Rabattkoder

Prebz og Dennis PC

Marcus og Martinus PC

Black Friday


Du er her // Forsiden // //
Produktet er ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt om du trenger hjelp til å finne et erstatningsprodukt.
ACTIVISION
ACTIVISION Band Hero Superbundle - X360 (95979FG)

ACTIVISION Band Hero Superbundle - X360

Produktinfo

Band Hero: Superbundle XBOX360


Skaperne av Guitar Hero, ett av tidenes mest solgte spill, gir deg Band Hero med de heteste listetoppene fra alles favorittartister, inklusive No Doubt, Nelly Furtado, Lily Allen, The All-American Rejects og Jackson 5. Med noen av de største i musikkbransjen som artister og spillbare skikkelser i spillet, inklusive sanger, låtskriver og gitarist Taylor Swift og Maroon 5s frontfigur Adam Levine, er Band Hero det ultimate partyspillet der deltakere i alle aldre kan oppleve velkjente, lettlærte, men krevende spillet Guitar Hero. Med de store sosiale spillmulighetene i Band Hero kan fans sette sammen det bandet de alltid har drømt om ved hjelp av en hvilken som helst kombinasjon av gitar- eller trommekontrollere og vokal, slik at rockere og artister i alle aldre får muligheten til å oppleve og samhandle med yndlingsmusikken sin.

Funksjoner
  • Rock to the Beat – Band Hero inneholder den kuleste musikken som samler venner og familie i alle aldre om å synge, spille gitar eller trommer til et stort utvalg av dagens listetopper og mest gjenkjennelige klassikere. Spillet inneholder en eksplosiv sangliste med mer enn 65 spor fra de heteste nye bandene og klassiske artister, inklusive Maroon 5, Jesse McCartney, The Go-Go's, The Turtles og Janet Jackson.
  • Lev i nuet – Band Heros Bandøyeblikk går ut på å fange opp og spikre fast kjernen og de minneverdige øyeblikkene i det å være et BERØMT band. Treffer man alle tonene i en spesiell del, får bandet bonusmultiplikatorer, og man får virkelig følelsen av å ha slått an når publikum skriker etter mer.
  • Den ultimate jukeboksen – For å utvide timene med endeløs underholdning i Band Hero kan fansen spille Guitar Hero World Tour’s nedlastbare innhold i spillet, med alle oppgraderinger og funksjoner i Band Hero (Gjelder ikke et begrenset antall sanger).
  • Syng som du vil – En klassisk karaokemodus der inntil fire spillere kan presentere sine vokalferdigheter, der spillerne kan fremføre en hvilken som helst sang fra hele settlisten uten å bry seg om poeng eller å gjøre feil.
  • Lag og del musikk – Band Hero inneholder det nyskapende GHTM Studio og GHTunessm som først ble introdusert i Guitar Hero World Tour. Lag hits i det nyutformede musikkstudioet med forbedrede redigeringsverktøy, nye gitarsampler og miksemønstre, eller så kan spirende musikere gå til GH™Jam og rocke i vei med mer enn 400 brukervennlige musikkmønstre for et hvilket som helst instrument for å lage opptak som kan viderebehandles i GHMix 2.0. Inntil 50 sanger kan lestes opp til GHTunes , slik at spillerne får muligheten til å dele det som kan bli den neste gjennomslagshiten!


Varer som er tilgjengelig på lager, sendes normalt innen 5 dager. Bildet kan avvike fra produktet. Vi tar forbehold mot trykkfeil og endringer av priser og spesifikasjoner uten varsel