasjon til Apples tjenere før "Hei Siri" er registrert lokalt på enheten eller før brukeren har aktivert Siri med berøring. Forespørsler knyttes ikke til brukerens Apple ID, og personlig informasjon selges ikke til annonsører eller andre organisasjoner. HomePod mini jobber med iPhone for å fullføre forespørsler for meldinger og notater på enheten uten å sende informasjonen til Apple.
 • HomePod mini og miljøet
  HomePod mini ble utviklet med tanke på miljøet og bidrar til Apples plan om å gjøre hele selskapet, forsyningskjeden og livssyklusen for produkter karbonnøytrale innen 2030. HomePod mini bruker 99 prosent gjenvunnede sjeldne jordarter, og neodymmagneten i høyttaleren bruker 100 prosent gjenvunnede sjeldne jordarter. Det sømløse høyttalernettet er laget av mer enn 90 prosent resirkulert plast, og all emballasje som lages av trefibre, kommer fra bærekraftig skog eller resirkuleringskilder. HomePod mini er laget uten kvikksølv, bromerte flammehemmere, PVC og beryllium HomePod mini bruker strømeffektive komponenter og programvare som slår dem av under inaktive perioder. HomePod mini er utviklet for å være effektiv i strømsparende modus, som den som oftest er i, takket være optimaliserte strømstyringsfunksjoner og en mer effektiv lader. Resultatet er at HomePod mini er mer strømeffektiv fra første stund. HomePod min bruker 75 prosent mindre strøm enn kravene i ENERGY STAR.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.