Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday

 

 

 

 

Test av norske nettbutikker

 


 

Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ACTIVISION
ACTIVISION Xbox 360 Game DJ Hero Bundle Music TBC (95849FG)

ACTIVISION Xbox 360 Game DJHero Bundle Music TBC

Produktinfo

DJ Hero Bundle XBOX360


DJ Hero er en videreutvikling fra den revolusjonerende spillmekanikken som ble utviklet og forbedret i Guitar Hero; enkel å komme i gang med, men vanskelig å mestre. DJ Hero tilbyr en helt ny interaktiv musikkopplevelse som lar spillere få fart på festen og ikke bare oppleve, men også høre musikk på en helt ny måte. DJ Hero inneholder over 100 enkeltstående sanger som brukes i 93 unike mikser som aldri tidligere er utgitt og som blander musikksjangere, blant annet hip-hop, pop, rock og dance. Spillet tilbyr den mest varierte og internasjonale musikksamlingen som noen gang er blitt samlet i ett musikkspill ved å bruke klassikere fra legendariske artister. Platetallerkenkontrolleren er utviklet spesielt for DJ Hero™ og lar fans leve seg helt inn i en ekte DJ-tilværelse og et hav av musikk mens de bruker og mestrer en rekke DJ-teknikker. Blant annet må man scratche, blende, crossfade og sample, og kreativiteten får spillerom med en mengde forskjellige effekter og sampler og scratcher spilleren kan velge, slik at et ansikt i folkemengden kan bli festens midtpunkt.

Funksjoner
  • Få fart på festen, hersk over festen – Fra intime, små steder til de største klubbarrangementene over hele verden er DJen festens midtpunkt. DJ Hero™ gir spillere sjansen til å være i forgrunnen i den mest sosialt uttrykksfulle opplevelsen ved å kombinere begeistrende spill, den beste musikken og DJer i verdensklasse med den splitter nye platetallerkenkontrolleren.
  • Musikk lyder bedre sammen med deg – DJ Hero leveres med over 100 individuelle sanger på disken. Disse sangene utheves i over 80 originale, eksklusive mikser, og spillet samler derfor en enorm settliste som dekker hip-hop, R&B, pop, rock, electronica, og nesten alt innimellom, fra verdenskjente artister som David Bowie, Blondie, Justice, Marvin Gaye, KRS-1, Beastie Boys, Gorillaz, N.E.R.D, Beck og 50 Cent.
  • Her kommer DJen – DJ Hero inneholder spillopptredener så vel som mikser og originalmusikk fra noen av verdens hotteste DJer som spiller i nattklubber og på radio over hele verden. Spillet bringer legendariske DJer som DJ Shadow fra dansegulvet til din stue.
  • Bust A Move – DJ Hero slipper stiften ned på plata for spillerne og lar dem leve seg inn i teknikker DJer ofte bruker, bant annet miksing, sampling og diverse scratchemønster. Samtidig tilbyr spillet sosiale uttrykksmidler med freestyle-effekter og sampler. Spillet er lett å forstå for mange forskjellige typer spillere, alle kan enkelt nok lære seg å spinne på platetallerkenkontrolleren som blander den unike spillemåten i DJ Hero med en rekke autentiske DJ-miljøer. Så ikke bare stå der, ta en dans!
  • Battle med de beste eller scratche og klimpre med resten – DJ-konkurranser er et viktig element innenfor DJ-kulturen, fra spontane battles til DMC World DJ Championships. Derfor passer den konkurransepregede spillmodusen DJ vs. DJ naturlig inn, og lar rytmeriddere få mulighet til å ta opp kampen i en battle som avgjør hvem som hersker i den virtuelle DJ-verdenen. I tillegg kan to DJer mikse og scratche sammen på flere platetallerkenkontrollere, en spiller kan bli med og snakke over et hvilket som helst spor i spillet med en mikrofon, eller, med en Guitar Hero-kontroller sammen med platetallerkenkontrolleren, spillerne kan fremføre en rekke utrolige DJ-gitar-eksklusive mikser, akkurat som mange av artistene i DJ Hero har gjort.
  • Live og ute der det skjer – Akkurat på samme måte som Guitar Hero brakte spillere inn i rock’n’rollens verden, tar DJ Hero med spillerne til festen med design og steder som minner om steder fra virkeligheten, blant annet en kjempeluksuriøs bolig i Hollywood Hills-stil og en utendørs strandklubb på Ibiza.


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel