Apple HomePod (2nd generation) - smarthøyttaler | Multicom
Vennligst vent...
Produktet ble lagt i handlevognen. Se handlevognen her
Du er her Forsiden Lyd & bilde Høyttalere Smarthøyttalere Apple HomePod (2nd generation) - smarthøyttaler

Apple HomePod (2nd generation) - smarthøyttaler (MQJ83DN/A)
Apple HomePod (2nd generation) - smarthøyttaler (MQJ83DN/A)
Apple HomePod (2nd generation) - smarthøyttaler (MQJ83DN/A)
Apple HomePod (2nd generation) - smarthøyttaler (MQJ83DN/A)
Apple HomePod (2nd generation) - smarthøyttaler (MQJ83DN/A)
Apple HomePod (2nd generation) - smarthøyttaler (MQJ83DN/A)
Apple HomePod (2nd generation) - smarthøyttaler (MQJ83DN/A)
Apple HomePod (2nd generation) - smarthøyttaler (MQJ83DN/A)
Varenummer:
MQJ83DN/A

Apple HomePod (2nd generation) - smarthøyttaler

 • Oppslukende lyd i høy kvalitet
 • En intelligent assistent
 • Fungerer sømløst med Apple-enhetene dine
 • En effektiv måte å styre smarthjemmet på
 • Privat og sikkert
inkl. mva
4 156,-
20+ Leverandørlager (sendes normalt etter 4-6 arbeidsdager)
Frakt fra 79,-
100% norsk nettbutikk
Beskrivelse

 • Forsterk alt du hører
  HomePod er et kraftverk av en høyttaler. Apple-utviklet lydteknologi og avansert programvare gir deg lyd i høy kvalitet i hele rommet. Den tilpasser seg intelligent til det som spilles av - eller hvor det spilles av - og omgir deg med en lyd som får alt du hører til å høres fantastisk ut.
 • Romfyllende kraft
  En woofer med høy ekskursjon gir HomePod en dyp og fyldig bass. Den kraftige motoren driver membranen hele 20 mm, mens bass-EQ-mikrofonen dynamisk justerer de lave frekvensene i sanntid. Superren bass. Fyller rommet. Boom.
 • Treffer de høye tonene
  HomePod har fem stråleformende diskanthøyttalere rundt basen. De optimaliserer høye frekvenser for å produsere detaljert, artikulert lyd med fantastisk klarhet. Så du kan nyte krystallklar vokal og alle detaljene i instrumentene - akkurat som om du selv var til stede.
 • Lyd hele veien rundt
  Med HomePod får du et avansert nivå av romslighet og lagdeling. De stråleformende diskanthøyttalerne stråler direkte lyd, som den primære vokalen, inn i midten av rommet, og reflekterer omgivelseslyd, som backingbandet, fra veggene - for en fullstendig oppslukende lytting. Og med Spatial Audio-sporene får du følelsen av å være omringet av musikk som aldri før.
 • Optimaliserer akustikken i sanntid
  Apples silisium låser opp avanserte, beregningsbaserte lydinnovasjoner i HomePod. Ved hjelp av tilbakemeldinger fra systemsensoren kjører den komplekse innstillingsmodeller i sanntid for å bevare det dynamiske området og maksimere den akustiske ytelsen.
 • Avstemt etter rommet
  Med romføling forstår HomePod automatisk hvor den befinner seg i rommet ved å bruke mikrofonene til å lytte etter lydrefleksjoner. Den tilpasser lyden deretter, slik at du får en best mulig lytteopplevelse uansett hvor den er plassert.
 • Mer enn 100 millioner sanger, fantastisk lyd
  HomePod er utviklet for å få frem det beste i Apple Music. Lytt til alle favorittartistene og favorittsangene dine - i alle tenkelige sjangre - i høy kvalitet, rett i ditt eget hjem. Med enkel tilgang til et av verdens største musikkbiblioteker trenger musikken aldri å stoppe.
 • Enda mer dynamisk som duo
  Lag et stereopar for å forsterke all musikken du elsker. Bare plasser to HomePod-høyttalere i samme rom, så blir du spurt om du vil koble dem sammen. Gjør deg klar for et bredere lydbilde og enda mer omsluttende lyd enn med tradisjonelle stereohøyttalere.
 • Filmatisk opplevelse
  Bruk HomePod sammen med Apple TV 4K for å nyte Dolby Atmos-lyd og få en komplett hjemmekinoopplevelse. Fullstendig oppslukende lyd. Overveldende bilder. Innhold i verdensklasse. Aldri før har TV-seriene og filmene du liker best, sett og hørtes så levende ut.
 • Musikk i hele huset
  Samle flere HomePod-høyttalere under samme tak og nyt enkelt musikk i hele hjemmet. Du kan spille én sang overalt, eller jazz på kjøkkenet og barnemusikk på barnerommet. Gjør deg klar til å rocke hele huset med lyd i flere rom.
 • Skru opp lyden på musikk, podcaster og samtaler
  Med HomePod kan du skru opp klarheten og fylden i alle lytteopplevelsene du elsker, fra fantastiske låter på Apple Music og andre tredjepartsapper til nyheter, podcaster og telefonsamtaler.
 • Alle enhetene dine i samspill
  HomePod fungerer sømløst med Apple-enhetene dine. Med Handoff kan du overføre det som spilles på iPhone til HomePod - og omvendt - uten å hoppe over noe.
 • Innebygd intelligens som taler for seg selv
  HomePod leveres med innebygd Siri. Så ting som å stille inn påminnelser og sende meldinger, slå på lyset når du kommer inn døren, justere temperaturen og til og med være DJ på neste middagsselskap er bare et "Hei Siri" unna. Få oversikt over dagen og styr smarthjemmet ditt med Siri.

Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel.